NACIYE SOYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Canan Uysal » Pzt Eyl 25, 2006 5:56 pm

Hayirli Ramazanlar Naciye Ablam cok ozledim seni yanliz ben degil butun site ozledi gel artik ne olursun daha fazla ozletme kendini seni cok sevdigimizi sakin unutma en yakin zamanda gorusmek uzere kendine cok iyi bak kocaman opuyorum seni Bay Bay
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Sal Eki 03, 2006 6:11 pm

ABLAAAAAM...
NACİYEEEEEEEEEM...
NERELERDESİN YAAA :cry: TELEFONDA GÖRÜŞTÜK AMA NEKADAR YETERLİ OLUR Kİ :roll:
HADİ AMA ÖZLEDİK SENİİ :cry: :cry: :cry:
AYŞE HALAMA SELAMLAR ÖPÜYORUM ELLERİNDEN!
SENİDE BALIM BENİM :wink: :lol:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Prş Eki 05, 2006 2:55 pm

he yaa nerelerdesun naciye ablaa cok ozleduk seni, haburalar sensiz olmayi daaaa:) cabuk gel olurmu opt kib
Kullanıcı avatarı
Nalan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Gülcihan Selçuk » Pzt Eki 09, 2006 11:29 am

EKİ MERHABA
BENDA GELDUM ARANUZA AMA BEN GELDUM SEN KAYBOLDUN ESRADAN ALDUĞUM HAVADİSLERE GÖRE :) UMARIM İYİSİNDİR AYŞE YENGEMEDE SELAMLAR. TABİ Kİ ABLANLARADA :wink:
ÖPÜYORUM SİZİ...
Kullanıcı avatarı
Gülcihan Selçuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

GÜLCİHAN SELÇUK

Mesajgönderen Gülcihan Selçuk » Prş Eki 19, 2006 1:15 pm

NABER ABLACIM :!: :!: :!: BEN EZGİ.
YAŞIM 13'DEN KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN
BEN SİTEYE ÜYE OLAMIYORUM :cry: :cry:
BU YÜZDENDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM
AMA BEN Bİ ÜYE OLSAM
ABLAMDAN BİLE DAHA AKTİF OLURDUM :wink:
BİRAZDA TRB. DA Kİ YENİ HAYATIMDAN BAHSEDEYİM
SINIF ÖĞRETMENİM ÇOK İYİ SIF BAŞKANI OLDUM
RESİM ÖĞRETMENİ RESİMLERİMİ BEĞENDİĞİ İÇİN RESİM
KURSUNA GİDİYORUM MÜZİK ÖĞRETMENİ SESİMİ ÇOK BEĞENDİ
TRB.DA Kİ ÖZEL KUZEY YILDIZI ETÜT MERKEZİNDE Kİ SINAVDA 5.SINIFLARDA ÜÇÜNCÜ OLDUM VE ÖDÜL ALDIM
(HARİKA BİR SAAT ALDIM.)
SENİ ÇOK ÖZLEDİM SENİ ÇOOK SEVİYORUM
KENDİNE İYİ BAK :D :)
Kullanıcı avatarı
Gülcihan Selçuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ERHAN UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Cmt Eki 28, 2006 3:38 pm

Merhaba Naciye Abla...
Yaylada Fatma abla sayesinde tanışmıştık sizinle tanışmak beraber eğlenmek çok güzeldi inşallah nasip olur bizlere böyle güzel günler...
Tekrar görüşmek dileğiyle ablacım...
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzt Ara 04, 2006 8:00 pm

Ya Naciye abla nerelerdesin..
Hele şükür celdun haburalara.HOŞCELDUN.. :) :D
Yokluğunda özledik seni ha bilesin....
Artık bizi bırakmazsun dimi..

Tekrar Görüşmek Üzere Naciye abla..KAL SAĞLICAKLA..
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Birsen Çelebi Sarı » Sal Ara 05, 2006 10:33 am

canım güzel dileklerin içi çok tşk ederim. Düğünde görüşmek üzere diyorum iyi bak kendine tkr tşkler öptümmmm
Birsen Çelebi Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Ara 05, 2006 8:19 pm

ya naciye ablacım nerelerdesin ya görüşemiyoruz ne zamandır en son çaykarda görüşüyorduk özledim seni yaa msnde de yoksun gel da ya öptüm seni kocaman kendine iyi bak

AY AY AY CANIM ABLACIM BANA MSJ ATMIŞ UZUN ZAMANDIR MSJ'INI BEKLİYORUM ÖZLEDİM SENİ YA GÖRÜŞEMİYORUZ HEM BEN BİZİM MAHALLENİN YAKIŞIKLISIYSAM SENDE BİZİM MAHALLENİN GÜLÜSÜN HEMDE HİÇ SOLMAYACAK BİR GÜLÜ BİLİYORUM ABLACIM BİLGİSAYARIN BOZULDU KISA ZAMANDA YAP YAA DAHA ÇOK ÖZLETME KENDİNİ BABAMLAR İYİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORLAR BENİ SORARSAN İŞTE BENDE OKULA GİDİYORUM GELİYORUM ŞİMDİLİK OKUL İYİ İNŞALLAH HEPTE GÜZEL GİDER EVT MESAJINI ALDIM ABLACIM AMA KONTÜRÜM YOKTU ŞANSA İŞTE O YÜZDEN CVP VEREMEDİM NEYSE ABLACIM GÖRÜŞÜRÜZ KENDİNE ÇOK İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM...

NACİYE ABLACIM BENİM CANIM ABLAM AYLAR SONRA SENDEN BİR MESAJ ALMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ... SENİ GERÇEKTEN ÇOK ÖZLEDİM :cry: EN SON ÇAYKARADA KÖYDE GÖRÜŞTÜK ONDAN SONRA DAHA GÖRÜŞEMEDİK İNŞALLAH İYİSİNDİR BENİ SORARSAN BEN İYİYİM ABLACIM OKULA GİDİP GELİYORUZ ÖYLE GEÇİYOR HAYAT... SİTE SENSİZ OLMUYORDU İYİKİ DÖNDÜN ARAMIZA... BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE SİTEYE BİRŞEYLER YAPTIM İNŞALLAH YARARLI OLMUŞTUR NEDE OLSA HEPİMİİZİN SİTESİ :wink: ABLACIM BİDE KUSURA BAKMA KONTÜRÜM BİTTİ SANA MESAJ VE ÇAĞRI ATAMIYORUM ALINCA ATICAM NUMARAN BENDE VARDI AMA GEÇENDE TELEFON'U SIFIRLAYINCA GALİBA GİTMİŞ OLABİLİR SEN ÖZELDEN BANA YİNE VER AMA BELKİDE VARDIN BEN BAKARIM NEDE OLSA ARAMIZDASIN HEP GÖRÜŞÜRÜZ AŞŞAHAKİ ŞUR'UN TATLI KIZI :):):) KÖYÜMÜZÜN GÜLÜ :) :wink: HİÇ MSNYE GELMİYORSUN GÖRÜŞEMİYORUZ BİDE BENİM YENİ ADRESİM cuneyt1129@hotmail.com TAMAM Mİ ABLACIM EKLERSİN SEN BENİ...HADİ GÖRÜŞÜRÜZ KENDİNE İYİ BAK ALLAH'A EMANET OL ÖPTÜM O TATLI YANAKLARINDAN... :) :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Prş Ara 07, 2006 4:32 pm

Naciye abla nerelerdesin cok merak ediyoruz seni bi ses ver bize umarim yakinda gorusuruz lutfen cabuk gelllllllllll ozledim seni

ooooo benim canim ablam gelmis buraya hele sukur ya guzelim sen bizi ozlemden oldurmekmi istiyodun ya inan sensiz buralarin tadi yok ahhh keske simdi caykara , uzungolde olsaydik canimin ici sen bana adresini ozel mesajdan yolla ben sana turkiyede cekildigimiz butun resimleri yollarim sana , umarim iyisindir beni sorarsan yuvarlanip gidiyoruz buralarda senden haber almak beni cok mutlu etti ve bizi unutmadigin icin saol inan sende hic aklimizdan cikmiyon umarim yakin zamanda gorusuruz kendine cok iyi bak oralarda opuldun bitanem byee

canim adresini aldim ama ben msn adresini istemistim :D :D ama olsun mektupta yollarim sana yeterki sen iste bitanem ama valla yandin her gun artikk sana mektup yollarim ha :D benden kurtulamicaksin yakin bir zamanda yollarim sana tamam mi ?? kendine cok iyi bak oralarda opuldun
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gülcihan Selçuk » Cum Ara 08, 2006 6:30 pm

canım çok özlemiştik iyi oldu allah tekrarını nasip eder inşallah.Herkese selam söyle görüşmek üzere öüyorum sizi
Kullanıcı avatarı
Gülcihan Selçuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ara 13, 2006 1:20 am

.....Merhaba Şurli Naciye,

...Bak Fatma doğru söylüyor,yeter artık site sensiz öksüz.....

...Sevgili ŞURLİ Hoş Geldin........

....Kısa zaman sonra bekliyoruz.Sensiz site olmuyor.

...HAYRET !!!!!!!!!

NEYE Mİ? ...Evet sana bu saatlerde mesaj yazmayı kafamdan geçriyordum. Şöyle yazmayı da tasarlamıştım:"Bekledim gelmedin,bari ben geleyim, dedim.Öyle ya uzun zaman sen yokun, benim Hoş geldin demem lazım...."..Fakat Tanışma-Kaynaşma Sayfasına girdiğimde senin sayfama yazdığını gördüm.Onun için HAYRET !!! Başlığını atım. Haksızmıyım.....

...TEŞEKKÜRLER ŞURLİ ....

..SELAM VE SEVGİLER SUNUYORUM............................

...MERHABA (ŞURLİ) NACİYE,
KALP KALBE BAKAR DERLER,NE KADAR DOĞRU BİR SÖZ.BU AKŞAM KALBİMDEN GEÇTİN.BİZİ UNUTMAZ AMA BİRAZ İHMAL ETTİ,ŞURLİ DİYE İÇİMDEN GEÇTİ.
..GECENİN GEÇ VAKTİNDE SİTEYİ AÇTIĞIMDA ÖZEL MESAJİNLA KARŞILAŞTIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ÇOK İYİYİM.İNŞALLAH SİZ DE İYİSİNİZ.KENDİNE İYİ BAK..
..SANA TÜRKİYEDEN,GÖLCÜKTEN SELAM VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ara 13, 2006 1:12 pm

Habu canim Naciyemin sayfasina yazan arkadaslar, naciyemuzun interneti bozuk calismiyor , ondan yok buralarda, herkese selamlari var, oda cok ozlemis bizleri buralari kisa zamanda insallah aramizda olacak....

Oyyyyyyyy ablan kurban olsun sana, habu sitede yoldasim dostum arkadasim bacim, nihayet seni tekrardan buralarda gormek buyuk mutluluk uzun zamandir bu kadar sevindigimi hatirlamiyorum, hosgeldin dunya guzeli insan, anternetun yeniden dunyaya merhaba demsei galiba en cok beni mutlu etti, sensiz burasi sesiz kalmisdi senle ben buranin ilk temelleriyiz, anca beraber kanca beraber....Seni cok seviyorum gorusmek uzere kocaman optum seni....

Naciyem canimin ici seni hergun buralarda gormeyine cok ozlemisim, eki ismin bile yetiyor bana, bir daha bu kadar uzun boylu ara vermek yok,sen benim yoldasimsin burda bunu hic unutma...

Ablasinin birtanesi nasildir bakiyim, canim benim seni hergun aramizda gormek buyuk mutluluk, sen olmayanica kendimi eksik hissediyorum buralarda, eki cocuk bolumunde artik tam yetkilisin hayirli olsun canim benim,optum seni kendine cok iyi bak..Sevgileripmle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Cum Ara 15, 2006 12:10 am

ovvv ablam ben senın sayfaya yazmamısım hemen yazıyom eeee guleryuzlu ablam nasıllarr abla telefon numaranı kaydettım attıgın msj ıcın saol bende sana attım ıns ulasmıstır abla arayı acmayalım msn sohbetı senle cok hos oluyo ya tmmm abla cok optummm senııı kendıne dıkkat et oralarda tmm kal saglıcakla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Ara 15, 2006 1:17 pm

slm canim nasilsin??? ben valla mektubu aldigini duyunca cok sevindim umarim sende sevinmissindir ama bu kadar erken gelicegini bilmiyodum acikcasi :D neyse sag salim geldi ya sana rahatladim :wink: artik cvbini sabirsizlikla beklicem her gun posta kutusunun yaninda yatip kalkicam :D :D kendine cok iyi bak optum seni bitanem
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir