gönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 9:44 am
Fatma Merhabalar:
Uzun bir zaman oldu yoksun ,aslında bir ara söylemişdin biryerlere gideceğini o sonradan aklıma geldi,inşallah geziyi iyi değerlendirmişin şimdi kendini daha sıhhatlı bulursun,senin ve senin nezdinde tüm hemşerilerime sağlikli olmaları dileklerimi yolluyorum,herkesin sağlik haberlerini almak insana çok zevk veriyor güne daha neşeli başlıyorsun,Allah neşemizi hiç ama hiç eksik etmesin inşallah.
Bizler Ailece iyi olduğumuzu hatırlatmak isteriz,bundan sonrada yüce Mevla bize aynı şekilde haber vermeyi nasıp etsin.
Doğum günü mesjin için teşekkürler,Allah sizede sevdiklerinizle birlikte sağlikli uzun bir ömür nasıp etsin,İnşallah.
Sizlerin işleri olduğunu biliyordum,ben 17 nisan rahmetli Özalın ölüm günü idi bende ondan 3 gün önce doğmuştum o aklıma geldi baktım yazı yazan yok dedim bir espri yapayım kendi yaş günümü kendim kutlayayım,espriyi çok severim inşallah herkes onu bir espri olarak almıştır,aksı kabul gören herşey canımı sıkar bunu özellikle sana hatırlatmayı kendimi rahatlatma yönünde uygun buldum.
Gölcükten sizlere bol bol selamlar yolluyorum,karşılık olarak sizlerde çok çok iyi haberler bekliyorum,hep şen olun neşeli olun inanın o zaman daha kazanclı olacaksınız.
Sana,İsmaile ve çocuklara,Yüce Allahtan bolça sağlik,sıhhat diliyoruz.
Sizlere Yüce Allaha emanet ediyoruz.......