GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cmt Ağu 18, 2007 10:01 am

İhsan Şahin'e merhabalar.
Muzaffer ile Adnan hocalara laf yok.Saatçi Muhammet'e de. Hepsi iyidir.Belki saatçi hayırsuz olabilir.Memlekettedur.Taze fındık yemekten hayır kalmamıştır onda herhal.
Sen iyimisin?
Pamuk dedeye dönmüşsün görmeyeli.Benim bu aralar zamanım olmadığından internetlerde gezinemiyorum.Herkesi seviyorum.Allah'ta sevsin.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cmt Ağu 18, 2007 10:44 am

Sevgili meslektaşım çok geçmiş olsun.Allah şifanı versin.Resim bekleyenlerin olduğu doğrudur.
Bizler uzaklardayız.Hasret gidermek için göndereceğiniz resimleri bekliyoruz.
İnşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur da bizim resimleri gönderirsin.Değişik mekanların resimlerini çek.Resimlere neresi olduğu ile ilgili açıklama korsan iyi olur.Hep aynı resimleri izliyoruz.
Nasıl olsa seçim işlerin kolay.Zaman bulabilirsin.
Bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum.Davetiyeni okudum.Allah mutlu eylesin.Bizim memleketlilerdenmi?
Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Ağu 18, 2007 1:35 pm

Çevrim içi olarak gördüğüm Arslan abiye ve İrfan amcama selam ve saygılarımı sunuyorum. İhmal etmeyin buraları
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cmt Ağu 18, 2007 2:00 pm

Merhaba Dr.Bülent.
Nasılsın?
Ben bu bölümü yeni farkettim.Aslında güzel bir bölüm.Uğrayan bir selam verip,hal hatır sorar.Eğer önemserse...
Bence güzel. Fazla fırsat bulamiyorum.Seçim çamlışmalarımızın yoğun olması nedeniyle internete giremiyorum.İş yerinde bazan YSK tarafından engelleme konuluyor.Eve gidincede yorgun oluyorum.Siz gençsiniz.her yere yetişiyorsunuz.Maşallah sana .Bazı rast geldiğim yazıların oluyor.Okumadan geçmiyorum.selamlar.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Ağu 19, 2007 8:01 pm

Sevgili meslektaşım Aslanbey geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerin için teşekkür ederim.
Halen hastalığım devam ediyor. İyileşip köye gittiğimde güzel resim çeker veririm inşallah.
İki yıl Van’da görev yaptım. Her siteyi baktığımda yeni resim ve görüntü arardım. Şu an sizlerin bu şekilde olduğunu biliyorum. Kuşmer şenliklerine gidenlerden güzel resim göremedim. Ben olsam böyle bırakmazdım. www.zelaga.com da kuşmer 2007 şenlik resimleri vardır. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ağu 19, 2007 9:21 pm

Iyi aksamlar ahale,nasilsiniz??Bir kac gundur rahatsizligimdan buralarda fazla olamadim, bakiyorumda bu basliga yeni gelenler var hosgeldiniz, dilerim herkesin keyifleri yerinde,mahmut bey, gecmis olsun allah sifanizi versin, evet malesef bizim surda sanki resim cekecek adam kalmamisdi, kusmer senliklerin resimlerini gidiyor zelekalilarin sitesinde bakiyoruz, neyse insallah hafataya ben ekleyebilirim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Ağu 20, 2007 12:39 pm

Teşekkür ederim Fatma hanım, size de geçmiş olsun. Evet kuşmer şenliklerinden site de pek resim göremeyince zelaga com a bakmak zorunda kaldık.
Fatma hanım şunu belirteyim. Ben 16.06.2007 tarihli kuşmer 100 adet üzerinde resimlerini site ye verince bazı arkadaşlar (site sakinleri) çok resim verdin diye serzenişte bulundular. Fazla oluyor sitenin bir kapasitesi var zorlamayalım dediler. illaki okumuşsundur. Bu durumdan sonra daha resim eklemedim. Sebebi biraz bu daha çok yoğun seçim çalışmaları vede halen rahatsızlığımın devam ettiği bel fıtığı hastalığımdır.
Malumun sizede yazmışım ben resim vermeye başladığımda yönetici bildiğim tüm kişilere özelden mesaj yazdım. Bir kısıtlama kıstas varmı diye, birtek siz cevap verdiniz. Verdiğin cevabı siz yazın,bana yazdırma.

Koca Kuşmerde şenlikler olduda zelaga com dan bakmak mecburiyetinde kaldık. Duyuyorumki herkesin elinde bir makine vardı. Demekki herkes resim çekmiş özeline almıştır. Zelaga dan Hasan Rendeci bey olmasaydı gidemeyenler hiçbir görüntü görmeyecekte Köyümüzün sitesi var diye ne gururlanırız. Bu site de arkadaşlar arası selam yazılacaksa bu iş cep telefonları ile yapılır. Kuşmer şenlığıni orada göremeyeceksem site nin olması benim için fazla bir anlam teşkil etmez.
Bu benim görüşüm, sanıyorumki uzakta yaşayanlar benim gibi düşünüyor.
Herkese selam ve saygılar sunarım.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Ağu 20, 2007 1:59 pm

Merhabalar.Selam olsun herkese Fatma ablacım ve Mahmut abi sizlere geçmiş olsun.İnşallah şimdi iyisinizdir Allah acil şifalar versin ikinizede.2 gündür siteye giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir.Hayırlı günler herkese.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Pzt Ağu 20, 2007 3:43 pm

Merhaba köylülerime,

Fatma(Mavrina) hanım nasılsın.Sibel "geçmiş olsun"dedi sana.Hayırdır?
Bende geçmiş olsun diyorum.İnşaallah kötü birşey yok.İsmail Beye selamlar.siz de bu sene memlekete gidemeyenlerden oldunuz sanıyorum.

Mahmut kerdeşim kendine dikkat et.Bel fıtığı önemli rahatsızlık.Allah şifa versin.
Dün askı süresi bitti.Şimdi diğer işlemlere devam.
Senin işin çok.Fırsatım olursa yardıma gelebilirim!...

Sibel(kavazina)hanım bu sene kırmalarda yoksun herhalde.Kırmalar ıssız kalmış olacak.Bende izinlerin kapalı olması nedeniyle Kırmalardan mahrum oldum.Hanım(saatçina) ile oğlan gittiler.Kavaz Hasan(baban)'a selamlar.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Ağu 20, 2007 4:52 pm

Merhaba Arslan abi evet malesef bu sene Kırmalardan mahrum kaldık nasip bir dahaki seneye inşallah gideriz.Babamında çok selamları var sizlere.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Ağu 21, 2007 6:45 am

Günaydın herkese, Şahinkaya ahalisine.

Evet Aslanbey, gitgide seçmen sayım düşüyor yinede yardıma beklerim.
Hastalığıma dikkat ediyorumda ne kadar çalışırken yapabilirsem.

Evet yukarıda yazdığım yazıya Mavrina'dan cevap (açiklama)bekliyorum. Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

siz değerli büyüklerim

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Ağu 21, 2007 9:57 am

herkese iyi bir gün temennisi ile hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum(selamunaleykum).
bu site aracılığıyla görmekte zorlandığımız, belki de görmekte ihmal ettiğimiz nice büyüklerim var ki, hepsi birbirinden değerli insanlar...
kendimde aradığım suçlardan bir veya bilemediniz iki tanesini üstüme alınarak, hasret duygularıyla tekrar selamlıyorum sizleri...
Gerek dedemin can dostları ve gerekse de babamın can dostları sizlere de sonsuz selamlar olsun...
hayat mücadelesi verdiğim Düzce'den bir türlü ayrılıpta gitmek nasip olmamasının, ayrıca izin alsam da ne taraf gideceğimi bilmemnin sarhoşluğu size olan özlemimi kat kat artırıyor da çaresini bulamıyorum,
ama bir gün elbet
ama bir gün mutlaka
öpeceğim o değerli ellerinizden
ve sarılacağım size doyasıya
kalın sağlıcakla...
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Ağu 21, 2007 11:28 am

Mahmut KÖSEOĞLU yazdı:Malumun sizede yazmışım ben resim vermeye başladığımda yönetici bildiğim tüm kişilere özelden mesaj yazdım. Bir kısıtlama kıstas varmı diye, birtek siz cevap verdiniz. Verdiğin cevabı siz yazın,bana yazdırma. .

Mahmut bey emri vaki gibi yaziniz hic hosuma gitmedi, size verdigim cevap gayet acik ve net, istediginiz kadar resim ekleyebilirsiniz, bu bizi son derece menun eder diye cevap verdim, bunu sizde yazabilirdiniz, sozumun arkasindayim, site sakinlerinin size yazdigi cevap su resimler cok guzel ama ayni kareleri pes pese eklemenin bir anlami yok diye size kucuk bir uyarida bulunmuslar, size kimse siteye resim eklemeyin demedi, ben size sitemizin kapasite belli resim eklemeyin diye bir sey dedim mi????? hayir demedim ozaman sorun yok demektir eklemeye devam edebilirsiniz....

Emri vakilerden nefret ederim buda boyle biline....Verdiğin cevabı siz yazın,bana yazdırma nasil bir yazi bu... lutfen yazi yazarken daha dikkatli olalim burda kimse kimseye emir verecek durumda degil ....

Saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Ağu 21, 2007 11:34 am

Mahmut beye cevabimdan sonra, Merhaba ahali naisilsiniz insallah herkesin keyifleri yerinde, benim yerinde olmadigi belli :arrow:

Arslan abi tesekkur ederim kucuk bir rahatsizlik soguk sular icersem olacagi o idi bogazlar balon sekline donusdu, yoksa baska yaramazlik yok allaha cok sukur iyiyim, sanada merhahaba gokhan insallah sende bir an once ozlem duydugun yerlere insanlara kavusursun, nerde bu millet anlamdim gitti, senliklerde bitti millet hala yaylalardami yoksa,neyse burda olan herkese sevgiler selamlar...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Sal Ağu 21, 2007 3:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Ağu 21, 2007 12:58 pm

Merhabalarr.Herkese selam olsun.Ablacım daha iyileşemedin mi yaa dikkat et kendine sen bize lazımsınn.Bu arada sinirlenmede relax :wink: Öpüyorum senii çabucak iyileş tamam mıı?
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir