gönderen Kamil Şahin » Cmt Eyl 27, 2008 8:03 am
Sevgili yeğenim ve meslektaşım Kürşat...!!!
Öncelikle sana ve ailene selam ve sevgilerimi yolluyorum.Mesajınada elimde olmayan nedenlerden dolayı geç cevap verdiğim için özür diliyorum.Szin gibi istikbal vadeden gençlerimizi herzaman izliyor gönüllerimizde saklıyoruz.Yeni işletme müdürünüz Hüseyin KOZ benimde çok değer verdiğim bir kardeşim ve meslektaşım.Kendisi hem insan olarak hemde bir idareci olarak ideal bir insan. Uym içinde çalışacağınıza inanıyorum.Seninde maslek hayatında çok güzel haberlerini alıyor ve mutlu oluyorum..ALLAH yüz akıyle görev sürdürmeyi nasıp eder inşallah...!! Bu vesile ilede mübarek kandilinizi vede gelecek olan(ALLAH kavuşmayı nasıp eder inşallah) ramazan bayramınında ailene hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.
Kürşatciğim...!Buarda siteye ilk kayıt yazını okudum..Mesleğini tanıtım bölümünü çok mütevazi yazmışsın..!!Orm.Mühendisi olduğunu ben buradan müsaadenle açıklamak istiyorum. Birde PARGAF'larda güzel maniler yazarak aktifliğin var .Çok güzel..Ama ''GÜNLÜK TANIŞMA ve KAYNAŞMA ''sayfasındada bu aktifliğini bekliyorum..!!Gerçi kayınpederin kadar değilsende atışmalarda maşallahın var..Tebrik ediyorum..
Sizleri ALLAH'a emanet ediyorum...!!!