gönderen Caner Topaloğlu » Çrş Ağu 08, 2007 2:47 am
Hiç yazamadım sana Bülent abi...Yazılarının bir çoğunda kendi kendime "ula bende aynı fikirdeyim ama niye bunu yazıya dökemiyorum" demişliğim vardır.Duyurular bölümünde mehmet şahin'in açtığı başlıkta ki yorumun tabi ki beni de düşünmeye itti.Acaba 2çeşit arasında hangisindeyim diye düşündüm.Benim için bu sitede bulunmak sizlerden daha zor aslında.Bunu da başlık açıp anlatmak yerine direk sana yazmak istedim.Benim bu sitede akranlarım yok.Mevcut akranlarımın da benimle aynı konularda fikir yürütmeye veya yorum yapmaya hevesi yok.Sürekli olarak siteye katılmasını istediğim arkadaşlarımında "sitede kızlar var mı"dan başka muhabbeti yok.Sizlerin yazdıklarını da okuduktan sonra kendi yorumlarımı yazmaya ise çoğu zaman takatım yok.En güzeli de yaklaşılan açılar farklı olsa bile benim oraya ekleyebilecek,paylaşabilecek herhangi bir tecrübem yok.Yönetici olduğum bölümlerde bana hitap eden birşey yok.19senedir aksatmadan gittiğim köyüme de bu sene gitmeye fırsatım da olmayınca resim arşivlerinde alıyorum her gece gizlice soluğu."köydeki evin ahsap balkonunda manzaraya nazır oturup sigarasını icen, dersini calısan" demiş ya numankama senin için,işte ona benzer bir şekilde çektiğiniz fotolarda yaşamaya çalışıyorum benzer duyguları ayazı yayla gibi ama ortamı yaylamın eline su dökemeyecek eskişehir gurbetinde.Yazıyı sana yazmamın özellikle 3 sebebi var,1-Hemen her mesajının altına daha okumadan yazmak istediğim "Katılıyorum,köyüne ve hayata olan sevgine hayranım bülent abim"leri tek tek yazmak yerine bir kerede buradan söylemiş olmak 2-Sitede zaman olarak gerken zamanı harcasam bile olması gereken faal kullanıcı profiline ulaşamayaşımın sebeplerini açıklamış olmak 3-Kim ne derse desin burada ben gururla Trabzonluyum dediğim zaman kendini elit tabaka zannedenlerin hor görüşlerine karşılık senin yazılarının bulunduğu başlık ve fotoğrafları gönderebildiğim için teşekkür etmek.
Açıkçası her sene gidiyorda olsam köye, kendi arkadaş ve akrabalarım dışında çok ta kişiyi tanımam.Site sayesinde birebir tanışmasam da bir çok kişi hakkında fikir sahibi oldum.Katılımın az olduğundan şikayet edip dursak bile,ben sitede tanımış olmaktan mutluluk duyduğum bir çok kişinin olduğunu ve bunların snaırım en başında senin olduğunu belirtmek istedim.Dilerim bir zaman denk düşer ve o yaylada içmeyi çok özlediğim,senin de çok sevdiğin çayı bir gün karşılıklı içip herhangi bir konuda sohbet etme şansı bulabiliriz.En azından ben çok isterim.
Saygılarımla...