GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Haz 04, 2007 8:45 pm

Gölcükten Almanyaya,Fransaya ve Türkiyenin her yanına selam ve sevgiler gönderiyorum..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Haz 04, 2007 8:53 pm

ALLAH RAZI OLSUN AMCACIGIM BENDE ALMANYADAN SIZE KUCAK DOLUSU SEVGI SAYGI SELAM YOLLUYORUM... DUALARINIZDAN EKSIK ETMEYIN....

SEVGI VE MUHABBETLERIMLE....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Haz 04, 2007 9:23 pm

FATMA ABLA BILIYORUM BU EKLEDIGIM YAZIYI DUYURULAR ISTEKLER VE ÖNERILER BÖLÜMÜNE YAZMAM GEREKIYORDU AMA BEN YINE BU BÖLÜME YAZMAYI YEGLEDIM KI BILIYORUM ILK ISIN BU SAYFAYA BAKMAN OKUMAN VE DEGERLENDIRMEN OLACAKTIR....

ÖNERIMI SUNUYORUM...

RESIMLER BÖLÜMÜNE GÖZ ATTIGIMDA BIRDEN AKLIMA GELDI...ACABA DIYORUM HERKEZ TANISMA KAYNASMA BÖLÜMÜNDE KÖYDEKI EVLERININ BIRER FOTOGRAFLARINI KENDI ISIMLERI ALTINDA EKLESELERMI...??

BENCE HARIKA BIR ISLEM OLUR BÖYLELIKLE HERKEZ BIRBIRININ EVINI TANIMIS VE ÖGRENMIS OLUR; HIC OLMAZSA IZIN DÖNEMLERINDE KÖYDE BULUNDUGUMUZ ZAMANLAR SAHINKAYAKÖYÜNDE GÖZÜMÜZE CARPAN EVLER BIZE YABANCI GELMEZ DIYE DÜSÜNÜYORUM... BELKI YOLUMUZ DÜSER DE CIVARINDAN GECERSEK BILE DÜSÜNMEDEN DIYEBILIRIZ "BU EVI BEN TANIYOR VE KIMIN OLDUGUNUDA BILIYORUM!"

CÜNKÜ KENDIMDEN BILIYORUM HER SEFERINDE KÖYDE OLDUGUM ZAMAN YANIMDA BULUNAN ARKADASA YADA AILE BÜYÜKLERINE MERAKIMDAN VE ÖGRENMEK ISTEYISIMDEN SORUYORUM ....

BELKI BU RESIM VESILESIYLE BIR DAHAKI SEFERE SORMAK ZORUNDA KALMAYACAGIM....
:wink: :wink: :wink: :wink:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Haz 05, 2007 7:41 am

Gunaydin Turkiye , Gunaydin Dunya :) her nerde yasaniliyorsa umarim herkesin keyifleri yerindedir..

Nihayet bir kac kisi daha aramiza tesfik etmis hosgeldiniz diyelim :) eki kavazinam nerelerdesun sen seninle ozelden heseplasacagiz :) dilekcigim sende habu gurubun arasina hosgeldin :) Muzaffer amcacigim sizler nasilsiniz siteye giris saatlerimiz cakismiyor bu aralar hal hatir sormadanda gecemezdim..

Eki naciyem havu dedugun islem hem kendi resimimiz hemde evimizin resimi ikisi bir arada olmaz bu teknik acidan imkansizdir, haaa resimi kucultup imzana ekleyebilirisiniz, ama oda forumlarda duzgunlugu pozar deneyelim guzel olmazsa kaldiririz..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Haz 05, 2007 8:12 am

SAAT:10.10
YER :GÖLCÜK

Bugün erkenciyim...Neden mi? İstanbuldan torun telefonla aramış uyandırmış.Tam konuşamıyor ama uyandırmaya yetmiş...Ben dedemi isterim demiş ama doyasıya konuşamadık.

Kalkmışken şöyle herkese bir "Selam" verelim dedik.Herkese hayırlı günler.Dilerim herkesin günü çok güzel geçer inşallah.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Sal Haz 05, 2007 8:25 am

Ekran başında bulunan herkese selam ,sevgi ve saygılarımı sunarım.Şu an görev yaptığım okulda sene sonu işlemleriyle meşgulum.Dün yayladan geldim,orası anlatılmaz sadece yaşanır biliyorsunuz.Herkese orada sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmeyi Allah nasip eylesin.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Haz 05, 2007 8:38 am

Selam verenler aleykum selam, sabah sabah buralarda sizleri gormek cok guzel, adnan abi ne mutlu size gittiniz o guzelim cennete, oralar dediginiz gibi anlatilmaz yasanir insallah bizede tatilleri orada gecirmek nasip olur..

Muzaffer amca kolay degil dede olmak iste boyle sabah erkenden kaldirirlar sizi, iyi yapmis onun sayesinde sitedesiniz :) dilerim gununuz guzel gecer..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Haz 05, 2007 9:44 am

HERKEZE GÜNAYDIN... BAKIYORUMDA FORUMDA ERKENCI OLANLARDA VARMIS MASALLAH.. UMARIM HERKEZIN HALI VAKTI YERINDEDIR VE GÜNÜN BASLANGICI IYI OLDUGU GIBI AKISIDA RAHAT GECER INSALLAH...

ADNAN AGABEYDE ARAMIZA HOSGELMIS BU SAYFAYA BIR SEYLER KARALADIGI ICIN NE MUTLU BIZE...

ALMANYADAN GÖLCÜGE HAYIRLI SABAHLAR VE SELAM SEVGILER...

FATMA ABLA MADEM TEKNIK ACIDAN BU ISLEM OLMAZ DIYORSUN; BASKA SAYFA ÜZERINE ACALIM BU KONUYU... AMA ÖYLE ZANNEDIYORUM PEK TARAFTARI OLMADIN BU ISIN NEYSE HA SAGLIK OLSUN..... :cry:

ALLAHTAN YARINDAN SONRA AVRUPADA YINE TATIL VE BU DÖNEMIN SON RESMI TATILI.... BUDA BIZLER ICIN BULUNMAZ BIR NIMET... COK SÜKÜR YINE EVDEYIZ SIRF 2 GÜN DAHA CALISACAGIZ BU HAFTADAN... 4 GÜN EVDEYIZ HAMDOLSUN... :D

OKUL DÖNEMI BITMEK ÜZERE HAZIRANIN 21 OKULLARIMIZ SON NOKTAYI KOYUYOR DÖNEME... BU AYIN SONUNDA TÜRK AILELERI YINE TÜRKIYE YOLUNU TUTAR VE VATANA AKIN EDERLER OLSUN KARADA OLSUN HAVADA... BENDE BU YAZ IZINE GITMEYI DÜSÜNMÜYORUM AMA ZAMAN NE GÖSTERIR ONU BILEMEM...EGER GITMEYECEK OLURSAM SAGOLSUN FATMA ABLAM DAVET ETTI BENI FRANSAYA NASIP OLURSA ONUN YANINDA BIR MÜDDET TATIL YAPMAYI DÜSÜNÜYORUM INSALLAH...BAKALIM GÜN DOGMADAN NELER DOGAR DEMISLER.. HAYIRLISI NEYSE O OLSUN..
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Haz 05, 2007 9:48 am

EDACIM SENI FORUMDA GÖRMEK NE GÜZEL... SU AN ONLINE OLDUGUNU GÖRÜYORUM CANIM BENIM NASILSIN??

SIZLERI COK ÖZLEDIM SOHBETINIZI MUHABBETINIZI KÖYDEKI GIRGIR SAMATAYI... GECEN YAZ COK KEYIF ALDIM AMA BU SENE NASIP OLMAYACAK GÖRÜSMEK CÜNKÜ IZINE GELMEYE NIYETIMIZ YOK AMA NEYE NIYET NEYE KISMET DEMISLER...

ISLERIN NASIL GIDIYOR?? SECIM DOLAYISIYLE YOGUNSUNUZDUR ZANNEDIYORUM.. GELIP GECICI OLDUGUNDAN KOLAY ATLATIRSINIZ INSALLAH....

E KIIIIII SENI COK ÖPÜYORUM VE GÖNÜL DOLUSU SELAM VE SEVGI GÖNDERIYORUM...

KOLAY GELSIN
En son Naciye Soysal tarafından Sal Haz 05, 2007 9:54 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

slm

Mesajgönderen Eda Yazar » Sal Haz 05, 2007 9:53 am

iyiyim naciye abla işlerde biraz yoğunluk var ama idare ediyoruz seni dört gözle bekliyorum iznini kullan gelmezsen çok üzülürüm ışıl ablamda hep seni soruyo nezaman gelecek acaba diyor bu sene şenliklerde beraberiz bekliyorum seni ayrıca msn adresinide yaz banada görüşürüz msn den
Eda Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Haz 05, 2007 9:58 am

HOSGELDIN NACIYE EKI RENKLI RESIM ARSIVIMIZE BAK NE YAPTIM KIM DEDI SICAK BAKMADUM FIKRINE ADIMIZIN ALTINDA EVIN RESMI TEKNIK ACIDAN OLMAZ DEDUM HASIMDI CABUK KOYDEKI EVUNUN RESIMINI EKLE :)

EDACAGIM SENDE HABU SAYFAYA HOSGELDIN ISLERINDE BASARILAR DILERIM..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Haz 05, 2007 10:04 am

BENDE ISTMEZMIYIM IZINE GELMEK AMA BAZI NEDENLERDEN DOLAYI BU SENE BU TADI YASAYAMAYACIZ NE YAZIKKI.. SAGLIK OLSUN YA GÖNÜLLER BIR OLSUN YETER... OLMADI BU SENE OLUR KISA YADA SENEYE YAZA HAYIRLISI BAKALIM...

EGER GELECEK OLSAYDIM ZATEN SENLIKLERDE BU SENE BULUNAMAYACAGIM CÜNKÜ IZNIM AGUSTOSUN 3 NE KADAR BU SENE BENSIZ HORON TEPECESUNUZ... :D :D BAKARSIN BIR MUCIZE OLUR HERSEY FARKLI YÖNDE GELISIR... HA NE DERSUN??

ISILIN ISINE COK SEVINDIM SAGOLSUN GECEN MESAJ GÖNDERDI BANA
COK MEMNUN OLDUM..

EN SONUNDA ARZUSU ISTEGI GERCEKLESTI ALLAH UTANDIRMAZ INSALLAH... CANIM SANA ISLERINDE KOLAYLIK VE BASARI DILIYORUM.. KENDINE IYI BAK ALLAHA EMANET OL SORANLARA SELAM..

BU ARADA BUGÜN SALI KALABALUKTUR YINE CAYKARA... MILLET KÖYLERDEN ENDI PAZARA... HAVADA GÜZELDIR MUHTEMELEN... BIZLER ICUNDA GEZERSUNUZ...

KAL SAGLICAKLA...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Haz 05, 2007 10:09 am

FATMA ABLA SANA KARSI MAHCUP OLDUM SIMDI :oops: :oops: SAGOL CANIMCIM ILGINDEN DOLAYI.. GÖZ ATTIM RESIM BÖLÜMÜNE VALLAHI COK GÜZEL OLDU BENDE RESIM ALBUMLERIME BAKMAM LAZIM VAR BIRYERDE EVUMUZUN RESMI HEMEN EKLERUM SIMDI MERAK ETMA....

:D :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Sal Haz 05, 2007 2:37 pm

Slm olsun herkese,uzun zamandır giremiyorum pc bozuldu çünkü.Umarın hepiniz iyisinizdir.Ben oldukça iyiyim fırsat buldukça sibeli pc başından atıp sizlerle buluşurum. :D Kendinize iyi bakın dostça kalın.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Haz 05, 2007 6:04 pm

SAAT:20.02

Maçın başlamasına az kaldı.Özel maç ama yinede heyecan veriyor....Bana bir Milli Takım heyecan veriyor, bir de TRABZONSPOR,,,,,

Haydi kolay gelsin..................
En son Muzaffer Mustafa Altuncu tarafından Sal Haz 05, 2007 6:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir