gönderen Mehmet Aydinli » Sal Mar 07, 2006 11:28 am
NASİL AÇUK VERUYURUM, MUHABBET OLSUN DİYE YAPAYURUM BAZİLERİNİ BİLEREK ACUK VERUYURUM, MUHABBET DEVAM ETSUN DİYE, AMA ANTİKA DENEN ĞAMOBUL VAR ONA ÇOK ŞEYLER YAPACAĞUM.
Dünyada canımı yoluna feta edeceğim dostlarımın enbaşında gelen gerçek dost, gercek arkadaş,enzor günlerimin dostu nehaber,biraz ayrı kaldık ,malumunuz.ÇOCUKLARIN GÖZLERİNDEN ÖPERİM.SANADA SELAMLAR.Memleketten bir isteğin varmı utanma söyle .Maraşdan nehaber yunanistandan nezaman dönüyor ,sen daha iyi haberleşiyorsun, dediğin gibi o yüzsüzle...
Alikemal Erzurumde verdi iflasi,
Sabrinun kuvvetli muhasebesi,
Kofo Yusuf böbrek hastasi,
Özgüri bekler, Mahiri ağlar anasi.
Yankun parmanun düzi,
Tetaşda arayun Cengizi,
Çaykaraya inmez gündüzi,
Alaçaklilarinda Mahmut Nedimun gözi.
Köse Mahmut sürgün yedi,
Kayini Aydina aldi derdi ,
Muhamet illa ayakabiculuk dedi,
Bacanaği osman kasapluği sevdi.
merhaba dostum,nehaber ,nasılsın, bir keterin yok inşaallah.çocuklarda iyi herhalde.sesin bek çıkmadı bu ara.selamlar.
Merhaba ilkay ,Kayhan kendini güzel tanıttı, ona yazdığım cevapı ,onun sayfasından bir oku, ama sana söylediğimi ,ona söyleme.
ulan nerelerdesun ,neiş yaparsun, hani e-mail adresuni gödereçekdun .yımaz, sabri, ile devamlı çetleşiyoruzsende arasıra kadıldsa gündüzleri boş kaldınmı konuşuruz
Çok seversun yağli kolofi,
Şenol yapar hali motifi,
Adem imamhatipli sofi,
Banada birakdunuz çay ile ofi.
Haşimun işleri hep anayasa kanun,
Yilmaz yanindadur koli ile bacaği kırilanun,
ombaşi hasan bekçisi ormaniyenun,
Refik kuçağina oturdi Yunanun.
Ulan sendami beğenmeyusun türkçemi kolofçi,iyiki forumda biraz türkçeni düzeltdun ,oda neiçun bilmem,Nazımcana selam söyle daha tarafımıza bakmıyor, alacağı olsun.
Ola ilkay bi senesi bir günde bir kubani yedunda hala gözun doymadi ,ustelukda dikandun kaldun tuvalette,zor açildun.Şimdida etlerun kokusini aldğun gibi ortaluği verdun vayvelaya, gireyim oğirtlağa,Ankaraya bi vur Kayhanun yanina bak ondan birşey artimi belki verur sana biraz. Onada koyin ,siğir eti dokanuyu Almanyadan özel sipariş veruyu Gürsele, beraber paylaşun, afiyet olsun.Ama onlarun yapanisi daha makbuldur ,istersenuz burda av yapdilermi göndereyim size.
Sakin senda antika luk yapmaya kalkma ha, bolaşturu brakarsun ortaluği gözüne olayim.
Duydunmi güvercinleri siteye belli bir sure sokmama karari alduk,kuş giripi yapayusunuz,bak hakan onun içun siteye girmeyu,akilli çocuk.Özgürda kuş giripi çikali beri yok,bazi ufak güvercinler dolaşuyu onlarda çahil anlamayuler ben tanimayurum onlari, kimduler. kendune iyi bak.
Sayın dostum kaldun kırıkhan yollarinda ,yoksa kariyimi kacurdun oraya daha geri almayusun oni, bu iş biraz karişuk geluyu bana ,biraydan beri kırıkhana gitup geluyusun allah sonini hayirlaraversun,
Merhaba hey can,nasılsın görüşmeyeli.Aman dikkat et birşey olmasın sakın .Bu dünyada gerçek dost bulmak çok zor,yine ne varsa bizim buralarda kaldı budost işi.SİZLERİN GİBİ , KÖYÜMÜZDE ,ÇEVREMİZDE SAĞOLSUNLAR BİRAZ DAHA KALDI, SİZİN KADAR VEFALI OLMASALARDA ,EBEYCE VAR.YADA BANA ÖYLEGELİYOR.ÖYLE GÖRMEK İSTEDİĞİM İÇİN İNSANLARI.Nazımcana çok kızmışım bir cevap bile yazmadı.selam söyle. herkese selamlar,
Feğmenosun en akillisi sen isen beni feğmenosdan silun.Delilerun en bol olduği başka yere gedurun kaytedun.