Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
nasılsın abi neler yapıyorsun yazına karşılık vermeye calıştım ama nereye yazdığımı bulamıyorum o yüzden bana kızma acemilik işte yavaş yavaş öğreniyorum şimdilik kendine iyi bak
....Site vurgun yemeden sana mesaj yazmıştım.Tabi o mesaj yok olunca tekrar yazmak hasil oldu.Sanırım o mesajda Ankaradan beni hatırla diye yazmıştım.Tekrarlıyorum.
SEVGİLİ DOSTUM AYRILIKLARI TABİKİ SEN BİZDEN İYİ BİLİRSİN ÇÜNKÜ MEMLEKETEN BENİM KADAR SENDE UZAK KALDIN ZAMANIYLA AMA UZAKLIKLAR DAHA YAKIN OLMAYI DOĞURUR HEP YAKIN KALMAN DİLEĞİMLE
gozumun nuru ballık gardasum cok fena garıplandum senı aksamları gelde yuzunu goreyım barı msnde.ınsallah ıslerını yoluna koymussundur kendıne ıyı bak Allaha emanet ol
Merhaba Coşkun Hoşbulduk, ancak zaman bulduk hoşbulduk diyebilmek için.O kadar gariplanarak gitmişsin buralardan, bizde dedik her fırsatta gelirsin ama şenliğe bile gelmemişsin. Neyse yaramazlık olmasında seneye gelirsin inşallah.Görüşmek üzere
....Ankaraya gittin bizi unuttun.Herhalde biraz daha yaklaşınca mı öyle oldu.Yoksa sende mi site ile uğraşmaz oldun.Yapmayın siteyi boşlamayın.Site siz değerli üyeler sayesinde canlı kalacaktır. En canlı olan yer de hiç şuphesiz Tanışma-Kaynaşma köşesidir.Ayda-iki ayda olmasa altı ayda bir uğra yanıma (tabiiki köşeme) bekliyorum...