GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Eylem Altuncu » Prş Ağu 09, 2007 10:39 pm

türkü tadında seviyodu çocuk

tütkü tadında okşuyordı kuşun kanadını

sevda yüklüydü şiir tadındaki çocuk

saçıyordu sevdasını türkü tadında etrafa
Kullanıcı avatarı
Eylem Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Prş Ağu 09, 2007 10:45 pm

"türkü olan yere girmekten çekinmeyin, çünkü orda kötüler olmaz" derler, bence doğrudur bu söz, siz türkü yayınlarına devam edin, bakın sitemizde kötülük kalır mı ?
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ağu 09, 2007 10:48 pm

kiskandurma pesine dustuksek eee bende efeil kulesine cikar ordan seslenirim size..Parisin vede dunyanin en guzel caddesinde chams elysèede sizin icin gezerim :) :) yada arc de triomphe de tur atarim :) yada Brukselde atomnioma cikar orda bir kahve yudumlarin :) devam edeyem mi ya arkadaslar bugun sinemaya gittik filim 3 bucuk saat surdu, benim gibi cenesi dusuk birisi icin 3 bucuk saat konusmazsa olacagi buydu :) kes fatma kes yaaa, ellerimi cekemiyorum klaviyenin tuslarindan :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Ağu 10, 2007 10:05 am

Vay beee dun aksam ne cene varmis bende, vuhhhh :) neyseki her zaman boyle degilim dermisim :)

merhaba surun en guzel insanlari eee nasilsiniz gene hafta sonunu geldi, ahada senliklere az bir zaman kaldi simdi orda olmak varmis, orda bulunacak butun herkese bol bol eglenceler dilerim...

CUMANIZ MUBAREK OLSUN...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Cum Ağu 10, 2007 10:13 am

Öncelikle Herkesin Kandili Mübarek Olsun...

Ablacım yazını okudum da yazmışsın oraya gider şunu yaparım çay içerim kahve içerim, gezerim...
Benimde İtalya da geçirdiğim tatilim gözümün önüne geldi. sen yazdıkça canım tekrar venedikte olmak istedi. kayıkla gezinti yapmak,mangolu dondurma ve eşsiz pizzalarından tekrar yemek,gardalanda ya gidip uçsuz bucaksız eğlence merkezinde hız trenlerine binmek istedim tekrar ya. çok eğlenmiştim ve çok beğendim venediği. inşallah tekrar gitmek nasip olur.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Ağu 10, 2007 10:34 am

Eki bir sayfa geriye gitmis olsan anlardun niye oyle yazdum, biri yayalaya gidiyor hava atiyor bize, digeri ona nispet kizkulesine cay icmeye gidiyor :D dedim madem oyle bende suralara gideyim :D

Venedik super bir sehir evlendigimde bal ayina o sehire gitmisdim, guzelligine doyulmaycak kadar guzel yerleri var, sehirin kendisi oldugu gibi tahir kokuyor, benimde cok guzel anilarim var oralarda.. Insalah birgun bakarsin oralarda karsilasiriz ekii dunya cok kucuk.. :)
En son Fatma Ozbilgi tarafından Cum Ağu 10, 2007 3:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Ağu 10, 2007 11:22 am

Selam herkeseee.Yaa bi akşam giremedim neler kaçırmışım muhabbet süpermiş vallahi bundan sonra bu başlık inşallah bu kadar kalabalık olur.Mehmet abi bendende selam götür Kuşmerime :wink: Hayırlı cumalar.Hayırlı kandiller herkese.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Numan Kama » Cum Ağu 10, 2007 6:47 pm

Kandiliniz mubarek olsun. Tatil basladı sonunda... haftasonları hep cekici geliyor bana nedense:)
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Ağu 10, 2007 9:47 pm

SITENIN EN SADIK DOSTLARI SITEDE UYE ADIYLAN GIRIS YAPMIS DOSTLAR SIZDEN SOZ EDIYORUM :) NASILSINIZ?? NELER YAPAYUSUNUZ SESUNUZ CIKMIYOR BIR SES VERINDE DUYAYIM SIZI :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Ağu 10, 2007 9:56 pm

Gerçekten site böyle sadık dostlar görmedi. Fatma ya, Numan a ve Eylem e selamlar, sevgiler
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Eylem Altuncu » Cum Ağu 10, 2007 9:57 pm

iyiyim abla ne yapalım işte akşamın rehavetini yaşıyorum...sen nasılsın...ya şimdi herkes yaylada olunca burda olmak zor geliyo valla...siteyle avunuyoruz işte...
Kullanıcı avatarı
Eylem Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Numan Kama » Cum Ağu 10, 2007 10:06 pm

Vallahi siteyi tavaf ettim bütün yazıları okudum. Sahinkaya demek kuşmer demek yazıldığından büyük şeylermiş yine anladım... Kültürümüz en büyük mirasımızdır yine diyorum yine diyorum.
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Numan Kama » Cum Ağu 10, 2007 10:12 pm

bu çalan yabancı sarkı ne güzel birseymis bulamazmıyız bunu biyerde? sanırım rumca?
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Ağu 10, 2007 10:13 pm

İyidir ablam senden naber bu arada hepinizin Kandilini tekrar kutluyorum.Millet kuşmerden msn ye girip sinir ediyo beni yaa bende orda olmak istiyorummm :cry:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Ağu 10, 2007 10:15 pm

Numancım hangi şarkı çaldı bilmiyorum karışık çalıyor liste şuanda.Söyleyeni hatırlıyosan ben gönderebilirim sana.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir