AHMET HAMDİ KAMA

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Cmt Kas 24, 2007 9:49 am

Azizim,Dostum Kardesim...
Selamlarina misli ile mukabele ediyorum.
Ayrica davetini her zaman yerine getirmek uzere sakliyorum.
Kucakliyor ve selamlarimi yineliyorum.
Hasret UYGUN
Rusya
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Kas 25, 2007 6:10 pm

AHMET ABİ SAOL BEN İYİYİM YA SEN
ÇİFLİKDE DAHA RASLAMADIM SANA AMA BURDA GÖRÜŞELİM.
ABİNE SELAMLAR
BAYRAMDA DEREBAHÇEDEYİM BELKİ ORDA RASLARIZ NE DERSİN.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Çrş Kas 28, 2007 10:16 am

Ahmet siteye hızlı bir giriş yaptın.Geçmiş 2 senenin intikamını alırcasına(!).Neyse eski arkadaşları burda görmenin memnunluğunu yaşıyorum.Selam ve sevgilerle.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adem Kahveci » Çrş Kas 28, 2007 3:20 pm

ahmet işi öyle mesleki dayanışmaya indirgersen resmiyet olur taa okul yollarından yaylalara kadar olan bir dayanışma ha öyle..tanışma kaynaşmaya uzun süredir bakamadım..günlük fotğraf ve yazıları mümkün olduğu kadar takibe çalışıyorum..alınganlık yok yola devam .selam ve sevgilerimle..yazındaki" adem "in benimle alakası varmı(!) :lol:
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Ertuğrul Kama » Pzr Ara 02, 2007 4:52 pm

slm amca haklısın ugrıcam yanınıza bı pazar gunumuz var onu cok gormeyın selametle
Kullanıcı avatarı
Ertuğrul Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzr Ara 02, 2007 5:18 pm

ABİ MERHABA NASILSIN YA UZUN ZAMANDIR SİTEYE UĞRAMADIM. BURALARI ÇOK İHMAL ETTİM. İŞLERİN NASIL ? İNŞALLAH İYİSİNDİR. KESEMER SİTESİ YAPACAZ DA HARUN AĞABE BİTÜRLÜ BU İŞİ İLERLETEMEDİ 1 SENEDİR AYNI YERDE SAYIYORUZ. BAKALIM HAYIRLISI.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Ara 04, 2007 4:08 pm

ahmetciğim .güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum.inşallah sık sık görüşeceğiz .annaen yanındaysa selamlarımı ilet ellerinden öpüyorum .ağabinede selamlar inşallah kuşmerdeki evi busene tam bitirir de oturursunuz.babnında ruhu bundan huzur bulacağına inanıyorum.selam lar gözlerinden öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Sal Ara 04, 2007 5:47 pm

YAW ABİ NEREDEYSE GÜNAHIMI ALIYORDUN HA. NEYSE SIYIRDIN GENE.
KENDİNE İYİ BAK.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Prş Ara 06, 2007 4:29 pm

AHMET AĞBİ

DEDİĞİN DOĞRU ASLINDA DÜĞÜNÜ FELAN BEKLEMEDEN GİTMEK LAZIM DA İŞTE İZİN ALAMIYORUM NAPAYIM
BEN MEMLEKETE GELEMİYORUM AMA ANNEM SAOLSUN YANIMA GELDİ
DEĞME KEYFİME YANİ
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Özen » Pzr Ara 09, 2007 9:15 pm

..............Teşekkürler dayıların kralı hoşbulduk...
...............Ama biliyonuz ben bir YAVANOĞLUYUM dimi ama kamaoğlu tarfımlada gurur duyuyorum bilesin.
............Erkek damarımı o taraftan aldım bilirsin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Ara 09, 2007 10:42 pm

Ametciğim. Bunca üyenin içinde beni hatırlayıp yazman beni sonderece mutlu ediyor.Parakafa üçüncü seferdir iştirak ediyorum vede çok heyecan duyuyorum.Düngece para kafın içeriğini ve buzamana kadar olan seyini bilmediğim için cok saf ve temiz duygularla girip böyle olumsuz atışmalar biraz üzmedi değil ama aldığım ceva bi tepkilerden böyle zaman zaman oluyormuş. İnşallah daha ileri dere cede olmaz. Sna iyi geceler ve başarılar diliyorum .Hoşca kal...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 13, 2007 12:42 pm

Merhaba Ahmet ilk once aramiza hosgeldin diyeyim, ben bunu daha once yaptigimi saniyordum, genelde yeni gelen herkesi karsilarim seni nasil atladim anlayamadim bunun icin ozur dielrim..

Nostalji karelerde ekledigim resime yaptigin yorumu okudum, sinif arkadasi oldugumuzu yazmissin inan genelde herkesi hatirliyorum ama seni cikaramadim, isimdendir hamdi ekledigin icin cikaramadim, vallah sinif arkadaslarimdan galiba sitede suan sadece ikimiz variz, bir ara Tahsin Isci uye olmusdu, ama sadece uyelikle kalmis buralarda daha gormiyoruz kendisini...

Mustafa hocaylan anilarimiz cok var soyle bir olay hatirliyorum acaba senmiydin tam olarak bilemiyecegim, 5 ci sinifda iken bir arkadasimizi cok kotu bir sekilde dovmusdu ve bizler buna cok uzulup sinif olarak oglen baydosunda toplu halde caykara gitmeye karar vermisdik sikayet etmek icin ama yari yolda vazgecip geri donduk acaba senmiydin, hatiralarnda boyle bir olayi hatirliyormusun???

MUSTAFA HOCAMIZI GECEN YAZ YAYLADA GORDUM YANINA GITTIM HOCAM MERHABA BEN FATMA UYSAL NUMARAM 69 HATIRLADINIZMI DEDIGIMDE GOZLERI GELDI DOLDU VE HATIRLAMAZ OLMAZMIYIM EN SON OKUTTUGUM OGRENCILERIM SIZLERDINIZ KOYDE DEDI VE GOZ YASLARINA HAKIM OLMADI O GUN BENDE COK DUYGALANMISDIM.. COK DOVERDI BIZI AMA HERKES COK SEVERDI ONU ALLAH ONA UZUN OMURLER VERSIN..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Burhanettin Ayan » Prş Ara 13, 2007 2:27 pm

Ahmetciğim merhaba.
Sitede benden yeni olduğun için hoş geldin demek bana düşer ama siteminin nedenini tam olarak anlamış değilim. Kasdettiğin görüşememekse bu konuda benim kadar sende suçlusun birbirimize sitem etme hakkımız yok kanaatindeyim. Bundan sonra görüşnek ümidiyle selamlar.
Burhanettin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Prş Ara 13, 2007 6:10 pm

merhaba amca oğlu olur mu öyle selam sabah kesmek :lol: . şurlularla üstelik kamaoğullarıyla söz konusu bile olamaz :lol:
malum 2. sınavlar başladı iki haftadır çok yoğundum buralarla çok ilgilenemedim.
babam hala köyde pek gelmeye de niyeti yok. bizi terketti galiba :lol: :lol: :lol:
tanışmıyoruz ama eşine ve oğluna da selamlar...
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Niyazi Özen » Cmt Ara 15, 2007 9:38 pm

Selamun Aleyküm KAYIÇOM
Site kanalıyle hal ve hatırını sorayım İyi ve de afiyette olman dileğiyle Şuanda ekranıma çıktın hade hayırlısı
İyi geceler deyeyım
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir