Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ooooooooooo Maşallah......
Ben yokken işi ilerlettiniz....Var mı bensiz böyle yazmaaaaaaaaaaaa....
Şairler-Şiirleri köşesinde açılsın bir sayfa orada hünerlerinizi sergileyin... Anlaşılan tek tek yazmak sizi tatmin etmiyor,o zaman yazabildiğiniz kadar orada yazın birbirine...
Bu arada ben "İhsan Şahin-Adnan Ayaz-Muzaffer Altuncu ...ER MEYDANI" Sayfasını açtım ve İhsan'a ilk ben yazdım...Çoklu dörtlükler oraya,tekli dörtlükler ise yine "Saatçı-Ayaz-Kama-Altuncu atışması" sayfasına .....
Sevgili Ayaz,
Senden ayrılmak bana çok zor geldi biliyor musun ? Ama yaya olarak eve gittim....O yorgunlukla yattım...Sabah olunca ateşim biraz düştü....
Gölcükte ve İstanbuldaki beraberliğimizde bize göstermiş olduğunuz misafirperverliğinize ben ve eşim teşekkür eder tekrar görüşmek dileğiyle saygılarımızı sunarız.
Sevgili Adnan,
03 Ağustosta yazdığın mesajini bugün okudum.Senin sayfana bir mesaj yazayım deyip,açtığımda bana yazdığın mesajla karşılaştım....
Demek ki o mesaj yanlış yere yazılmış...O mesajı benim sayfama yazmalıydın....Ben bana yazdığın mesajı senin sayfandan mı takip edeceğım...Neyse mesajın için teşekkür ederim...
Senin sayfana hal hatırını sormak için bir mesaj yazayım düşüncesiyle girmiştim...İnşallah hal ve gidişin iyidir...İhsan Şahin ile sizin bu atışma konusunda evveliyatınız vardı demek ki...Ben bilmiyordum..Ancak yıllar önce memlekette birisiyle mektupla dörtlükler gidip geldiğine şahit olmuşum...İhsanın kalemi başka yerlere kayıyor...Hayırlısı...
-Sevgili Adnan ,
Yine yanlış yaptığını sana hatırlatma yaparken,içimden acaba bana zerre kadar kızar mı diye de düşünmedim değil,
Ama bu Tanışma-Kaynaşmanın önemi birbirinin sayfalarına yazarak hal hatır sormaktır.Yani ben senin sayfana yazarken sen de benim sayfama yazmalısın...Anlatabildik mi ?
Selam ve sevgilerimle, teşekkürlerimi sana yıldırım telgrafla gönderiyorum,,,
-Merhaba Arkadaşım,
Sanırım şaka yaptın..Ama olabilirde ...Bazı şeylere dikkat edilmiyor,,,,, Yani ben senin sayfanı takip edeceğim,bakayım Adnan banamı yazdı.. Olacak şey mi ? Benim ismim yukarı çıktığınde kimin ismi yazılı olduğu belli oluyor,demekki Adnan bana yazmış,deyip açıp okuyorsun...
Merhaba Adnan,
Sen de olmasan bizim açtığımız sayfa küme gidecekti...Halbuki siteye üye olan hekese lazım olan bilgiler. Sayfayı ziyaret eden çok ama onay veren yok..
Sana yazdıklarımda sanırım haklılık payım var..Ama senin hayattan beklentilerini tam olarak anlayamadığım için fazla yorum yapmak istemiyorum..
Dilerim bu ilgin daim olsun...Seni her zaman yanımda görmek isterim..
BEN DOSTLARA KIZAMAM NAZLARINI BİLİRİM
BİR TANESİ İNCİNSE KAHIR EDER ÖLÜRÜM
KUSURLARI KAPATIP GÜZELLERİ GÖRÜRÜM
YER ARAMA KENDUNE KALBİMDE YERUN BAŞKA
MACERA YAŞUM GEÇTİ DOSTLARUMİ SEÇERUM
OLUR YA HATALIYSAM ÖZÜRÜMÜ DİLERUM
ÇOK BEDELLER ÖDEDUM BUNU DAHİ ÖDERUM
YÜK DEĞİLSUN SIRTUMDA SENUN YERUN BAMBAŞKA
AYRIYUM DOSTLARUMDAN ZATEN KIRIK KANADIM
DİNLEMEDUN HİÇ BENİ ONUN İÇUN KINADUM
ÇOKMU SEVERSUN DİYE AKLUMCA DA SINADUM
YAPMACIKLAR OLMAYUR SENUN YERUN HEP BAŞKA