İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Murat SEVER

Mesajgönderen Rahime Sever » Cmt Eki 04, 2008 8:15 pm

İRFAN AĞABİ TEŞEKKÜR EDERİM BUNDAN SONRA BURADA SİZİNLE OLMAKTAN GERÇEKDEN MUTLU OLACAM İLGİ ALAKANIZA TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHA EMANET OL.
Kullanıcı avatarı
Rahime Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Murat SEVER

Mesajgönderen Murat Sever » Cmt Eki 04, 2008 8:25 pm

İRFAN AĞABİ KÜÇÜK BİR KARIŞIKLIK OLDU SANA CEVABI KIZIMIN MESAJ BÖLÜMÜNDEN GÖNDERDİK KUSURA BAKMA AYNI DİLEKLERİMİ SUNARIM.SAYGILAR.
Kullanıcı avatarı
Murat Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzr Eki 05, 2008 10:41 am

selamun aleyküm amcacım yazmakla çok iyi ettin tabii çok saol öpüyorum ellerınden.nasılsın iyisin inşallah grşmek üzre allah a emanet olun. ben de sizin iyi haberlerinizi beklıyorum inş. bursa'dan sevgılerle....
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

RAHİME SEVER

Mesajgönderen Rahime Sever » Pzr Eki 05, 2008 5:02 pm

HOŞBULDUK ARTIK BURADA OLACAĞIMDAN ÇOK MUTLUYUM SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Rahime Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Pzr Eki 05, 2008 8:34 pm

İrfan kardeşim..
Çok teşekkür ederim .. Allah razı olsun.. Bizi o günümüzde yalnız birakmayıp yanımızda oldunuz destek verip acımızı paylaştınız... Allah razı olsun... Allah tüm ölmüşlerimize Rahmet etsin Nur içinde yatsınlar...
sağlıcakla kal ... Görüşmek dileğiyle..
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Eki 09, 2008 8:38 am

Merhaba İrfan abı, Sidi yi aldığına sevindim, artık sahibine ulaştırırsınız, sizde koplalayıp saklayın. İlyas Borzanci için hebimiz üzüldük Allah rahmet etsin. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Prş Eki 09, 2008 6:50 pm

Evet irfan amca malesef dünya fani lafı çok doğruymuş ilyas amcayı tanımıyoruz ama çok üzüldük kardeşin gibi sevdiyin için başın sağolsun diyeyim bu aralar göz yaşımız durmuyor tanıdıklarımız ve şehitlerimiz bizleri çok üzüyor.babamdan sorduğun için yakından ilkilendiyin için teşekkür ederim babam iyi deyil üresi çok yüksek birde başından çok zoru var abim bu aralar onunla uğraşıyor beyinden şübheleniyorlar gezemiyor yıkılıyor dengesini sağlayamıyor böyle babama ayrı üzülüyoruz ALLLAH herşeyin hayırlısını nasib etsin hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum.ALLAH SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Cum Eki 10, 2008 5:06 pm

SELAMUN ALEYKUM IRFAN KARTEŞ NASILSIN UZUN ZAMAN OLTU HABER ALINAMIYOR SIZDEN ENFLASYON CARBMASINI OLDUNUZ INŞALLAH SAĞLIK SIHHAT YERINDE GERISI ÖNEMLIDEYIL SELAM VE MUHABBETLE KAL
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cmt Eki 18, 2008 3:12 pm

selamün aleyküm hocam ....mesajınızı yeni okudum, siteye fazla giremediğim için yeni cevap yzıyorum... annemin ameliyat olacağında bahsettiniz ama benim bildiğim böyle bir şey yok irfan amca herhalde yanlış bir anlaşılma oldu...ama olsun yinede teşekkür ederim...allah sizede sağlık versin....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Özen » Prş Eki 23, 2008 1:32 pm

Selamunaleykum irfan amca öncelikle şu ara netten uzak olduğum için mesajınızı geç aldım.Ama yanlış anlaşılmada olsa siz büyüklerimizin bizi hatırlayıp duyarlılık göstermenizden dolayı teşekkür ederim.
yine düşüncenizden dolayı sağolun sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
Fatma Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Kas 03, 2008 8:54 pm

irfan amca merhaba,
evet sizinde söylediğiniz, babamın da naklen yaptığı konu tamamen doğrudur. bu durum biraz zaruriye biraz da ihalenin babamın üzerine yıkılmış olması nedeniyle vukuu bulmuştur.
sağlık açısından da gerekli br hamle olup, sağlık ve afiyetler yağız üzerine olması için dualarınızın eksik kalmaması temennisi ile hayırlı akşamlar diler, en kısa zamanda görüşmek umuduyla
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Pzt Kas 03, 2008 9:35 pm

teşekkürler irfan abi sağlık ve mutluluk diliyorum
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Prş Kas 06, 2008 4:53 pm

SEVGILI IRFAN KARDEŞIM SICAK ILKINDEN DOLAYI COK DEŞEKKUR EDERIM ALLAH SIZLER GIBI KARDEŞLERIMIZDEN RAZIOLSUN BIZLER IYIYIZ INŞALLAH SIZLERDA IYISINIZDIR BU YIL GELMEYI DÜŞÜNÜYORMUSUN INŞALLAH GELIRSINIZDE UZUN UZUN MIHABBET EDERIZ SIZLERI ALLAHA EMANET EDIYORUM HOŞCAKAL DOSCAKALIN
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Prş Kas 06, 2008 6:49 pm

MERHABA ABI SIZLERIN İYİ OLMASI BİZLERI MUTLU EDİYOR
RAMAZANDAN BUGÜNE KADAR KIRIKHANA İKİ SEFER GITTIM ONDAN MSN GIREMEDIM.DEDEM VEFAT ETTIKDEN SONRA BAYRAMDAN SONRA KIZ KARDEŞİMİ EVLENDIRDIK MECBUR EVİN TEK ERKEK COCUĞU OLDUĞUM İÇİN BEN KIRIKHANDAN DÜĞÜN YAPDIK ALDIM GÖKCEDAYA BEN GÖTÜRDUM DÜĞÜN YAPDIK KIME SORARSAN ŞURLU RAHMETLI KARKANIN OĞLUYLA NEYSE KAFANI KARIŞTIRDIM ÖZÜR DİLERIM AİLE SELAMLAR ABI SAĞLICAKLA KAL
hasan özdil

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Kas 06, 2008 6:54 pm

Sevgili arkadaşım...!!!
Sen herzaman kalbimizdesin.Çok teşekkürler...!!Hatırlanmak çok güzel..Çok sağolasın..Çoluk çocuk inşallah iyisinizdir.İnşallah kısmet olur beraber yaylalara ve köylere gideriz.ALLAH sağlık verir inşallah...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir