Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
he ya nevginumm:d:d:d cok oldu dimi ama artik tatildeyiz ve turkiye icin bi haftamiz kaldi tam olarak simdi tatildeyiz ya artik hep girerum merak etmaa:) ekiz tabiki karilari koricam ve koricazz o umutu bi goriyim zatenn gorur o :d:d:d neyse cnm grsrz yarin anlarsunn :d:d:d opuldunn
ekızzzzzzzzzzzz allah senu bildiği gibi etsun hemiiii o kadar bekledum seni gelecesun diye ne hazırlık yaprtuk sen son anda hayal kırıklığı yarattın senin kulaklaruni çekeceğum fena halde küstüm ne yaparsın bilmiyom artuk
msj'ını aldım nevgin kusura bakma güya sana msj atacaktım ama canan'a atmışım olsun onlada konuşmuş oldum ya ben sizi yaylada gördüğümde bile cidden karıştırıyorum uzaktan sanki üçünüzde üçüz gibisiniz ayıramıyordum olsun ama şimdi yavaş yavaş ayırmaya başlarım üçünüzüde eee nasılsın neler yapıyorsun demek sezginin kardeşi sensin acıdım sana sezginle kardeş olunur mu şaka şaka sezgin gibi bi abin olduğu için şanslısın bana göre ama senle arası nasıl bilemem inş daha iyi konuşur ve tanışırız kendine iyi bak allah'a emanet ol sezgine slm msnde konuşuyruz ama sen yinede slm söyle bys
bende iyiyim saol nevgin bizde hala çaykaradayız bi gidemedim evime samsun'u ma ya ama az kaldı gidecem okullarda açılıyor az kaldı demek yaylada sizi başkalarıda karıştırıyor demek ki tek ben değilmişim ama cidden ya üçünüz bakıyorum şöyle çıkaramıyorum hatta sezgine sordum hangisi kardeşin hangisi amcanın kızları diye felan söyledi sonra yine karıştırdım ama zamanla tanışınca daha karıştırmam inşallah
ekız senmi koydun resmi he önce bana bi danışman lazım değilmiydi... yaba yaba ne ricası he aramızda böle konuşmaların lafı olduğunu bilmiyodum peki rica ediyorum yollarmısınız çektiğiniz resimleri sayın hanfendi değerli nevgin ablacığım....
Ekiiiiiii Nevgunum bende ozledim haaa alistuk kalabaliga haburda yanliz kalduk dimi, bende seni cok seviyorum hafta sonu bekliyorum optum okul hayatinda basarilar canim benimm...
tuğçe sen sezginimin kulaklarını nasıl çektirirsin bakıyım söyle aslında iyi olur nevgin sen bi çek bi kulağını benim için çek bi kulalğını tuğçe için ama bi yanağını benim için öp tuğçe içiğn öpmesende olur
gönderen Sinan Deliömeroğlu » Pzr Eyl 10, 2006 3:56 pm
yazdiklarimin yeterli oldugunu dusunuyordum. baska ne soylesem bilmiyorum......evimiz yaylada caminin yanin da koyde pamuklu mahallesinde..... yakinda resim de ekleyecegim o zaman belki daha iyi olur..baska soylememi istediğiniz birsey var mi...
gönderen Sinan Deliömeroğlu » Pzr Eyl 10, 2006 4:35 pm
soyadim deliömeroğlu annem gulten(nihat kurt un kizi.) babam aydin. bi sey soracam herkesin topolandiği bir gun var mi.. ayrica niye mesajlar bu kadar geç ulasiyor.. son olarak msn mi eklersen daha iyi olur konusmak için tesekkur ederim..cunku ben bu siteyi yeni kullaniyorum ve pek fazla bir sey bilmiyorum site hakkinda
resimleri beyendiğinize sevindim nevgin bakma bunlar birşey değil bende resim çokta kkoyacam er yok kendi siteme bile koya koya doldurdum ama siteyi kapatacam yeni forum açtıracam onuda yayarsak çok iyi olucak sizde koyun resimleriniiz bizde bakalım
evt sitem var bir tane de değil ama kiişsel site arkadaşlarım ve benim resimlerim var ama eski reismler yenilerini koymadım ya o siteleri kapatacam düzgün bir forum sitesi açıcam normal bunu gibi birşey bakarız hep beraber işte