MEHMET AYDINLI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Prş Şub 09, 2006 4:01 pm

Mehmet Şenola neler yazmışsın.Yok memlekede gelirken eşlerinizi getirmeyin.Niye serbest dolaşamıyormuşsunuz.Bari bunları bize söyleme.Daha yazın Görneklere çıktığımızda akşamı biraz geçmişti nerdeyse altına etmiştin.Yok bobama ne diyeceğum.Yok karım merak etmiştur beni.On kere telefondan arandun.Beni bile yalancı çıkardun.Yok eve gidince şunu de bunu de.Bari bize akıl verecek bizden iyi olsa.Selamlar aziz dosdum.(Şenolu buldun garip atıp tutuyorsun)
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Prş Şub 09, 2006 4:37 pm

Oooo sevgili Mehmetcim, nihayet insafa gelip fotoğrafını bizlerden esirgemeyerek eklemişsin..Mübarek yüzünü görünce sıkıntılı dönemimde mutluluk duydum. Ama fotoğrafını görünce İlhan Kesici aklıma geldi ve dedim kendi kendime: “ Ola yoksa bizum Mehmet, seçimler yaklaşiyu siyasete soyunmiş olmasın” ve çok sevindim. “Tanıdığımuz,bildiğumuz, güvendiğumuz kardeşimuz köyümüzden siyasete atilup dertlerumuzle dertlenecek, yeri gelduğunde dermen olacak..ola ne güzel. Yakınlarımuzun tayinlerini yapacak, millete iş aş bulacak, bizlere referans olacak, makam heveslerumuzi giderecek gibi bi suri ihtiyacumuza cevap verecek...”Lakin daha sonra fotoğrafuna yakindan biraz daha dikkatli baktum ola ne göreyim; ola takim elbisesi yok. Tamam profil eyi, telefon , tebessum ve çehre tamam ama takim elbise yok. Ama o olmadan olmaz dedum ve yıkıldum uzuldum...Neyse garda canun sağolsun. Bidaha sefere takim elbiseli çekturursun...
...

Selam ve sevgiyle.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Pzr Şub 12, 2006 4:36 pm

merhaba mehmet... ilk önce geçmiş olsun ... hastalığın hakkında bilgim yok..şimdi nasılsın...?

bende istanbul dayım biliyorsun..iş güç bir hayat gayilesidir gidiyor... durup kafamızı kaldırıp kimseye bakamıyoruz..buda çağımızın bir hastalığı galiba.kime sorsan aynı şikayet..büyük şehirlerde bu durum artık vahim hal almaya başladı.neyse..

senin msn adresini kaydettim..ama gündüz msn açamıyorum iş yerinde..evden giriyorum sadece msn ye.. umarım karşılaşır iki lafınbelini kırarız..

selam ve sevgiyle...
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Ayan » Çrş Şub 15, 2006 10:25 pm

Mehmet abi merhaba...
Sen beni küçükken hep kaleye geçirip şut atardın bana ve aradanda gaz verirdin bu çocuk iyi kaleci olacak ama toplari hep dereye vururdun canum çıkardi olari almak içun
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Sal Mar 07, 2006 3:23 pm

sevgili meslektaş, (gerçi ben artık yüksek takılıyorum yaa ney...se)
Ankara'da toz toprak olmaz ( Ankaranın taşına bak) her yer taş, insanları da....
oralarda yeşillenmeye başlamıştır her yer, cemreler de düştü. (bilimselliği yok ama olsun öyle inanmış avam, şimdi bilimsel izahlara girmeyelim)

"buralarda insanlar araba markalarını ezberler,
bense memleketimi" demiş şair bizimkide o misal, sen tozu sorarsın biz yeşili......

davete gelince ne hacer her zaman kapımız açık....
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Sal Mar 07, 2006 3:41 pm

mehmet duydum ki oğlunu şahinkayaspor için yetiştiriyorsun.teknikler öğretiyormuşsun.yapma gözünü sevdiğim.yakma şur takımını.selamlar

mehmet benim anlatmamda problem yok da senin anlamanda bayağı bir problem var. aklın havada mıdır yoksa hiç yok mu anlamadım gitti. :lol:
ne diyeyim allah akıl ihsan eylesin.
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adem Kahveci » Çrş Mar 08, 2006 10:21 am

sayın mehmet aydinli selamlar ismimin karşısındaki tahtohu kaldır kendi tanıtımım çıkmıyor .pargaf ustası oldun bakayirum ula ömründe bir paragafın başından sonuna bulundun mi ancak paragaf dağıtırtın kahvede otururdun birisi kulağuna mehmet falan yerde paragaaf var dedimi atlardan dolmuşa doğru paragaf evine kapıya bir tekme falanca burdami vardı yokti karanlıkta tekme tokat hayatan düşen kalkan pragaf dağıldı bütün emekler boşuna..ama allah için çok güzel yanık bir sese sahipsin(!) türki söyledun mi titremeyen yürek kalmaz ..hele bir repertuar var...ucu bucağı yok..senden dinlediğim ilk ve son türki:
tüfeğümi yağladum
omuzuma bağladım
gördüm güzel kızları
oturupta ağladım şimdi de türkici oldun nasılsa sanal...çaykurda çalışıyorsun ya bir şey sorayim ÇAYKUR ÇAY LİPTON ÇAYA NE DEMİŞ..elek altı çaylarım uzun zamandır gelmeyu haberun ola elumde başka belgeler ve görüntüler var .........
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cum Mar 10, 2006 10:47 am

ADEM AĞABEY DENEN MUHTEREM EFENDİNUN KAŞİNTİLARİ ARTMİŞTUR İZNUN OLURSE KENDİSİYLE BİR MİKTAR UĞRAŞMAM GEREKECEKTUR.FEĞMENOS AĞASİ OLARAK NE DERSUN.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Cengiz Küskün » Cum Nis 07, 2006 6:25 pm

MÜDÜRÜM MERHABA
NEZAMAN SİTEYE GİRSEM, BİZİM TAHTO ÇEVRİM İÇİ..
MÜDÜRÜM İKİ YILLIĞINA İZNE Mİ AYRILDIN DA HABERİMİZ YOK.
ŞAKA BİR YANA, SENSİZ BU SİTE ÇOK RENKSİZ OLUR HERHALDE..
KENDİNE İYİ BAK DOSTUM.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Küskün
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Nis 17, 2006 12:48 am

Ola bu kadar fazla insana sataşırsan böyle sabahtan akşama işi gücü bırakıp laf yetiştirmeye çalışırsın. Cepheyi az dar tutmak gerektiğini öğrenemedin hala. Don Kişot gibi bütün yel değirmenlerine saldırıp duruyorsun. Tamam Şur'un son şövalyesisin ama az bi rahat dur da :-P
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Sal Nis 25, 2006 8:55 am

mehmet' im nerelerdesin?.hiç bir tarafda gözükmüyorsun.özledim seni.sen olmasan kime takılacağım.buldun bahar havalarını arazi işleri diye işten "arazi" oluyorsun dimi? seni gidi !!
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Sal May 02, 2006 5:07 pm

Sevgili Mehmet;

Divân-ı Lügât-it Türk’ten bir parça okurken aşağıdaki atasözlerini gördüm. Konuyla biri ilgin var mı? Açıklamalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

--Bori kosnisin yemes (III. 220)
"Kurt komşusunu yemez."

--Borinin ortak, kuzgunun yigac basinda (I. 439)
"Kurdun avı ortaklı, kuzgunun avı ağaçta kendine ait olur"

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum May 05, 2006 12:31 pm

Sayın Cevdetçğim
Divan-ı Lugat-ı it de
- İT İTİ ISIRMADIĞINI "HİÇ OKUMADINMI.
-YANİ "İTİS İTİSİ ISIR ISIRGAMAZMISIS " diye SÖZ varya.
-HAAAAAAAAA BİRDE
-BORİNİSİN MESANESİNDEKİ TÜMÖRUNUSUN İTİTİSDEN BULAŞDIGINİ OKUDUNMU?
-Artık KURT VE İTİTİSLERLE BULASIGMADIGIZMI YEMLEGELRİNİSLE YANİ AVLARILA UGRASMADIGIMI BİLMENİZLE.
-BORİNİS HER MÜTEKKEM BORİNİS OLACAKİMDİR,BORİNİSİN AVİ MASONİSİN AVİ OLAMAYİCAKDİR.
SEVİGLERİMİ HERKESE İLET.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt May 22, 2006 8:36 pm

mehmet abi nasıslın nevar ne yok
abi görnek buuşmanız çok güzeldi resimlerini inceledim valla hi başka diyarlarda yaşamak kadar zor bişe yok helede o resimleri gördükten sonra kendine iyi bak herkese selamlar selametle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TEŞEKKÜR EDERİM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal May 23, 2006 3:54 pm

.......Merhaba Mehmet Bey,

::::Özel mesajini okudum.Memuniyetimi ifade etmekte zorluk çekiyorum.İnan Şur sitesine girdikten sonra hem eski kayıp tanıdıkları buldum,hem de sizin gibi değerli bir çok kişi ile dostluk kurdum.Bunun için çok mutluyum.Sebep olanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

....İnan ben de sizlerle yüzyüze görüşmeği çok arzu ediyorum.Bakalım ne zaman nasip olur.Sağlık olursa bir gün görüşürüz inşallah...

....Selam ve sevgilerimle......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir