NAZIM GÜRŞAT İBRAHİMAĞAOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 24, 2008 1:13 pm

Sevgili Ağaoğlu,
Çok uzun zamandır birbirimizden haberimiz olmadı...Son aldığım hebere göre siz Düzce merkeze gelmişsiniz...Belki şimdi size uğramak daha kolay olacak...İnşallah görüşürüz..

Zaman zaman hatırlanmak isteriz..Unutulmak çok kötü,,,

Selam ve sevgilerimle....Kızıma da selam söyle !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

slm

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Pzt Mar 24, 2008 1:52 pm

kürşat abi nasılsın nasıl gidyor işler ilerde inşaallah aynı işletmede çalışır abicim senin gibi büyüklerimin yanın çalışıp işi tam olarak öğrnmek bana büyük bir şanstır benden bi emrin varmı kib herkese slm bye
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Nis 28, 2008 7:00 pm

kayıp ilanınını verdim. :D on mayısta görüşmek üzere selamlar
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Eyl 27, 2008 8:03 am

Sevgili yeğenim ve meslektaşım Kürşat...!!!
Öncelikle sana ve ailene selam ve sevgilerimi yolluyorum.Mesajınada elimde olmayan nedenlerden dolayı geç cevap verdiğim için özür diliyorum.Szin gibi istikbal vadeden gençlerimizi herzaman izliyor gönüllerimizde saklıyoruz.Yeni işletme müdürünüz Hüseyin KOZ benimde çok değer verdiğim bir kardeşim ve meslektaşım.Kendisi hem insan olarak hemde bir idareci olarak ideal bir insan. Uym içinde çalışacağınıza inanıyorum.Seninde maslek hayatında çok güzel haberlerini alıyor ve mutlu oluyorum..ALLAH yüz akıyle görev sürdürmeyi nasıp eder inşallah...!! Bu vesile ilede mübarek kandilinizi vede gelecek olan(ALLAH kavuşmayı nasıp eder inşallah) ramazan bayramınında ailene hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.
Kürşatciğim...!Buarda siteye ilk kayıt yazını okudum..Mesleğini tanıtım bölümünü çok mütevazi yazmışsın..!!Orm.Mühendisi olduğunu ben buradan müsaadenle açıklamak istiyorum. Birde PARGAF'larda güzel maniler yazarak aktifliğin var .Çok güzel..Ama ''GÜNLÜK TANIŞMA ve KAYNAŞMA ''sayfasındada bu aktifliğini bekliyorum..!!Gerçi kayınpederin kadar değilsende atışmalarda maşallahın var..Tebrik ediyorum..
Sizleri ALLAH'a emanet ediyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Eyl 30, 2008 7:27 am

Sevgili Kürşat...!!!
Bende ailece bayramlarınızı tebrik eder sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum..Daha nice bayramlara huzur içinde kavuşmanız dileklerimle sevgilerimi yolluyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 9:20 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Ara 26, 2014 6:44 pm

Kürşat Merhabalar:
Aktif durumda gördüm seni ama sayfanı bulana kadar belki sen siteden ayrılmışın ama ben yinede bir selam vermeden geçemedim.Bizler Ailece hepimiz hepinize selamlarımızı yolluyoruz sizlere sağlık sıhhat ve uzun bir ömür diliyoruz,kalın sağlıçakla diyoruz....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir