gönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ara 13, 2006 1:12 pm
Habu canim Naciyemin sayfasina yazan arkadaslar, naciyemuzun interneti bozuk calismiyor , ondan yok buralarda, herkese selamlari var, oda cok ozlemis bizleri buralari kisa zamanda insallah aramizda olacak....
Oyyyyyyyy ablan kurban olsun sana, habu sitede yoldasim dostum arkadasim bacim, nihayet seni tekrardan buralarda gormek buyuk mutluluk uzun zamandir bu kadar sevindigimi hatirlamiyorum, hosgeldin dunya guzeli insan, anternetun yeniden dunyaya merhaba demsei galiba en cok beni mutlu etti, sensiz burasi sesiz kalmisdi senle ben buranin ilk temelleriyiz, anca beraber kanca beraber....Seni cok seviyorum gorusmek uzere kocaman optum seni....
Mavro Kizi 1inci.
Ablasinin birtanesi nasildir bakiyim, canim benim seni hergun aramizda gormek buyuk mutluluk, sen olmayanica kendimi eksik hissediyorum buralarda, eki cocuk bolumunde artik tam yetkilisin hayirli olsun canim benim,optum seni kendine cok iyi bak..Sevgileripmle..