RAHİME KAÇOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 22, 2007 12:21 pm

Teşekkür ederim,
Sizinde Kurban Bayramınızı Kutlar,Türk-İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim..Selam ve sevgiler sunarım..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Ara 22, 2007 2:21 pm

senin için kullanacağım kelimeler çok zor bir yerde
inşaallah bir gün onları çıkartıp bir şeyler ifade ederim senin için
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Zaz Şahin » Çrş Oca 02, 2008 11:38 pm

merhaba rahime, şuayb hocama selam söle, o internete girmiyormu..
ben 1997-98 senesinde sizin orda kuran kursunda kalmıştım ilahiyattayken.. belki hatırlarsın sende.. derslerinde başarılar..
Kullanıcı avatarı
Murat Zaz Şahin

Mesajgönderen Yavuz Başar » Cum Oca 04, 2008 5:26 pm

yıyen ne var ne yok okul işlerı nasıl gıdıyor gercı çok iyi gıder sormama bile gerek yok bu arada başınız sağolsun babann deyzesı vefat ettı görüşelım kendıne iyi bak ALLAHA EMANET OL ÖPTUM
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ataman » Cmt Oca 05, 2008 2:21 pm

teyzemin kızı nevarneyok nasılsınız evdekiler nasıllar hepsine selam söyle
Sevil Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 17, 2008 3:24 pm

Esselamunaleyküm Rahime,
Unutulmamak,hatırlanmak çok güzel şey...Beni hatırlayıp aradığın için çok teşekkür ederim..

Babandan bir haber vermedin...Bir türlü babanı sanal aleme çekemedik.. Gelseydi güzel oacaktı..Güzel bir şekilde her gün onunla haberleşmiş olacaktık.. Çünkü biliyorsun burada "Günlük Sohbetler bu sayfadan olsun" adıyle bir sayfamız vardır...

Herkese selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 1:44 pm

merhaba rahimeciğim nasılsın iyisindir inşallah okul nasıl gidiyor canım internete girdiğin zaman üst üste çağrı at ben de gireyim görüşürüz ordan msn adresini de ekledim canım kendine çok iyi bak gurbet ellerde :D
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Prş Şub 28, 2008 11:49 am

Rahime merhaba ekiz.Çok teşekkür ediyorum mesajına.Sen benim yaylacı arkadaşımsın.çok emeğin var ,hakkını helal et.kendine iyi bak.Görüşeceğiz.
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Şub 29, 2008 10:31 pm

ABLAM,YA ÇOK ÖZLEDİM SENİİ..ŞAFAK 40 GÜN DEDİN YA DAHA ÇOK VAR OFFFFF...MERAK ETMEE TÜM TESTLERİ BİTİRDİM ABLAMMM..HOCA BAKTI.BEĞENDİ.EVDEKİLERİN SANA ÇOK SELAMI VAR..YANAKLARINDAN ÖPÜYOLARRR.VALLA Bİ PROJE BULDUM AMA ARADIĞIN ZAMAN KONUŞURUZZ.SENİ SEVİYORUMM TATLIM..KENDİNE İİ BAK..ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEPİMİZEE
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Mar 22, 2008 6:17 pm

Rahime Kızım Merhabalar:
Nasılsınız bakalım inşallah iyisiniz,9 aya yakın bir zaman buralarda yazıyorum,görüşemediklerimi tespit ederek onlarla muhabbetlerimiz için ilk adımı atıyorum umarım devamı gelir.
Size sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Mevlatan niyaz ediyorum,sizi Allaha emanet ediyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 31, 2008 11:52 am

Rahime Kızım Selamünaleyküm:
Mesajin beni çok mutlu etti,inanın bizler artık hatırlanmak istiyoruz,hatırlandıkça haz alıyoruz,kızım sana yazmış ılduğum mesaj sitem olsun diye değil sizinle muhabbet etmek içindi asla o şekilde düşünme ben sana olduğu gibi bu sitede herkese aynı tür mesaj yoladım amaç herkesle daha yakın olmak,siz öğrençisiniz size sitem yapılırmı öyle düşünme düşünürsen beni üzersin ama duyarlı olman bana yetmiş ben sana derslerinde üstün başarılar diliyorum,sana sağlikli,sıhhatlı,başarılı ve uzun bir hayat sevdiklerinle diliyorum.
Başta Baban ve tüm ev halkına selamlarımı söyle görüşmek ümitiyle Allahaismarladık.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Nis 06, 2008 9:13 am

MERHABA DAYIMIN KIZI,
MERHABA KARDEŞİM,
DİLERİM MEVLAMDAN HİÇ BİR SIKINTI ÇEKMEYESİN HAYATINDA... DAYIMI NE DENLİ ÖZLEDİĞİMİ KELİMELERE SIĞDIRAMAM AMA BİR DE SİZ ÇOCUKLARI YOK MU? HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖZLEDİM, HEPİNİZE AYRI AYRI HASRETİM...
TELEFONLA ARADIĞINDA MALUMUN MÜSAİT DEĞİLDİN. AKABİNDE MESAJINI ALDIM BENİ ÇOK MEMNUN ETTİN AMA SANA DÖNEMEDİM, ÇÜNKÜ MÜSAİT DEĞİLDİM. TELEFON NUMARANI DEĞİŞTİRDİN Mİ YİNE YOKSA HA
EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK UMUDUYLA
DÜZCEYE BEKLİYORUM SENİ... YETER NE ÇERKEZKÖYE HALALARININ YANINA NE GİTTİĞİN. ORDAN ATLA OTOBÜSE GEL KİMSEYE BİŞE DEMEM MERAK ETME
KENDİNE İYİ BAK
SENİ ÖNCE SANA SONRA YÜCE MEVLAMA EMANET EDİYORUM...
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Nis 10, 2008 6:43 am

Merhaba yıyen ne var ne yok okul işlerı nasıl gıdıyor gercı çok iyi gıder sormama bile gerek yok değilmigörüşelım kendıne iyi bak Babana Annene çok selam söyle olurmu daha sonrada kendinden bahset o vefasız annen bizleri hiç aramıyor sen ona benzeme olurmu görüşmek dileğiyle.
ALLAHA EMANET OL
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Prş Nis 10, 2008 9:31 pm

Yaylacı arkadaşım benim.Beni devamlı hatırlayıp sorduğun için çok teşekkürler.Bir daha önce ben hatırlayacağım.çok vaktim olmuyor.Ara ara geç vakitlerde bakıp geçiyorum buraya.Sen nasılsın derslerin nasıl.Yazın görüşeceğiz değilmi...
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 14, 2008 1:06 pm

Teşekkürler Rahime Kızım ne iyi ettin hatırlanmak ne güzel,Allah ömür boyu sizi hep hatırlananlardan etsin inşallah,şunu söylemeden gecemiyeceğim,hatırlaki,hatırlayanın olsun,kızım sağol varol ne güzel yakalamışın bak bende anında el cevap gönüller bir buradan o anlaşılıyor,herkese selam,sana sağlikli,sıhhatlı sevdiklerinle uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz etiyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir