gönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 13, 2007 12:42 pm
Merhaba Ahmet ilk once aramiza hosgeldin diyeyim, ben bunu daha once yaptigimi saniyordum, genelde yeni gelen herkesi karsilarim seni nasil atladim anlayamadim bunun icin ozur dielrim..
Nostalji karelerde ekledigim resime yaptigin yorumu okudum, sinif arkadasi oldugumuzu yazmissin inan genelde herkesi hatirliyorum ama seni cikaramadim, isimdendir hamdi ekledigin icin cikaramadim, vallah sinif arkadaslarimdan galiba sitede suan sadece ikimiz variz, bir ara Tahsin Isci uye olmusdu, ama sadece uyelikle kalmis buralarda daha gormiyoruz kendisini...
Mustafa hocaylan anilarimiz cok var soyle bir olay hatirliyorum acaba senmiydin tam olarak bilemiyecegim, 5 ci sinifda iken bir arkadasimizi cok kotu bir sekilde dovmusdu ve bizler buna cok uzulup sinif olarak oglen baydosunda toplu halde caykara gitmeye karar vermisdik sikayet etmek icin ama yari yolda vazgecip geri donduk acaba senmiydin, hatiralarnda boyle bir olayi hatirliyormusun???
MUSTAFA HOCAMIZI GECEN YAZ YAYLADA GORDUM YANINA GITTIM HOCAM MERHABA BEN FATMA UYSAL NUMARAM 69 HATIRLADINIZMI DEDIGIMDE GOZLERI GELDI DOLDU VE HATIRLAMAZ OLMAZMIYIM EN SON OKUTTUGUM OGRENCILERIM SIZLERDINIZ KOYDE DEDI VE GOZ YASLARINA HAKIM OLMADI O GUN BENDE COK DUYGALANMISDIM.. COK DOVERDI BIZI AMA HERKES COK SEVERDI ONU ALLAH ONA UZUN OMURLER VERSIN..