BURAHANETTIN AYAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ahmet Finoğlu » Çrş Oca 04, 2006 2:02 pm

Müdürüm zamanım yok internette yazı yazmaya.Sen Trabzon'dan durumları idare et.Çoğu gitti azı kaldı.Sen daha yüksek yerlere layıtsin.Otasarruf bana ait
Kullanıcı avatarı
Ahmet Finoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Durgun » Prş Oca 05, 2006 7:37 pm

Sevgili kardeşim,

Hoşbulduk hoşbulmasına da,bayramımı kutlama konusundaki tereddütün beni kara kara düşündürttü doğrusu.Benim için '20 yıldır caminin yakınından bile geçmiyor'diyenlere,ben şahit olarak seni göstererek yanıt vermekteyim.Hayır,bu taraftakileri ikna etmekten vazgeçtik,esas öbür tarafta senin referansından yararlanmayı düşünüyordum.Ama şu halinle pek güven verdiğin söylenemez.

Ayrıca aldığım istihbaratlara göre,yandaşlara ihale peşkeş çekmekle meşgulmüşsün :) .Eeeyyy gidi dayı oğli,yatacak yerunuz yok,bayramunuz olsa ne olur.

Neyse,ben yine de bayramını kutlar(Şükran ve çocukların da),yanaklarından öperim.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Cum Oca 06, 2006 8:39 am

Ola kardeşim, biraz sosyal ol. Biraz çevrene bak, çevreni dolaş.Kaldun buralarda..İmkanun, tatilun, bayramun var ise bunları değerlendur.Şehir dışına çıkarak güzelum ülkemizun guzelum (tabi Trabzon gibi olamasa da) şehirlerini dolaş. Ola fursettur. Memur adamsun başka imkanun olmaz. Değerlendur boyle tatilleri…Avrupalilar oyle mi? Göya AB’ye gireceğuk. Yok yok bu kafa ile nereye girersek girelum bizde bi değişme olmaz. Kendini gelişturmeyen adamdan ne olur?..Ola nedu takıldun kaldun köylerde? Tamam ben da çok severum ( doyamam da ) . Ama kendumi da duşunurum. Kendumi gelişturmek, çevremde, dünyada ne oluyi merak eder ve canum istemese da uzaklaşurum yerumden.. Ne demiş atalarumuz tebdili mekanda huzur vardur.. Ama tabi benum sözumi dinlemeyen ata sözi dinler mi ? Dinlemez, dinlemeyecek. Bi da kalkup bu yazidan yanlış anlamlar çikaracak..daha neler neler…
Bana inanmayusen Samiya sor istersen..

Gezi ve incelemelerum münasebetiyle bayramda beni göremeyeceksun. Bayramuni kutlar sevgiyle gözlerunden operum. Şekeruni o aldiyangi odanun konsolindaki çekmecenun gözine koydum. Ordan sakız gibi olanlardan alma, cam olanlardan alursun. Sakın kıtlama oni .Oyle kıtlayup bidaha almak yok. Emecesun oni. Ustingi damağuna yapiştur o kenduluğinden erir. Tüküruği fazla katup acele etme tamam mi?...Ola çekmeceyi kapatsana açuk mi buldun oni?
Tabi nasil olsa şekeri aldun topuklayusun …Ey aksi çecuk he …Tamam tamam Sami kapatur oni.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cmt Oca 14, 2006 8:30 pm

SANA HİÇBİRŞEY DEMEYURUM.AANLAARSUUUNYYAAAAA

ŞEYTAN AĞABEYY

ŞEYTAN AĞABEYYYYYY

ŞEYTAN AĞABEYYYYYYYYYYYYY

Bİ SES VER BE AĞABEY .KERENDİYİ SUYA Mİ KOYDUN NERELERDESUN
Kayhan Durgun.

SELAM

Mesajgönderen Rıfkı Ayan » Pzt Şub 06, 2006 7:51 pm

KARDEŞ MERHABA
GÖRMEYELİ NASILSIN, BU SİTEYİ YENİ KEŞFETTİM
GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE HAYIRLI AKŞAMLAR DİLİYORUM
Kullanıcı avatarı
Rıfkı Ayan

selamlar

Mesajgönderen Osman Kıran » Cum Şub 10, 2006 3:31 pm

Kardeşim ne var ne yok sitede ismini görmek beni sevindirdi.İnşallah bundan sonra sık sık mesajlaşırız.Herkese benden kuçak dolusu selam ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Osman Kıran

Mesajgönderen Cengiz Küskün » Cum Nis 28, 2006 9:28 am

MERHABA REİS
YAHU MUDOĞLARINDAN, YALAN KONUŞMAYAN ENDER İNSANLARDAN
BİRİ İDUN. SEN DA BAŞLADUN YALAN KONUŞMAĞA...
SİTENİN EN YAKIŞIKLISININ BEN OLDUĞUNU HERKES BİLİR. AMA HERŞEYDE OLDUĞU GİBİ BU MESELEDE DE SU ÜSTÜNE ÇIKMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ. (ALLAH GÖREYU..) MUDOĞLİSUNUZ YA...
Kullanıcı avatarı
Cengiz Küskün
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Cum Nis 28, 2006 5:36 pm

Burhanettin nezaket kuralını anlatmaya calışmıştım ısrarım onaydı selamlar başarılar
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recep Işın » Pzr Nis 30, 2006 6:14 pm

sayın cortanoğlu senin burnun uzamaya başlatı sana birşeymi oldu atilyaya söylememten onun bana saygısı var ama senın hıc saygın yok ben bilirsin enişteleri .........hiç sevmem seni biraz severim oda küçükken hep yanımda küçük finolar gibi gezdiğin için fazla kaşinma netarafa dönersen ucu sana .....dokunur yaztıklarında doğruluk payı olsun senin bu tafrantan hic birşey anlamatım ama yinede seni atamam eniştemsin mejburum yinete seni cani gönülten seviyorummmmmmmm :roll: :!:
Recep Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

AYAN HİLMİ

Mesajgönderen Mustafa Ayan » Pzr Nis 30, 2006 8:13 pm

Hoşbulduk Emmoğlu
Öncelikle tüm fertlerimle baki selamlarımı gönderiyorum.İltifatın için de teşekkür ediyorum.
Cengiz'in kızacağını zannetmiyorum.Çünkü;her zaman mudaoğlarının torunu olmakla övünür. Bundan dolayıdır ki bizi seven,bizi öven dostlarımızın varlığı ile de gurur duyarız. Tekrar herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recep Işın » Pzt May 01, 2006 8:14 pm

olan sen akıllanmayacaksın enişdeler saygılı olur sende hic yok
eskiden hic siteye girmezdin şimdi neoldu sana yalani yeme yiyorsun cemalettinin mesajini oku ben sövmeyi braktım ama sen istiyorsan birşeyler olur
Recep Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Arslan KAMAOĞLU

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Çrş May 03, 2006 1:13 pm

HOŞ BULDUK SEVGİLİ KARDEŞİM. SİZLERİ SEVİYOR VE DEĞER VERİYORUM.KIRIKHANDA ŞU GÜNLERDE MAHALLE ÇOK GÜZEL. TEZEK VURMADAN OLAN KOKULAR GİTTİ. YERİNE MAMUL AĞAÇLARININ RUHLARI OKŞAYAN HOŞ KOKULARI GELDİ.HELEDE KOLOYA ÇİÇEĞİ VE LİMON ÇİÇEKLERİNİN KOKULARIDA EKLENİRSE KENDİNDEN GEÇEBİLİRSİN.... AMA SEN KENDİNDE OL. HERZAMAN LAZIM OLURSUN.SELAMLAR VE SEVGİLER...[/img]
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Yahya ŞAHİN

Mesajgönderen Yahya Şahin » Çrş May 03, 2006 2:04 pm

Ne diyorum biliyormusun? İyi ki böyle bir imkan doğdu.Yoksa biz yine görüşemezdik. Müsebbipler sağ olsun. Bana ilk hoş geldin deyenlerdensin. Sana teşekkür ediyor başarı ve mutluluk diliyorum. Recebe gelince: Ona alıştık. ne yapalım? Allah onu da bizi de af etsin. Ne yapalım satamayız onu bizim arkadaşımızdır. katlanmaktan başka çaremiz yok. İnşaallah düzelir.
Not : Acemiliğimi bağışla ilk mesaj denemem bşarısız oldu. SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Yahya Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Prş May 11, 2006 11:46 am

Arkadaş komşuluk bunu gerektirmezmi? Komşu deduğun insana zor zamanda yardımcı olandur. Mahallenin ismine gelince buni aşigare yazamam fakat o isim zannetmem şimdi gecerli olsun zira hepsigitti ve
o isim hükümsüzdür mazide kaldı. Selam ve başarı dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

burhanettin ayan

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Cmt May 13, 2006 2:23 pm

Mrhb dayı hoşbulduk nasılsın çocuklar Şükran yengem nasıl yengeme slm hepinizi çok özledim kib bye
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir