Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Yav ben senin İrfan amcanın oğlu olduğunu anlamamıştım ha. Karlı yerdeki resminin yerine yakın çekim bi resmini koyda yüzünü de tanıyayım. Görüşmek üzere
Merhaba yeyenim,
Çok şükür işe girmişsin,hayırlı olsun......İnan çok sevindim..... İnşallah orada başarılı olur ve daim çalışırsın..... Senin görevini eksiksiz yerine getireceğine inaniyorum.....Başarılar diliyorum....
Merhaba yeyenim;
Ben aramasam senin arayacağın yok...Tabi çalıştığını da biliyorum.. Ama iş yerinde dahi bizlere ulaşma imkanın var...O arada benim sayfama bir not düşebilirsin....Bazı şeyleri ters düşünüyorsun,farkında değilsin...
-Merhaba yeyenim,
Kaybettik seni,siteye uğramaz oldun...Kaç defa paragafa gel davetimi yaptığım halde gelmedin....Anlaşılan iş hayatı sizi çok etkiledi..Zaman mefumu artık çok önemli senin için herhalde....Neyse kendine iyi bak...
-Merhaba yeyenim,
Site bir neferini kaybetti,,,,,,İşe girdikten sonra siteye girmez oldun... Anlıyorum iş halinde buralara uğramak zor,,,,ama istenirse olur.... Arada sırada hal hatırımızı sor,,,,unutma bizleri.......
Hele şükür yeyenim seni nihayet buralarda görebildik. Aslında zaman zaman buralarda olabilirsin...Çünkü sitemizin canlılığa ihtiyacı var... Maşallah senin yerine baban her gün bizimle ama senin de buralarda olmanı istiyorum.
Merhaba Şevki,
Artık yeter,dön sitemize....Herkes senin gibi çalışan,unutma.... sana yazanlara yaz...Bak doğum günün için sayfa açıldı..Oraya gir ve yazanlara teşekkür et...
Oğlum calışmaya başlamışın siteyi cok ihmal ettin,arasırada olsa siteyi ihmal etme,mutlaka geziyorsun ama yazarak devam edrsen daha iyi olur.Sayfana bir gözat bak amcan kaç sefer aramış sen cevap vermışmısın,siteyi ihmal etme,hiç kimse ama hiç kimse sana yazmıyorsa bile.......???????
Merhaba yeyenim,
14 Ocak Pazartesi günü yapmayı düşündüğümüz işimiz yangın yüzünden ertelenmişti... Şimdi ne zaman işe gidiyorsun,,Eğer gündüz çalışıyorsan bir akşam gel de konuşalım...Baban ve anan da gelebilir tabi...