MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hakim Ayal » Pzr Şub 24, 2008 4:57 pm

Selamlar Muzaffer abi
Evet sonunda yazma cesaretini buldum. Dediğin gibi incelemedim ; bu ne haddime. Sadece izledim. biliyorsun zaten siteden haberdar olduğumu ara ara
izlediğimi söylemiştim.
Site, sitemiz gerçekten güzel; emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ayrıca sizin gibi motivasyon ve itici güç görevi yapan tüm medratör ve katılımcılara da
teşekkür ediyorum. Bakıyorum sayfada sizler varsınız, tanıdıklarım, ve işte çıktı bir çocukluk arkadaşım (Kamil Şahin) ve daha kimler çıkacak göreceğiz. nasıl gelmem yanınınıza tabi benim yerimde burası. Her kese kapım açık ayrıca

İnşallah daha sık görüşürüz.. hoş msn kadar uzaksın bana
selam ve hürmetlerimle abicim Sağlıcakla kalın.
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Pzr Şub 24, 2008 8:06 pm

HOCAM TEŞEKKÜR EDİYORUM SELEMLAR
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Şub 24, 2008 8:30 pm

hayirli aksamlar haci amca

evet haklisin, kismet olmuyor birtürlü görüsmek, sitede birbirine denk gelmek herzaman mümkün olmuyor tabiki ama gönüllerimiz bir olduguna inaniyorum haci amca. yüce mevladan sana hayirli ve saglikli uzun bir ömür diliyorum muzaffer amca. sen ile fatma ablam olmayinca tadi tuzu olmuyor buralarin. siz varsaniz zevkli oluyor.

herseyin gönlünce olmasini diliyorum muzaffer amca, almanyadan yürekler dolusu sevgi ve selam gönderiyorum gölcüge. hayir dualarini eksik etme üzerimzden haci amca.

hürmetlerimle
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Pzr Şub 24, 2008 8:47 pm

MUZAFFER AMCA;
ADRESİMİ ŞİMDİ,SENİN SAYENDE AÇTIM..SİFTAHI SENLE YAPIYORUM..HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ELLERİNE SAĞLIK..SENİ YORDUYSAM KUSURA BAKMA :d
ELLERİNDEN ÖPÜYORUM,HAYIRLI GÜNLER..
......................................................................................................

Merhaba Muzaffer amca, nasılsın?uzun zamandır görüşemedik sakın unutulduğunu sanma,sen unutulacak insan değilsin seni çok seviyoruzz :) çok sık giremiyorum foruma malum okullar..tabi bunlar yazmamak için neden değil ama öğrenci savunmaları :D artık affınıza sığınıyoruz..çok değerli annenize ve eşinize çok selamlar ellerinizden öpüyorum.sevgili anne ve babamında sizlere çok selamları var.. eğer yolunuz düşerse sizi bursaya bekliyoruz.amcacım dualarınızda bizide unutmayın.Allah'a emanet olun.hayırlı akşamlar
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Pzr Şub 24, 2008 8:47 pm

HOŞ BULDUK HOCAM TŞK EDERİM.SELAMLAR
...........................................................................................................

selamu aleykum hocam.ikazınız için tşk ederim.hocam tatlı bir heyecanımız var (düğün)var kısmet olursa nisan ayın da onun için 1 hafta ayrı kaldım.saygı ve sevgilerle.yavru vatan dan slmlar
..........................................................................................................

slm hocam yine ben sinan.bugün elim den geldiğince yazışacağim.hocam kükük bir hatırlatma yapayım dedim.ilgili sizsiniz yanliş bilmiyorsam .EVLİLİK TARİHİNİ gönderdim ilgili syf ya işleme girmemiş hatırlatayım dedim.slm
...........................................................................................................

ABİ İYİ AKŞAMLAR.SİZE YAZMİŞ OLDUĞUM KONU SİTE DE EVLİLİK TARİHİ YAZILSIN DİYE SYF AÇILMIŞ BEN DE ORAYA YAZDIM ,SYF DA DA SİZİN YAZINIZ VARDI DİYE SİZE SORDUM ,HER NEYSE İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM ABİ HAYIRLI AKŞAMLAR
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Pzt Şub 25, 2008 8:35 am

Muzaffer amca
nekadar doğru söylediniz kulağımı çekseniz yeridir
kusuruma bakmayın gençliğime verin
çok teşekkür ederim
köyümü okadar özledim ki hergün siteye girmeden edemiyorum biraz hasret gidermiş oluyorum böylece
12 gün saonra köye gitcem bi 2 akşam kalıp geri dönecem ama yinede
hiç yoktan iyidir diyorum

muzaffer amca bundan sonra ilk işim her gün size selam vermek olacak bilesiniz
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Pzt Şub 25, 2008 5:17 pm

merhaba muzaffer amca evet haklısınız kayıt olduktan sonra çok sık giremedik siteye ama olsun inşallah bunu önümüzdeki günlerde telefi edebiliriz bu güzel sitemizi ve köyümüzün güzel insanlarını hiç bir zaman
yanlız bırakmayız bundan emin olabilirsizniz ellerinden öpüyorum muzaffer amcacım kendinize iyi bakın inşallah bir gün yolunuz kırıkhan'a düşerde de görüşürüz
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Şub 26, 2008 4:38 pm

Muzafferciğim....!
Özel sayfama gönderdiğin oresmi biraz geç farkettim.Ama inanki gördükten sonrada hep bakıyorum...!Dostlara ve o memlekete hasretim çok...!Nede güzel ve tamda yerinden çekilmiş.ALLAH senden razı olsun.. Çocuklarada gösteriyorum Onlarda memnun...!Tekrar teşekkürler. Hoşca kal.Tüm külfete selamlar.ALLAHIN selami uzerinize bakı olsun...!

Not: Hocam ; Fatma ÖZBİLGİ kardeşime site ile ilgili yöremizin kültürünün kaybolmaması açısında vede kuşaklar arası bağlantıların kopmaması açısında bir teklif yazdım.İlgi görür önemsenirse sizdende destek ve yardım bekliyorum.Bilginize sunarım...!

Muzafferciğim....!
Seni çok seviyorum. Meleket vede hemşerilerimiz konusunda taşıdığımız duygularda aynı frekanstayız...! ALLAHTA enbüyük duam sen veseningibi dostlarla herzaman görüşmek ve hasret g,idermek.
Herkese selamlar sevgiler.ALLAHA emanet olun...!

MUZAFFER HOCAM...!
Öncelikle ALLAHA'ın selami üzerine olsun.
Annene selam ve hürmetlerimi yolluyor ellerinden öpüyorum.ALLAH ona sağlık ve sıhhatler versin.
Buarada dayın amaeliyat olmuş.ALLAH 'dan acıl şifalar niyaz ediyorum.Başta Annen olmak üzere tüm aile efradına geçmiş olsun dileklerimi şahsında iletmek istiyorum....!Allahım güzel günlerde görüşmemizi nasıp eder inşallah...!

Sevgili Muzaffer Hocam....!
Hatırladığın yazdığın için çok teşekkürler. Gercekten busitenin ve günlük yazışmanın hastası oldum. Hersabah hemen sayfaya bakıyorum okuyorum ve yazıyorum.İyide oluyor.Küllenmiş birçok dostlukları alevlendirdik ve ateşledik. Birçok kimse ile 35 -40 yıl sonrada yazıştığımız oldu.bEN BUNDA MUTLULUK DUYUYORUM.
İnşallah hep devam eder.
Yöresel kelime ve deyimlerde epey mesafe kat ettim.İnanki gece aklıma gelen kelime oldu kalkıp yazdım.Hatta hanım bu halime gülüyorve ekliyor senin bu gayretinden dolayı sana yunanıstadan plaket gelebilir.
Bende diyorumki bunlar onlarla ilgisi yok tamamen yöresel.
Neyse başını ağırttım.Evhalkının hepsine bakı selamlar.
ALLAHA emanet olun.....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Sal Şub 26, 2008 4:47 pm

Merhaba Muzaffer Abi,
Uzun zamandır görüşemedik, nasılsınız? Mesajınız biraz sitemli, haklısınız da.Fakat sürekli sitede dolaştığım zamanlar izindeydim. Bir aydır tekrar göreve başladım. Çalışan bayanların işinin zor olduğunu tahmin edersiniz. Ev, iş, çocuklar... Yetmemiş gibi annemde rahatsız. Yani sitede dolaşmak biraz lüx oldu benim için. Yinede her fırsatta siteye bakmaya çalışıyorum. İnanın aklım hep sitede ama zaman konusunda sıkıntılıyım. İnşallah zamanla daha çok görüşürüz.
Kendinize iyi bakın.
Selam ve saygılarımla...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Çrş Şub 27, 2008 10:07 am

MERHABA CAN DOST,
İKRAMINIZ ÇOK İYİ GELDİ TEŞEKKÜRLER
GÖRÜŞMEK İÇİN AYLARCA BEKLEMEYECEĞİZ İNŞALLAH,
ZATEN SİZİN GİBİ DOSTLAR UNUTULMAZ
HERZAMAN SİTEDEN TAKİP EDERİM SİZLERİ VE ARKADAŞLARI,
DAHA FAZLA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE...
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Şub 27, 2008 12:26 pm

Muzaffer Altuncu yazdı:Merhaba Mavro kızı Fatma,
Bu defa siteden çok uzak kaldın...Bana aylar gibi geldi..Hani uzak kalman bir taraf seni çok merak ettim..Acaba önemli bir durum mu var ? Çünkü sen bir gün siteye uğramasan ikinci gün mutlaka uğrardın.Ne olur en kısa zamanda sağlıklı ve sıkıntısız olduğunu bize haber ver...

Dilerim önemli bir durum yoktur...

Selam ve sevgilerimle....

Muzaffer amca merhaba nasilsin???
Ilginize tesekkur ederim allaha cok sukur sagligimiz yerinde iyiyiz hic bir yaramazlik yoktur, sadece gecen hafta sonu Parisden misafirlerim geldi hafta sonu dugun vardi misafirlerim daha dun gitti zaman bulup siteye giremedim ama aklim hep buralarda idi..
Dilerim sen ve ailen iyisiniz ve hersey dilediginiz sekilde devam ediyor..

Kendinize cok iyi bakin saygi ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Prş Şub 28, 2008 5:16 pm

Saygıdeğer Muzaffer amca.Öncelikle sıcak ilginize çok teşekkür ediyorum.Aslında zaman varmış ,hayat çokta yoğun değilmiş,özlemleri de ertelemenin pek izahı yokmuş.Ben kendimi kandırmışım ya da öyle inandırmışım.Bana da bu site de varolma şerefi şimdi nail oldu.Umarım çok geç kalmamışımdır.İnsanlara karşı olan yumuşaklığınız ,hoşgörünüz hep çok hoşuma gider.Allah sizlere uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin.Kendi adıma daha aktif olma dileğimle ..
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Pzr Mar 02, 2008 5:34 pm

iyi akşamlar abi nasılsınız dilerim iyisiniz.yavru vatan kırıkhan dan yaramaz bir haber yok,gecen hafta kürdo dede vefaat etti .iyi akşamlar
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Pzt Mar 03, 2008 11:41 am

Muzaffer abi: Evet sizinle bu gune kadar tanismadik.Belki bu site vesile oldu bu sicak tanismalara.Umarim bundan boyle hic degilse su uzaklari yakin yapan sihirli kutunun mukemmel islevleriyle kavusacagiz.Daha onceki yazanlara da bunu ilettim ozur diledim cunki bilgisayarimda gercekten sorunlar yasadim su an yari yariya hal oldu akliniza bir sey gelmesin yanit yazmaktan itina edip kaciyorum diye..Site'ye vakit buldukca girmeye azami gayret ediyorum sizin gibi abilerden dostlardan gelen sicacik mesajlar da bunda etkili oluyor.Umarim daha nice guzel yazismalarda ayni duygularla gonul ve memleket birlikteligi yasariz selamlar sevgiler .Avustralya'dan saglikla kalin...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Pzt Mar 03, 2008 1:11 pm

Muzaffer amca merhabalar nasılsınız umarım iyisinizdir
Nokya bataryalar için
Şöyle bir örnekle anlatayım mesela acil bir arama yapman gerekiyo baktınki şarjzın yetmeyecek bu konuşmaya ozaman bu yadığım uygulamayı yaparsın
eğer bataryan şarjlı ise,yada yarım dolu ise bi işe yaramaz acil durumlarda çok işe yarıyo.İnşallah gerekenbilgiyi vere bilmişimdir
Birde yine nokya bataryalar için yenibir bilgi öğrendim onuda duyurular bölgesinde değerli köylülerimle paylaşıcam
Ama önce benim bir deneme yapmam lazım sonra sizi bilgilendirecem

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir