İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

fatih kazancı

Mesajgönderen Fatih Kazancı » Sal Ara 18, 2007 2:55 pm

hoş bulduk sağolun diyaloglarımızın daimi olması dileğiyle saygılarımla
Fatih Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emine Özen » Çrş Ara 19, 2007 10:10 pm

İyi akşamlar irfan amca ben niyazi hocanın kızıyım yani yavanoğlu mehmetin torunuyum.Teşekkür ederim dilekleriniz için burda yanlızlık çekmeyeceğim kesin.Sizler iyi bir ev sahibisiniz.Saygı ve hürmetlerimle.....
Emine Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Ara 21, 2007 7:32 am

Ben teşekkür ederim. Bizde ailece kurban kayramınızı kutlar nice bayramlara mutlulukla köyde kavuşmanızı dileriz. Siz köyden uzakta yaşayan köylülerime bir hizmet yapabiliyorsam ne mutlu bana.
Amcam Hayri Köseoğlu çalıştığı yerden internede giriyordu iş yerinin bilgisayarı çalınmış, ondan sonra giremedi. Artık bekte iş yerine gitmiyor. Çünkü mühentis olduğu onun doğalgaz tesisat projesi imzalama yetkisi var. Çaliştiği iş yerinde yapılan tesisatları İSKİ den imzaya yetkili olunca hep kendisi onaylatıyor. Daha çok zamanı İSKİ de geciyor. Bu yüzden msn de (bekte anlamıyorya) bulunmuyor. Ben görüşüyorum. Yeğenimin rahatsızlığı için gecen ay gittiğimde iki akşam beraberdik.
Salam ve saygılarımla iyi bayramlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Ara 21, 2007 3:56 pm

Sitemizin nadide buyukleri olarak sizlerin mubarek kurban bayramini kutlar saglikli, huzurli sevdikleriniele nice bayramlar diliyorum
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Ara 22, 2007 12:02 pm

bu kadar mutlu ettiysem, inan İrfan amca bende en az senin kadar mutlu oldum şimdi. Bayramınızın iyi geçmesi dileklerimle herkese selam
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Ara 30, 2007 7:21 pm

İrfan amca merhaba, evet tayin işi doğrudur, nereye verileceğim 25 ocak ta belli olacak, haber verirrim sana.

Bayram fotoğrafları içinde sizin evin aşağadan görünümü vardı, şimdi de o başlığa yine senin isteğin üzerine sizin evin diğer iki cephesinin fotoğrafını daha koydum, ayrıca bir miktar hadi'dan ev fotoğrafı attım bakabilirsin. Herkese selam, saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Müzeyyen Arslan » Çrş Oca 02, 2008 8:05 pm

İrfan bey çok teşekkür ediyorum selamlar olsun ...
Kullanıcı avatarı
Müzeyyen Arslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Zaz Şahin » Çrş Oca 02, 2008 11:08 pm

Merhaba irfan abi, biz küçükken kırıkhandan ayrıldığından sizlerle daha iyi görüşemedik, inşallah rabbim nasip eder de yüzyüzede görüşür muhabbet ederiz... Küçüklüğümüzde siz değerli büyüklerimizin sevgileri yolumuzu aydınlatmıştır... Allah sizlerden razı olsun... Ankaraya yolunuz düşerse mutlaka beklerim..
Kullanıcı avatarı
Murat Zaz Şahin

Mesajgönderen Şevki Altuncu » Prş Oca 03, 2008 9:57 pm

Baba teşekkürler,evet çalışmaya başlayalı siteye fazla değil pek girememişim,işler yoğun olması nedenı ile giremiyorum,senin araçılığınla tüm site sakinlerine ve sana sağlıklı,sıhhatlı,güzel bir 2008 yılı geçirmenizi yüce Allahtan niyaz ediyorum.............
Kullanıcı avatarı
Şevki Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Ayan » Cmt Oca 05, 2008 12:23 am

Dayıcım selam
Sizinle karşılıklı görüştük sanırım geçen yıl
Ama o zamana kadar ne yalan soyleyeyım sizi hiç tanımıyordum
İnşaallah bundan sonra karşılıklı görüşmelerimiz devam eder...
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Pzt Oca 07, 2008 10:49 am

İrfan amca
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
dediğiniz gibi hayat çok kısa
halamın ölümünden sonra düşündüm de kim kaldı aileden büyüklerden
ibrahim amcam
diğer ayşe halam ve annem

allah onlara hepimize uzun ve sıhhatli ömür versin
ne denir ki
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 09, 2008 9:57 am

Arkadaşlar beyler köylülerimizin çoğu www.google.com köyümün adını yazıyor orada çıkan www.sahinkayaköyü.com u biliyorlar forumdan çoğunun haberi yoktur. Kişiler. Çıkan ana sayfayı hep takip ediyorlar. Ben ne kadar baktımsa ana sayfada kimler online yerine her zaman orada 30–50 civarında kişi görülmektedir. Ayni zamanda forumda üç beş kişi oluyor. Hatta forumda çoğu zamanlar tek başına nöbetçiyim.
Bazı kişiler ile konuştuğumda örneğin Ahmet GÜVERÇİN (İslam un Ahmet abı) benim fotoğraflarımdan bahs edildiğinde soruyorum ne kadar fotoğrafımı gördün kişiler 5-10 söylüyor. Bu da Sami Ayan’ın ana sayfaya forumdan alıp koyduğu ve benim ona verdiğim resimlerdir. Söylüyorum kişilerin forumdan haberi yok.
Bizim köylülerimizin çoğu kamu kurumlarında çalışmaktadır. Günümüzde tüm kamu kurumlarında bilgisayar ve internet vardır. Herkes köyün sayfasını acıyor, Fakat forumu sayfaları hem üyelik istiyor çoğunluk forum ne demektir bilmiyor. Ben 46 yaşında oldum forum denildiğinde düzenlenmiş bir evrak bilirdim. Bu site de böyle bir şeyi gördüm. Sonra www.google.com köyün adını yazdığında forum sayfası çıkmıyor. Kişiler daha ne bilsin duyan gören veya internet bilgisi olanlar ayrı onlar bilebilir. Bir şeyler yapmamız lazım.
Şimdi bu gün günlük yazışma sayfasında da belirdiğim gibi www.sahinkayaköyü.com ana sayfasında şu forumu tanıtıcı yazı yazalım ve yazının hemen altında forumdaki ilgi çeken bölümlere direk giriş linki yapalım. Gerekirse üye kaydı istemeden giriş verelim.
Daha önce bu durum haber olarak yapıldı. Fakat haber iki üç günde yeni haber verildiğinde kayıp gidiyor. Bu yüzden devamlı görülecek bir yer olması gerekmektedir. Bence bunun yeri de yazar olarak tanıtılan kişilerin olduğu yer uygundur.
Belki bazıları bana kızacak fakat olsun ana sayfada devamlı duran yazarlar ve resimleri var. Yazı yazanlar tamam da orada ben hiç site de rastlamadığım kişiler var. Onların ad ve resimleri orada durması şart mı bence orada forumun reklâmını koyalım. Kişileri kızdırmağa gerek yok, ne bileyim yazı yazmayanlar mı kaldırılır veya resimler biraz dana küçültülüp bir yer mi kazanılır.
Bu ana sayfada ilgi çekecek şekilde büyük yazılar ile olsa daha iyi olur. Oradan forumun bazı bölümlerine direk üye girişi istemeden link konulursa kanımca foruma katılımı artırırız. Bunlar tartışılıp yöneticiler tarafından değerlendirilir. Bu benim görüşüm katılıp katılmamak sizlerin elinde; Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Cum Oca 11, 2008 12:56 pm

İrfan amca mrb,nasılsın??Inan sayfama yazdıgını gordugum zaman cok mutlu oldum cok tesekkur ederım...Aslında once benım yazmam gerekıyodu gec kaldıgım ıcın ozur dılerım...Sınavlarımdan dolayı pek gıremıyorum bundandır aslında hep aklımdaydı sana yazmak sımdı nasıpmıs...Cok sevdıgım muzaffer hocam ve burda yasayan sevgılı muhammet amcayla tanısmak nasıp oldu bı sızınle tanısmak nasıp olmamıstı,aslında sızı cok duymustum ıns bı gun oda olur...Sanal alemde olsada sızınle tanısmak guzel,bundan sonra burdan gorusmek dılegıyle kendınıze cok ıyı bakın,golcuge selam ve saygılarımı gonderıyorum...ALLAHA EMANET OLUN...
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Fatma Özen » Cmt Oca 12, 2008 9:31 pm

Teşekkür edrim irfan amca iyi dileklerin için .Evet doğrudur bilemezdim asker yolu beklemenin böyle olduğunu öğrenmiş oldum.Ama kısa da günler bitti inşallah allahın izniyle.
Alllah bütün asker yolu bekleyenleri gönderdikleri gibi kavuştursun.
Kullanıcı avatarı
Fatma Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Niyazi Özen » Cmt Oca 12, 2008 10:29 pm

Merhaba Kardaşim İrfan
Gösterdiğiniz ince hssasiyete candan teşekkür eder sizede ailece size ve
ailenize coluk ve çocuğunuza sevinç mutluluklar dilerim
Baki selam ve dua ile
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri