Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Meraba Mehmet iş yoğunluğu dabiki bi derece iyi bi derece kötü allah kolaylık versin bizimde aynı şey başımızda fakat yaşamak için calışmak lazım.
İşlerin yoğun da obir işler yani evlimisun evsuzmi dünya işine dalup bu işleri ihmal etma.
işlerrinde başarılar dileğiyle selamlar.
Dostum ulastık kazakıstanlara ola verdun bıze kazı sımdı gulersun degıl mı
ne bıleyım sımdıluk karıpluktan baska bı sıkındım yok allaha sukur
bırde sabıt bır yer henuz vermedıler her kese selamlar...
merhaba mehmet nevar ne yok işler nasıl baya zamandan beri görüşemiyoruz işler nasıl devammı kaldırımlara yengeme cocuklara selam yazın görüşürüz tamam mı oğlum istanbulun ağasıyım deyisin ama muhamet benim deyi nasıl olacak acıklasana farukta 17 sinde burda tamam herkese selam
mehmet mesajın için teşekkürler ben 4yıldır alanyadayım kırıkhjandaki tükkanı gecen yıl kabattık ben cep tel.tük. actım burada babana benim selamlarımı söyle görüşmek amacıyla selamlar
slm abicim nasılsın neler yapıyorsun.sitem etma bana bilyusun haburda yanluzuk işler bize kaldı o yuzden.vay abem beni sanadamı sikayet etti vay ispiyoncu.yok ya yaptum bir gün yemek gelmedi eve cafeye gitti benda ondan sonra yemek yapmadum ona dedum yaparum dökeyrum en iyisi yapmayayım daha işte boyle abe.ne zaman geliyusunuz cabuk gelun ben gitmeden.ayun 18 gibi giderum ben.usagıga benum içun öp ve yengemede selam soyle.allaha emanet olun kendunuze eyi bakun görüşmek üzere
SAĞOLASIN MEHMET ABİ,SENDE HOŞGELDİN.NASILSIN İYİMİSİN YILLAR OLDU HERALDE GÖRÜŞMEYELİ.NE GÜZEL ŞEY BU TEKNOLOJİ VE SİTE YILLAR SONRA GÖREDİKLERİMİZİ GÖRME İMKANI SAĞLIYO.NERELERDSİN YAZLARI GELMİYON ARTIK GALİBA SENSİZ KIRMALARIN TADI YOK..KENDİNE İY İBAK HAYIRLI RAMAZANLAR..TRABZONDAN SELAMLAR....
slm abi nbr nevar ne yok nasıul gidiyor hayast.sneler yapıyon.bana bak usagi cok özledim bayramda bursa ya yolla onları sende gerl oldumu.ben ekim 18 de geciyorum bursa ya sizde 20 de gelin oldumu abi.görüşmek üzere kendine iyi bak.yengeme selamlarımı ilet uşagida benim iin koıcaman öp.hadi allaha emanet olun
Dün akşamki iftar yemeği organizasyonunuz için size teşekkür etmek için sayfana misafir oldum.. Hakikaten güzelbir organizasyondu vaten memleketlinin kemençenin ve horonun olduğu her mekan güzeldir.