gönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 31, 2008 1:02 pm
Coşkun Merhabalar:
Evet çok haklısın ama ne yapalım yanı biz nasıl muhabbet edelim böyle bir imkan varken niye yararlanmayalım bahane arayacak olsak çok ben neleri hiç sayarak yola devam ediyorum niye köylülerim herşeye değer,bazı şeyleri hasır altı yapmak lazım fazla kafaya takmamak lazım olaya hep olumlu yaklaşmak lazım ne kadar olumsuzluklar ile karşi karşiya olsak bile inan biz kazanıyoruz,parola hep kaznmak hiç kaypetmemek olmalı,bunu yapacağına inancım tam ben sadece mevcut durumu dile getiriyorum.
Daha dün gibi geliyor bana tarihini sen biliyorsan bana mutlaka söyle,Babaannen Annemle çok muhabbetleri vardı Rahmetli Babaannen kırıkhanda bize çok gelirdi annemle tatlı muhabbetleri olurdu bende dinlerdim Allah gani,gani rahmet etsin mekani cennet olsun,şimdi seninle konuşunca hep o an aklıma geliyor inan samimi söylüyorum gözlerim doldu ah kahpe dünya ne insanlara fani olmuşun ne insanlar tanıyorum bunları yutmuşun doyamadın,birgün bizide yutarsın Allah imandn ayırmasın müslümanları.
Coşkun özür dilerim amaçım bu değildi yazarak iş bu noktaya gelmiş ne yapayım özlem çok,hasret istemediğin kadar ne olur musaade et yazarak boşanayım,hayatımda ilk olarak yazarken kendimi tutamadığım an olmuş inan Allahın huzurunda söylüyorum hem yazıyorum hem gözyaşlarımı siliyorum,ben musaadeni istiyorum fazla yazamıyacağım ilerde sağlik olursa devam edriz.
Sana sağlikli,sıhhatlı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum......