MUHAMMET ŞAHIN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 10, 2008 10:12 pm

Merhaba Müdür,
Sanırım bu günlerde meşkulsunuz..Haklısın..Böyle zamanlarda ben bu zalim gurbet elde çok duygulanıyorum..Bugünlerde de öyle olmuştur...İnanır mısın tek başıma telefonla birisi ile konuşurken gözlerim yaşarıyor..

Herhalde yolun sonuna yaklaştık...Önümüzdekiler yavaş yavaş gidiyor..Biz ön sıralara geliyoruz...Rabbim hayırlısını nasip etsin....

Sitedeki görüşmeler bana çok mutluluk veriyor..Buna vesile olan siz bütün dostlara teşekkürlerimi sunuyorum....

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzt Nis 14, 2008 10:42 am

Dayıcığım Merhaba
Nasılsınız?Umarım iyisiniz. Ne zaman Elazığa geleceğinizi merak ediyorum. Bana verilmiş bir sözünüz var unutmadınız umarım. Yengeme çok selam söyleyin.Öpüyoruz sizi ...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzr Nis 20, 2008 4:27 pm

....Saatçıoğlu Merhabalar..

...Babamın rahatsızlığı nedeniyle göstermiş olduğunuz yakın ilgiye teşekkür eder sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim,saygı ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Nis 25, 2008 4:04 pm

Merhaba Abdullah,
Senin imdatını ben gördüm,görmem mi ? Ama sana yazma zamanı bulamadım.. Çünkü Cuma sabahı okudum ve o gün izin günümdü ve evden çıktım.. İkindi vakti geldiğimde sayfamda yazını gördüm...Ve şimdi yazıyorum...

Foruma giriyorsun orada Şairlerimiz ve Şiirleri sayfasına giriyorsun,Yeni konu açıyorsun,şiirini yazıp gönderiyorsun ve şiir olarak gitmiyor öyle mi ?
-Orada olmaması lazım,,,

Yoksa anasayfadaki Şiirlere mi gönderiyorsun..Eğer orası ise dediğin doğru.Benim de oraya gönderdiğim ilk şiir,şiir olaraka gitti...Diğer gönderdiğim şiirler maalesef şiir olarak gitmedi..Henüz o hata düzeltilemedi...Bekliyoruz..

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Cum May 02, 2008 8:07 am

Muhammet ağabeyim ilginize teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. çok sağolun.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cum May 02, 2008 11:46 am

EMİCE NASILSIN YAHU UZUN ZAMAN OLDU GÖRÜŞEMEYURUK. ARTUK SİZİNLE ATIŞMA SAYFALARINDA DA BULUŞAMAYURUK. DENGUNUZ DEĞİLUK ONDAN OLSA GEREK... NEYSE EMİCE AYŞE YENGEME ÇOK SELAM SÖYLE ELLERUNUZDEN ÖPERUM
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Pzt May 05, 2008 11:51 am

DAYI CUMARTESİ ARADIN YA BENİ NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM SESİNİZİ DUYMAK NERDEYSE AĞLAYACAKTIM İŞTEYDİM BAŞIM KALABALIKTI PEK RAHAT KONUŞAMADIM
KÜÇÜK OLARAK BENİM SİZİ ARAMAM GEREKİYOR TABİ
BUNDAN SONRA ARAYI HİÇ AÇMAYACAĞIM
YENGEME UĞURA ÇOK SELAM SÖYLE ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İSMAİL ŞAHİN » Cum May 09, 2008 6:26 pm

baba naber nasılsın sonunda girebildim siteye
,
İSMAİL ŞAHİN

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş May 21, 2008 11:36 am

muhammet şahin yazdı:Eki Fadime, pardon Fatma, beni merak edeyisun bir kaç gün yazmadi diye. Arkasından da bazılarinun yanlışlarından bahsedeyisunTamam benin savunma yapmama gerek kalmadı. Çok güzel teşhisler yaptın özellikle iki kişiden dolayı.

Geçen paragafda gençlerden biri bizi eşkıya yaptı , anlamadan yaptığını ve bu nedenle de özür dilediğini bildir di ise da ufak bi fırça yedi. Tanışma kaynaşmada deduğun gibi Antalya dan İsmail, rahmetli babası yakın dostumuzdu, her nedense bir hallerde, Bekir de Sıvastan ayrı bir telde, kendisine bir sayfada bir açıklamada bulunarah fikir beyan ederken daha etraflıca düşünmesi nasihatında bulunmama karşı alay geçer bir şekilde bu Muhammet amcaya da kızayirum deyerek tavır koymaya çalıştı. Her neyse gençlerle atışmamak içun bir süre yazmamaya karar verdim. Bekliyorum bakalım ilerde ne olur.
Haydi kal sağlıcakla, selamlar.

Abi nedemek bir sure yazmamaya karar verdim,bak buna kiziyorum burasi kimsenin mali deyildir memenun olmayan gelmez elistirininde bir yeri ve zamani vardir bekir kardesimiz bakiyorumda her nerde yazi yaziyorsa elestiri ve insanlara satasmakla geciyor eski anasayfayi tasimakla ben herseyi biliyorum vede istedigimi yazarim hakkini kimse kimseye vermiyor ya duzene uyulur yada gereken neyse yapariz sadece sikayetci siz deyilsiniz bekir kardesimizin hakkinda gunden gune sikayetler cogalmaya basladi ya kendine duzen veriri yada gerekeni yapariz burda kimse kimseyinden ustun deyildir ve kimseye insanlara saygisizlik yapma luksunu vermiyoruz bu boyle biline..

Abim sizler bize yol gosterenler olmalisiniz ve boyle kucuk satasmalar yuzunden siteden uzak kalmamalisiniz lutfen eskisi gibi esprili yazilarinizla aramizda olmayan devam edin...Herkese selamlar ha bu arada teyzen ucmus koylere az once konusdum hepimizi yaza bekleyur haberin olsun...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Prş May 22, 2008 4:54 pm

Sayın Şahin bey,

Son paragafta şahsınıza yönelik hiçbir şey yazmadığımı belirtmek isterim.Gerektiğinde yakinen ilgilendiğinizin farkındayım.Amcamın vefatı dolayısıyle arayanların bir hayli fazla olması beni son derece memnun etmiştir.Ayrı ayrı herkese teşekkürlerimi bildiremedim.Sadece telefonla arayanlara teşekkür edebildim.Diğerlerine de topluca bir şekilde teşekkür etmem gerektiğini biliyorum ancak kafam henüz rahat değil.Arada bir siteye girip oyalanıyorum.Meşguliyetim arttı.İnşallah hayırlısıyla yeniden normale döner ve buradaki sayfalara birşeyler yazmaya çalışırım.Selam ve sevgilerimle kalın sağlıcakla...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Sal May 27, 2008 8:34 am

Muhammet amca Merhaba kısa bir tanıtım yapalım...

Anne tarafı Ayan ( rahmetli Dedem Dursun ayan) Dayımları tanırsınız belki hoca Suat ayan,Trabzon Orman bölge Mehmet sadık ayan...

Baba tarafı Kulur,Ddem Hacı Mustafa Lütfü Başar,Biz Adapazarında oturduk uzun yıllar Babam Mehmet Başar Kendisi 55 doğumlu...

Teyzem Kırıkhanda Altuna ergen...

Hacı Hasan Başar Yine Kırıkhanda,Oğlu Recai Başar, yine orda vs vs...birçok akrabamız halen ordalar...

Saygılar...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Sal May 27, 2008 8:51 am

Kendim ise ; Kurumsal ve İth. Bir gsm Firmasıının Kdz . Böl. Teknik servis Sorumluluğu Görevini Yürütmekteyim...

8 yaşına kadar Köyümüzde kaldım...sonra Adapazarına Taşındık... Sonra Memleketimize geri döndük 10 Yıldır Trabzonda Oturuyoruz,Ailemde burda ...

Evliyim 2 yaşında 1 oğlum Var ellerinizden öper...adı Yunus Emre Başar...
Eşim Kızılay kan merkezide Çalışıyor...

iŞTE Böyle Muhammet Amca...

Hayırlı işler...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş May 28, 2008 5:33 am

SELAMÜNALEYKÜM MUHAMMET ABİCİĞİM MERHABA
BU SABAH SİTEYE GİRDİĞİMDE SENİN MESAJINI OKUDUM NE DEYEBİLİRİMKİ ÇOK SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN YOKLUĞUMUZU FARK ETTİN DEMEKKİ SİZLERE AZ DA OLSA BİR SEVGİ SAYGI İZDENİMİ BIRAKMIŞIM.ABİCİĞİM BU ARALAR UFAK TEFEK ŞEYLER OLMUŞ SENDE OLAYLARIN FARKINDASIN O YERLERDE İSMİM ZİKREDİLİNCE ÇOK ÜZÜLDÜM VE YAZMAMAYA KARAR VERMİŞTİM AMA GÖRÜYORUMKİ BÜYÜKLERİM BİZLERİ ARAR OLMUŞLAR ALLAH RAZI OLSUN ASLINDA ÇOK DA ONEMLİ DEĞİL SADECE TARTIŞMA YARATMAMAK İÇİN BİRAZ UZAK DURAYIM DEMİŞTİM.
BİLDİĞİM GİBİ ABİCİĞİM BURASI SOLCULUK SAĞCILIK TARTIŞMASI YAPILACAK YER DEĞİL HADİ ONU GEÇTİK KENDİNİ BİLMEZ CAHİL GENÇLERLE AYNI SAFLARADA İSMİMİM YAZILDIĞINI GÖRÜNCE SADECE ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM NEYSE SONRA DURUM DÜZELTİLMİŞ ALLAHTAN ÇOK SAMİMİYETİMLE SÖYLİYORUM BEN ŞU AN SİTEDE AKTİF OLAN BÜYÜKLERİMİN HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM.
SENİN BANA YAZDIĞIN MESAJINA KARŞILIK OLARAK BU YAZIYI YAZMAK DURUMUNDA KALDIĞIMDAN DOLAYI AÇIKLIK GETİRMEYİ DÜŞÜNMÜŞTÜM ANLAŞILDIĞIMDAN DOLAYI TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞLICAKLA KALIN.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 28, 2008 4:50 pm

Merhaba Saatçı..
Beni aradığın için ve sabır dilediğin için çok teşekkür ederim...Dilerim böylesi acılar yaşamazsın..Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Haz 12, 2008 9:19 am

Merhaba Muhammet Abi
Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım nasılsınız inşallah bi yaramalık yok inşallah Muhammet Abi eskiden ara sıra laf atardın bize onuda bıraktın bak ben sizleri seviyorum ha istersen kendi sayfama ara sıra bişeler yaz ben küçük olduğum için kızamıyorum yetkimde yok sonra yola çıkarsak yanlız bırakarım ha şaka şaka be abi bizleri ihmal etme olurmu
Abi günlük yazışma sayfasına yazmama kararı aldığımdan dolayı siteden ayrıldığım anlamına gelmez sadece o sayfaya yazmamaya karar verdim ama kişilerin sayfasında aktif olduğumu söylemek istedim buralarda devamlı olarak yazıyla görüşme imnkanımız her zaman olacaktır.Çünkü ben söz vermiştim sizin gibi saygı değer büyüklerime o sözümü bu şekilde tutmal isdiyorum
Sayın Muhammet Abi günlük yazışmam olmasa bile kişi sayfasında bizleri unutma olurmu sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir