CANAN UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Eyl 25, 2006 11:51 am

Teşekkür ederim canım benim çok iyiyim seninde iyi olduğuna sevindim.Ekii ben üçünüzüde gördüm ama herkes gibi karıştırıyorum bende :oops: Gerçi muhabbet edebilseydik eminim ayırdederdim.İnşallah seneye daha çok görüşürüz.Öpüyorum canım seni kendine çok iyi bak sevgiyle kal.Sanada hayırlı ramazanlar cimcime :lol:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 25, 2006 3:40 pm

alooooooooooooooooooooooooooooo burasi msn degil ne o oyle yazismalar msnde konusun oyle konulariiiiiiii, biraz daha devam ederseniz silecegum habu yazilari, cuneyt, nevgin, canan, temammidur

Cimcimem internet geri baglanmis nasilda belli oldu,ekizzzzzz yoklugunu hissediyordum haburalarda ha,masallah romani aldun ele gideyesun :) :) halan yer seni, hadi optum kendine iyibak derslerune iyi calis temam......
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Eyl 25, 2006 8:12 pm

merhaba bitanem. merak etmeyin yaşıyorum :lol: canım düğün hazırlıkları malum. günler çok hızlı geçiyor. telaşe koşuşturmaca ... bu arada dün de almanyadan yengem ve halasının bebişi rayyanım da geldiler. değmeyin keyfime :) müsait olduğumda takip etmeye çalışıyorum siteyi. görüşmek üzere canım. öptüm. merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Sal Eyl 26, 2006 11:47 am

ya ne olur etmeyin kızlar ne hesabı ne yaptık ii bi daha yapmam özür diliyorum:) (yoğun istek üzerine koymuştum resimleri)

yok canan ya bi şey demedim biliyorum sen cimcime ve delisin ama yanlış anlama bunu herkez biliyor:)

sen niye özür diliyorsun hiç gerek yok sen yeterki karışma ok sonra görüşürüz
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

azizcan

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Çrş Eyl 27, 2006 9:45 am

sen bıze karısıp kotu olma derım ama pek benım laflarımı dınledıgını sanmıyorum::::::::: ne de dıs kapının mandalıyız
:::::::::::::
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Funda İnce » Çrş Eyl 27, 2006 10:10 pm

Canım çok teşekkür ederim.Aranızda olmak gerçekten çok güzel.Sevgiyle kal

Canım çok iyiyim.Sen böyle güzel şeyler yazınca daha iyi oldum sende çok tatlı bir kızsın.Senin yaşında yiğenlerim var benimde İyi anlaşırız onlarlada.Kendine iyi bak canım.Görüşürüz.

Aaaa canım benim hiç şüphen olmasın tabiki çok iyi anlaşırız.Bende seni çok sevdim ya bakarsın bir yerlerde karşılaşırız he sende kendine çok iyi bak canım.Hayırlı ramazanlar...

Canan'ım ne güzel şeyler yazmışsın ablana :D Ben mi oraya geleyim seni görmeye yoksa sen mi gelirsin beni görmeye :lol: Bakarsın seneye memlekette karşılaşırız...Kocaman öpüyorum seni..Görüşürüz
Funda İnce

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Prş Eyl 28, 2006 1:59 pm

mrb canan teşekkür ederim iyim.ne yapalım işyte bizde dersle ile ugrasıyoruz ve de hayat ile ugrasıyoruz.yani yasamaya calışıyoruz.bu sene ben gelemedeim koye ve yaylaya inşallah diger yaz gelirim ve görüşürüz o zaman.bu yıl ok güzl olmuş diyolar gercekten gelemedigime pişman oldum.sizin iyi eglenmeniz sevindim.kusura bakma biraz gec cevap yazdım.görüşmek üzere canan kendine iyi bak.basarılar dilerim sana.hoşçakal

evet haklis ödesdik.evet hemde cok pisman oldum ve halada duyuyorum.dedigin gibi insallah seneye nasip olur gelmek.aci bir isim c1kmazsa gelecegim insallah.görüsmek üzere kendine iyi bak bye bye
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Eyl 28, 2006 7:23 pm

SİTEMİZİN CİMCİMESİ :D BEN TEŞEKKÜR EDERİM NE DEMEK! NASILSIN CANIM NASIL GİDİYOR GURBET HAYATI? GERÇİ MEMLEKET ÖZLEMİ DIŞINDA ALIŞMIŞINIZDIR GURBET HAYATINA Dİ Mİ?
ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM SENİ KENDİNE İYİ DAVRAN OLDUMU? :wink: :)
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

azizcan

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Pzt Eki 02, 2006 9:31 am

ya tabi oyledır:::::::::::::::::::::::::::::

bızım dostlugumuz bu kadar basıt degıl:::::::::::::::::::::::::::::: kolay kolay bıtmez :tamam mı aksam benı caldırsana tel yok bende

sen boyle konusmana sebep bır ........ soyledıgım sozler mı.
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Funda İnce » Pzt Eki 02, 2006 9:33 pm

Canan nasılsın canım?Nerelerdesin sen kaç gündür özledim seni...Haburalarda ol kız özletme kendini :D Kendine iyi bak tatlım.Öpüyorum seni.
Funda İnce

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Çrş Eki 11, 2006 2:16 pm

slm nbr canan nasılsın? nasıl gidiyor hayat?neler yapıyon?biraz uzak kaldın sanki siteden işlerin cok herhalde fazla uzak kalma siteden.görüşmek üzere kendine iyi bak.babana dediki ahmet kırmaz ın selamları var .hoşçakal
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ERHAN UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Çrş Eki 11, 2006 10:26 pm

Canan napper kız Fıstık?
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Prş Eki 12, 2006 2:18 pm

ekiiiiii cimcimem naber?Hiç görünmüyosun bu aralar özlettin kendini ha bilmiş ol.Yokluğun belli oluyo canım benim.Nevgin ve Nalanla görüşüyoruz msn de ama seninki yok bende özelden at yada nalandan kaydet canım bende kaydederim seni çok öpüyorum bitanem kendine iyi bak. :P
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ERHAN UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Prş Eki 12, 2006 8:58 pm

Merhaba Fıstık iyiyim valla Fani işlerle uğaşıyoruz...Bende çok fena özledim seni denk gelmiyoruz herhalde msn de görüşelim bir ara..
Sevinç ile Ümit okulları başladı okula gidp geliyolar işte ders çalışıyolar iyi durumları kararlaştırında bizden görüşürüzsünüz msn den okey...
Öpüyorum tombiş yanaklarundan muci muci...Benim tatlişim
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Eki 13, 2006 11:59 am

Ablan yesin seni bende iyiyim canım ne olsun hep aynı günler geçiyor iştebiran önce yaz gelsinde köye gidelim dimi :wink: .Tamamdır bitanem ekledim seni hade kal sağlıcakla msn de de görüşmek üzere sende kendine iyi bak öptüm kocamaaaannn e yavrim :P
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir