Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Yeşim ne haber nasılsınız büyüdünüz biz yaşlanıyoruz umarım unutmamışsın bizleri ablandan bir haber nasıldır görüşürseniz selamımı söyle görüşmek dileğiyle.
yeşim ablacım hosgeldin kusura bakma biraz gec yazıyom ama hastaydım biraz neyse nasılsın görüsmeyeli cok oluyo bu arada yeni gelininiz hayırlı olsun öpt seni canım
CANIM TEYZEM. MERHABA. NBR NASILSIN. BENİ SORARSAN BEN ÇOK İYİYİM. DÜN ELEKTRİKLER KESİLMİŞTİ. BENDE ERKEN YATTIM. GÖRÜŞÜRÜZ. ÖPTTTTTTTTTTTTTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
SENİ ÇOK ÖZLEDİM. BAY BAY.
mrb yeşim hanım teşk ederiz iyiyiz bildiğin gibi değişen bir şey yok yalnızca gec kalanmış balayı için tarih belırledik ablanla dört gözle bekliyoruz.seni özlemek elde değil nedenini bilirsin sitres atabiliyorum görüşmek üzere
Ah yeşim ah nerde o günler o günlerde olsaydıkda siz yine başımızı ağırtsaydınız okul ve köy çok garip kaldı insan bazı şeylerin deyerini kaybettiyi zaman anlıyor tıbkı gençliyimizi ve arkadaşlarımızı köyümüzü bırakıb ayrılmamız gibi sizlerde bizim yaşımıza geldiyinizde anlarsınız öpüyorum seni görüşme dileğiyle hoşça kal.
sevili yesimcigim bizleri bir büsünen oldugu icin cok memlun oldum serges cok iyi oldugundan ceviz fintik kirayi nezireninda cok selami var birda benim beyuk usagim dahacok selami var herkese selamlar ALLAHA EMANET OL
Merhaba Yeşim.Nasılsın.Ben bildiğin gibiyim.Uğraşıp duruyorum.İpek hanımla şu anda büyük bir mücadele içindeyiz.Bırakmıyor beni yazayım.İlla o oynayacak klavye ile.Öpüyorum seni.Herkese selamlar.
SLM TEYZECİM. NASILSIN? İYİSİN İNŞALLAH. BENİ SORARSAN BEN ÇOK İYİYİM. BU ARALAR GÖRÜŞEMİYORUZ. MSN Yİ DE AÇTIĞINI FAZLA GÖRMÜYORUM. ÇOK ÖZLEDİM SENİ. EN KISA SÜREDE GÖRÜŞMEK ZERE. BY BY TEYZECİM.
merhaba teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın arkadaşım. ne kadar yazarsan yaz kendini affettiremezsin ben sitem ettiikden sonra hatırlanmak olmaz.önemli sitem etmeden hatırlanmak. neyse bilirsin seni kıramam ve üzmekde istemem.görüşmek üzere kendine iyi bak allaha emanet ol