FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 03, 2008 9:47 am

Merhaba Fatma,
Anavatan Türkiyeden,Kocaeli-Gölcükten Fransaya köprü kurmanın mutluluğunu yaşıyorum...Herkesin buluştuğu bu sayfalarda biz de arasıra buluşalım diyorum.. Birbirimizi ihmal etmeyelim..Unutmaki her ikimizinde buna ihtiyacımız vardır...

Yine Forumda düzenleme yapılmış,,,Herhalde sen yaptın,eline sağlık !

İsmail ve çocuklarla güzel geçirmenizi dleyerek selam ve sevgilerimi sunuyorum..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Nis 03, 2008 11:34 am

Aleykum selam. teyzemin ellerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAMLAR

Mesajgönderen Adil Güveli » Prş Nis 03, 2008 4:42 pm

SEVGİLİ ABLA BU BENİM GÖREVİM İDİ BEN TEŞEKKÜR EDERİM.MSN ADRESİMİ BİLİYOSUN TEYZEMİN ELLERİNDEN ÖPERUM.DAHA DOGRUSİ ANNE ANNEMUN :)) BEN GÖRÜŞMEK İSTERİM İNŞALLAH BİR FIRSAT BULUP GÖRÜŞTÜRÜSEN SEVİNİRİM.
SEVGİLERİMLE
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Nis 03, 2008 6:34 pm

Fatma Hanım....!!!!
Teselli dileklerin için çok teşekkür ediyorum...!!Gercektan üzülmüştüm ama yılmak yok inşallah o yazıyı aynı heyecanla kaleme alır ilgili yerine yerleştiririm...!!!
En içten selamlarımı yolluyorum...
ALLAHA Emanet olun....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cum Nis 04, 2008 12:09 pm

Fatma'cım, sana yine iş çıkardım. İstersen Manzaralar bölümüne bir el at. Ne yaptımsa şu fotoğrafları büyütemedim. Daha önce kocaman kocaman giden fotoğraflar niyeyse şimdi küçüldüler. Gerisini sana göndereyimde bari ikinci bir iş çıkarmayayım sana :)
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ayal » Cum Nis 04, 2008 4:00 pm

slm abla nerelerdesin ya görüşemiyoruz nasılsın
Kullanıcı avatarı
Fatma Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Sal Nis 08, 2008 8:43 am

Fatma, üç beş gündür siteye uğramadığını farkettim. Senin sitetedn bu kadar uzak kalışın beni sağlığın konusunda endişeye sevketti. Umarım yanılıyorum. İsmail kardeşim ve size sevgi ve selamlar.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Nis 09, 2008 8:49 am

Merhaba Fatma,
Kaç defa dedim sanaki bu kadar uzun zaman yok olma...Şimdi diyeceksin ki en son siteye 3 Nisanda yazdım..Neresi bunun uzun zaman...Haklısın,,,

Ben bu yazıyı yazmayı kafama koydum,hatta "Günlük sohbetler bu sayfadan olsun" sayfasına da yazacağımı yazdım..Ondan sonra senin 3 Nisanda yazdığını farkettim..Aslında bana göre en az 15 gün yok gibisin geldi bana...Onun için değiştirmek istemedim ve yazdım...

Cuma paragafını açmayınca,bazı sayfalarda temizliklerin yapılmadığını görünce demek ki Fatma uzun zamandır yok kararına vardım...Ne yapayım...

Sağlosun Mehmet Aydınlı gerekenleri yapıyor tabi...Sen ve o olmayınca nasıl olacak onu düşünmek stemiyorum...

Size gerçek gurbet elde sağlık ve mutluluklar diler,selam ve sevgiler sunarım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 14, 2008 1:20 pm

Fatma Merhabalar:
Günlük sayfamıza yaza,yaza cevap alamadım birde sayfana yazayım dedim bayağı bir zaman oldu yoksun piyasada iş gereği ise ki beklendimiz o mesele yok ama yinede bilgi almak istiyorum verirsen memnun olurum,Sana,İsmaile ve çocuklara selamlar hepinizin sağlikli olması için duacıyım,Allah yar ve yardımcınız olsun,görüşmek üzere........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzt Nis 14, 2008 1:34 pm

Fatma abla nerdesin? yoksa köye mi gittin. Köy havası alanlar siteye uğramıyor. Umarım ters giden bir durum yoktur. Haberlerini bekliyoruz...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Nis 15, 2008 8:52 am

Merhaba Fatma,
Hala mı gelmeyeceksin ? Ciddi ciddi merak etmeğe başladım..Sen bu kadar ara vermezdin..Ne olur en kısa zamanda aramıza dön olurmu ?

İyi haberlerini bekliyorum !

Selam ve sevgilerimle.!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Osman Ayan » Sal Nis 15, 2008 1:34 pm

Sevgili yöneticimiz,

epey zamandır yoksunuz yoklugunuz fark ediliyor.Ümit ederimki saglık yönünden bir sıkıntınız yoktur,sizleri en kısa zamanda aramızda görmek bizleri mutlu edecek emin olun.

Selam ve sevgilerimle esen kalın,ALLAH'a emanet olun
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Nis 16, 2008 6:09 am

Son yazılarında ufak tefek rahatsızlıklardan bahs ediyordunuz. Fakat siteyi boş gecmiyordunuz. Bayağı uzun zaman oldu sitede yoksunuz, Bilmelisiniz bu sitede ilk zamanlardan beri varım sizin bukadar uzun yokluğunuz daha hiç olmamiştir.İnşallah sağlık ve sihattesiniz. Hayırlısı
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Nis 18, 2008 11:10 pm

FATMAAA ABLAAAMM;
MERHABALAR NASILSINIZ, NERELERDESİN KAÇ ZAMNDIRR, YOKLUĞUN BARİZ BİR ŞEKİLDEE BELLİ OLUYORR SENİ ÇOK ÖZLEDİM YAA... İNŞALLAH KÖTÜ BİR DURUM YOKTUR YANİ HASTAHANELİK GİBİİ...EN KISA ZAMNDA SENİ BURDA GÖRMEK İSTİYORUZ..SENİ ÇOK SEVİYORUZZ ANNEMİN ÇOK SELAMI VAR SİZEE..ABLACIM ANNENİZE ÇOK SELAMLAR ELLERİNDEN ÖPÜYORUZZ...SENİDEE KOCAMAN ÖPÜYORUM ABLACIĞIM ALLAHA EMANET OL....RAZİYE
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 9:44 am

Fatma Merhabalar:

Uzun bir zaman oldu yoksun ,aslında bir ara söylemişdin biryerlere gideceğini o sonradan aklıma geldi,inşallah geziyi iyi değerlendirmişin şimdi kendini daha sıhhatlı bulursun,senin ve senin nezdinde tüm hemşerilerime sağlikli olmaları dileklerimi yolluyorum,herkesin sağlik haberlerini almak insana çok zevk veriyor güne daha neşeli başlıyorsun,Allah neşemizi hiç ama hiç eksik etmesin inşallah.
Bizler Ailece iyi olduğumuzu hatırlatmak isteriz,bundan sonrada yüce Mevla bize aynı şekilde haber vermeyi nasıp etsin.
Doğum günü mesjin için teşekkürler,Allah sizede sevdiklerinizle birlikte sağlikli uzun bir ömür nasıp etsin,İnşallah.
Sizlerin işleri olduğunu biliyordum,ben 17 nisan rahmetli Özalın ölüm günü idi bende ondan 3 gün önce doğmuştum o aklıma geldi baktım yazı yazan yok dedim bir espri yapayım kendi yaş günümü kendim kutlayayım,espriyi çok severim inşallah herkes onu bir espri olarak almıştır,aksı kabul gören herşey canımı sıkar bunu özellikle sana hatırlatmayı kendimi rahatlatma yönünde uygun buldum.
Gölcükten sizlere bol bol selamlar yolluyorum,karşılık olarak sizlerde çok çok iyi haberler bekliyorum,hep şen olun neşeli olun inanın o zaman daha kazanclı olacaksınız.
Sana,İsmaile ve çocuklara,Yüce Allahtan bolça sağlik,sıhhat diliyoruz.
Sizlere Yüce Allaha emanet ediyoruz.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir