BÜLENT ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Haşim Güvercin » Cmt Tem 08, 2006 12:19 am

Merhaba Bülent
benim teknoloji ile pek aram iyi olmadığı için siteye giremiyordum
daha doğrusu yazı yazamıyordum
senin yazılarını okuyordum
özellikle yayla ile ilgili yazılarını eski günleri hatırlayarak okudum
gerçekten çok beğendim
Ağustosda yayla yürüyüşünde görüşmek üzere
selamlar
Haşim Güvercin

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eyl 07, 2006 8:33 pm

Merhaba Bulent, resim konusunda haklisin, resimleri daha bilgisayara aktaramadim, malum iki ay buralarda olmadigimiz icin bizi bayagi yogun gunler bekliyordu islerimizi duzene koymaya calisiyoruz en kisa zamanda verdigim sozu tutacagim resimler eklenecek :) merak etmeyin, sendede ilgimizi cekecek cok daha guzel resimler oldugunda suphem yok paylasmaya devam edersen cok insan sevindireceginden emin olabilirisin :)

Ismailinda selamlari var, sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Eyl 15, 2006 11:34 pm

......Merhaba Dr.Bülent,

...Evet sizlerden çok ayrı kaldım.Ama bu seneki seyahatım gerçekten çok güzel geçti.Hele köy,yayla,dağlar,Sultanmurat,uzungöl,files ve Karadeniz sahili doyamadım oralara....

....Ancak Kuşmerde çok resimler çekildim ama sadece senin köşende tek resimi alabildim.Benimle ilgili sende ve bildiğin kişilerdeki resimleri bana gönderirsen memnun olurum...

....Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şevki Altuncu » Çrş Oca 24, 2007 1:37 pm

teşekkürler abicigim aleykumselam bizdende size selamlar sevgiler aktif olmasakda sitede takılıyoruz işte olan bitenlerden haberdar oluyoruz tabiki sitemize sahip çıkıyoruz dedigin gibi hastalık bu iş bizde inşallah birgün memelekettede görüşmek dilegiyle tekrar selam ve sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Şevki Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Ayan » Prş Oca 25, 2007 9:32 pm

Bulent abi Merhaba,
Trabzondaydım ama gorüşmek nasip olmadı...
Belki diyeceksin ki benim mekanım belli gorüşe bilirdik işte onu da ben yapamadım inşaallah en yakın zamanda canlı canlı goruşmek dileğiyle
selamlar
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Sal May 01, 2007 11:34 am

ola meramumuzi anlattuk. eğitim şart
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Pzr Haz 10, 2007 1:50 pm

Duydum şimdida dj luğe soyinmişsun.Sakın bana rakip çıkma ha yerle bir ederum seni :D :D
İnsanluk yaparum sana yineda Dj luk konusinda bilursun tecrübem var :wink: :wink: istersen yardimci olurum sana :wink: :wink:
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Haz 25, 2007 4:32 pm

hoşbulduk yiğenim inşallah bundan sonra mesajlarınızı beklerim görüşmek üzere sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 12:56 am

Merhaba
Şahinkaya Sitesine kayıtlı Altuncuları Tanışma-Kaynaşma Sayfasında bir yerde toplamak için ve sizlere içimdeki duyguları ifade etmek için bu özel mesaj niteliğindeki yazımı sayfanıza yazmayı düşündüm.Dilerim akraba olarak kaynaşmamıza bir vesile olur…..

Akrabaya olan düşkünlüğümü bilenler biliyor.Bilmeyenlere de bildirmek için yola çıktım.Bir zamanlar elimde kamera ile yollara düşmüş ve tamamını olmasa bile o zamanlar tamamına yakınını kameraya çektiğim akrabamdan bazı özel sebeplerden dolayı uzun zamandır kopmuş vaziyetteyim.Bu bana sonsuz rahatsızlık veriyor.

Bu rahatsızlığımı gidermek için sitemiz aracılığı ile kaynaşmamızı ve yakın ilişkilerimizi canlandırmak istiyorum.Bana yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

Yapacağınız tek şey şimdilik sitedeki sayfama yazmanız.Ayrıca “İşte sitedeki Altuncular” sayfama da şu an neredesiniz,ne yapıyorsunuz, manasında bir şeyler not düşmenizdir….

Benim bu sevgimi karşılıksız brakmazsınız inşallah….. Sağ olduğum müddetçe beni hep ararsınız ve unutmazsınız inşallah…Ben sizi hiç unutmayacağm….

Haydi Altuncular önce akrabalık bağlarını güçlendirelim.Sonra da Şahinkayalılarla ilişkilerimizi canlı tutalım…..

Selam ve sevgilerimle………

………………………………………Muzaffer ALTUNCU / GÖLCÜK……………………………..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şevki Altuncu » Çrş Tem 04, 2007 9:58 pm

abi nasılsın iyisin inşallah kendimi tanıtmıştım sitede ama çıkaramamıştın heralde yakın biresim koyarım yakında kendine iyi bak görüşmek üzere...selamlar
Kullanıcı avatarı
Şevki Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürcan Altuncu » Çrş Tem 04, 2007 11:34 pm

hg bülent amcam...
Gürcan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürcan Altuncu » Prş Tem 05, 2007 9:12 am

bülent amca ben bu avatar işini beceremedim :) forumda bir sorun var galiba... o resmide arkadaşım koydu şimdilik onla idare edicem...
Gürcan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Avcı » Prş Tem 05, 2007 10:37 pm

hosbuldum teşekkürler insanlarla tanışmayı muhabbet etmeyi severim inşallah sizde beni seversiniz:))
Kullanıcı avatarı
Murat Avcı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Numan Kama » Sal Ağu 07, 2007 12:17 am

Bülent Altuncu.

Halamın altın oğludur o. Ailemizin altınıdır. Cocuklugumda anımsadıgım, köydeki evin ahsap balkonunda manzaraya nazır oturup sigarasını icen, dersini calısan - beni de ara ara köşküne misafir eden- çoçukluğumun rüzgar adamı, yağmur adamı. Hep aklın bi köşesinde duran, durduğu yerde sağlam olan ama dile ziyaretten ziyarete dökülen adam. Yeşil yaprağın, koyu toprağın, sarı taşın ne anlattığını bilen, dilinden anlayan adam. Bir yudum çayın bıraktığı tatta, köyü bana anlamlı kıldığın her anda, derenin gürültü değil ezgi olduğunu anladığım anda hep oralarda bi yerdeydin. Varlığın yıkılmaya yüz tutan ağaçlara hep dik esen rüzgardır bilirim. Sağol abim. Benim abim.
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Ağu 08, 2007 2:47 am

Hiç yazamadım sana Bülent abi...Yazılarının bir çoğunda kendi kendime "ula bende aynı fikirdeyim ama niye bunu yazıya dökemiyorum" demişliğim vardır.Duyurular bölümünde mehmet şahin'in açtığı başlıkta ki yorumun tabi ki beni de düşünmeye itti.Acaba 2çeşit arasında hangisindeyim diye düşündüm.Benim için bu sitede bulunmak sizlerden daha zor aslında.Bunu da başlık açıp anlatmak yerine direk sana yazmak istedim.Benim bu sitede akranlarım yok.Mevcut akranlarımın da benimle aynı konularda fikir yürütmeye veya yorum yapmaya hevesi yok.Sürekli olarak siteye katılmasını istediğim arkadaşlarımında "sitede kızlar var mı"dan başka muhabbeti yok.Sizlerin yazdıklarını da okuduktan sonra kendi yorumlarımı yazmaya ise çoğu zaman takatım yok.En güzeli de yaklaşılan açılar farklı olsa bile benim oraya ekleyebilecek,paylaşabilecek herhangi bir tecrübem yok.Yönetici olduğum bölümlerde bana hitap eden birşey yok.19senedir aksatmadan gittiğim köyüme de bu sene gitmeye fırsatım da olmayınca resim arşivlerinde alıyorum her gece gizlice soluğu."köydeki evin ahsap balkonunda manzaraya nazır oturup sigarasını icen, dersini calısan" demiş ya numankama senin için,işte ona benzer bir şekilde çektiğiniz fotolarda yaşamaya çalışıyorum benzer duyguları ayazı yayla gibi ama ortamı yaylamın eline su dökemeyecek eskişehir gurbetinde.Yazıyı sana yazmamın özellikle 3 sebebi var,1-Hemen her mesajının altına daha okumadan yazmak istediğim "Katılıyorum,köyüne ve hayata olan sevgine hayranım bülent abim"leri tek tek yazmak yerine bir kerede buradan söylemiş olmak 2-Sitede zaman olarak gerken zamanı harcasam bile olması gereken faal kullanıcı profiline ulaşamayaşımın sebeplerini açıklamış olmak 3-Kim ne derse desin burada ben gururla Trabzonluyum dediğim zaman kendini elit tabaka zannedenlerin hor görüşlerine karşılık senin yazılarının bulunduğu başlık ve fotoğrafları gönderebildiğim için teşekkür etmek.

Açıkçası her sene gidiyorda olsam köye, kendi arkadaş ve akrabalarım dışında çok ta kişiyi tanımam.Site sayesinde birebir tanışmasam da bir çok kişi hakkında fikir sahibi oldum.Katılımın az olduğundan şikayet edip dursak bile,ben sitede tanımış olmaktan mutluluk duyduğum bir çok kişinin olduğunu ve bunların snaırım en başında senin olduğunu belirtmek istedim.Dilerim bir zaman denk düşer ve o yaylada içmeyi çok özlediğim,senin de çok sevdiğin çayı bir gün karşılıklı içip herhangi bir konuda sohbet etme şansı bulabiliriz.En azından ben çok isterim.

Saygılarımla...
Caner Topaloğlu

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir