İLKERR OKURR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Ara 15, 2006 7:26 pm

kardesim nbr yazilanlari gördümde ders calisiyomussun :oops: ben onlarla ayni fikirde degilim sen kim ders kim :oops: saka saka ben sana güveniyorum bu sene kazanacaksin dualarim seninle ahmet İTİNE selam söle mac olayini görüsecem onla kendine iyi bak allaha emnat ol byeee...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Ara 17, 2006 7:02 pm

kardesim 15 tatilde sakin ha sakin bu tarafa gelmeyi düsünme ben oraya gelecem ahmet hiyarini biraz döveriz özlemistir bizim tokatlari kendine iyi bak allaha emanet ol...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Ara 26, 2006 10:47 pm

İlkerciğim babana çok çok selam söyle sağlık mutluluk dolu günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Oca 12, 2007 6:25 pm

İlkerciğim babana ulaşamıyoruz çok çok selam söyle.Yazdığın mesaj için teşekkürler.Sağlıklı , mutlu başarılı günler gecirmen dileğimle gözlerinden öperim.
sevgilerimle. selamlar
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Merve Bayraktar » Sal Oca 23, 2007 6:33 pm

uzun zamandır görüşemiyoz nerelerdesin bende yoğundum arayamdım seni trabzonda mısın ? kib görüşelim..
Merve Bayraktar

Mesajgönderen Funda Altuncu » Sal Şub 06, 2007 7:38 pm

saol ilker katılımım daima olucak herkezi tanımaya calısıcam çünkü hiç kimseyi tanımıyorum sizden baska neyse cnm k.i.b by
Kullanıcı avatarı
Funda Altuncu

Mesajgönderen Hamide Kaymak » Cum Şub 09, 2007 8:13 pm

selam ılker bnde katıldım aranıza fazla ksı tanımıyom sızden baska ama yavas yavas tansırız ıns.annene selmlarımı ılet
Kullanıcı avatarı
Hamide Kaymak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ı am maymusic

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Cmt Mar 10, 2007 1:31 pm

İLKER....
TEŞEKKÜR EDERİM DÜŞÜNCELERİN İÇİN 15 İNDE PERŞEMBE GÜNÜ KANAL 7 DE İZLE BENİ ASLANIM.SENİ SEVİYORUM.HERKESE SELAM SÖYLE.GENÇLİĞE CANIM FEDA OLSUN.
KENDİNE İYİ BAK.EVET
REKLAM VE YOLA GİRDİĞİM İNSANLAR KALLEŞLİK YAPTI BANA AMA BEDELLERİNİ ÖDEYECEKLER.SİZLERİN SAYESİNDE.
MUHAMMED ALİ YILMAZ

maymusic

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Cum Haz 29, 2007 4:05 pm

CANIMKARDEŞİM.
SANA ÖZELLİKLEVE SENİN GİBİDÜŞÜNENLERE YÜREKLERE SIĞMAYAN SEVGİLERİMİSUNUYORUM.NEDENİDE ŞU?
BİR MESLEK YADA HAYATTA BİR FAALİYET ALANINDA UĞRAŞVERİRKEN İYİSİNİ VE EN SEÇİCİSİNİ YAPARKEN ALMIŞ OLDUĞUN EĞİTİM DOĞRULTUSUNDA,GERÇEK HAYATIMZDAKİ AGRESİFLİĞİMİZ NE KADAR OLSADA BİLİNEN VE YAKINDAN TANIYAN KİŞİLERCE,GENEDE BAZI KONULARDA ELEŞTİRİALMAKKAÇINILMIYOR.
HELEDE BU SANATSAL MESLEKSE,TAKDİR EDİLMEK İSTERİZ.O DA BAŞARILARIMIZ KADAR OLSUN.AZ VE ÖZ.
BEN OKÖYÜN EVLADI OLARAK HER YAPACAĞIMGÖREV BENİM BORCUMDUR.AMA BUNU KİME ANLATAÇAKSIN İLKER....
SENİN GİBİ ANLAYANLARA ÇOKİHTİYACIM VAR.HELEDE BU GÜNLERDE.
İSTERİMKİHATALARIM VE EKSİKLERİM YÜZÜME SÖYLENSİN Kİ,KENDİMİ DAHA DA ÇOK YETİŞTİREYİM..
DUYGUSAL BİR İNSAN OLDUĞUMU YAŞANTIMA AKTARMAK KOLAY DEĞİL.
SENİSEVİYORUM CANIM
MUHAMMED ALİ YILMAZ

Mesajgönderen İlker Okur » Cum Eyl 26, 2008 12:08 pm

sayfamda ki son mesajların tarihine bakınca ne kadar pasif kaldıgımı gordum :( elımde olmayan nedenlerden dolayı sıteye 1 yıldır gıremedım.bu konuda yardımcı olan fatma ozbılgıye tsk ederım .
İlker Okur
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ILKERR OKURR

Mesajgönderen Paşa Ayan » Cum Eyl 26, 2008 4:34 pm

IYILIK SEN NASILSIN SEN NERDEITIN BU SAATE KATAR AMA OLSUN BUNDAN SONRA GÖRÜSELIM
GÖZLERINDEN MAC EDEYIRIM ANANA SELAM SÖYLE
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Kas 20, 2008 5:10 pm

gençler pasif kalıyorsunuz.ilkerciğim genç arkadaşlarınla hepinizi burada görmek istiyoruz.düşünce platformuna öyle bir yazı yazıp gitmek yok.devam.!!!
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 7:28 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir