İLKAY GÜVERCİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Pzt Şub 06, 2006 2:56 pm

Aziz, kiymetli,karincayi incitmekten aciz,sicak kalpli yumusak huylu ve pek muhterem dostum. Seni evvela selamliyor ve selamlarimin baki oldugunu hatirlatiyorum. Bitmek bilmeyen gurbet hayatimda en son olarak kendime moskova yi sectim. Aslinda bu benim secimim degildi ama bir kerre geldik iste. Moskova aslinda Rusya ile kiyaslanmayacak bir sehir. Veya soyle diyelim Rusya denince mutlaka bir ayirim yapmak lazim. Moskova mi yoksa Rusya nin diger bolgesi mi? Moskova gercekten avrupada guzelligiyle mimari yapisiyla metrosuyla yollariyla pahaliligiyla yesil alanlarinin cokluguyla bolshoy tiyatrosuyla kremlin meydan ve sarayiyla tarihiyle ilk uce hatta bazi konularda (metro) ilk sirayi alabilecek bir sehir. Kesinlikle ne aydinlatilmamis veya supurulmemis bir sokak bulabilirsiniz ne de gazi,sicak suyu ve elektrigi olmayan bir ev. Tamamen bir metropol sehri icin ne araniyorsa bulunabilecegi bir sehir. Konserleri ve tiyatrolari bir muhtesem. Her gun belki 100 yakin tiyatro gosterisi ve tiyatro var. Sabit kurulmus sirkler spor ve aktivasyon alanlari hergun bulunabilecek seyler. Bir metrosu varki dillere destan. Bir birinden bagimsiz herbiri 20 duraktan olusan 11 hat bir dairesel hatla birbirine baglanmis. Istanbuldan ornek verecek olursak farzedelim ki Kartaldan metroya binerseniz en fazla 40 dakika sonra sile de olabilirsiniz.Veya beykoz da olabilirsiniz. Soyledigimde kimse inanmiyor ama bu metronun gunluk insan tasima kapasitesi 12.000.000 kisi. Dile kolay. Moskova metrosunda da kolay. Meshur olan baska seyde sehrin gece yukardan gorulen aydinlatmasi.O kadar guzelki sormayin. Simdilik bunlarla idare et daha sonra yine yazarim.
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Selam

Mesajgönderen Seyfullah Demir » Çrş Şub 08, 2006 1:10 pm

İlkaycığım, Hamsiköy'ü sitesi benim sırtoma kaldı onun için oraya daha çok zaman ayırmak durumunda kalıyorum. Fakat burada da atışmalara katılmak isterim fakat anladığım kadar cuma günleri oluyor. O zamanlar ise benim internet imkanım olmuyor. Bu işin hafta sonuna alınırsa katılma imkanım olur.
Sağlıcakla kalın.
Seyfullah Demir

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cmt Mar 04, 2006 7:41 am

ağabey dağa tırmandığına göre sen düz duvarada tırmanırsın.beceremezsen yardim edecek birini tanıyurum.

abi ben senun tavsiyelerune uyayurum ancak bu mehmet aydınlı denen defolu boru bana soğeyur.bi kulağını çekiver sana zahmet.

FEĞMENOSUN EN AKILLİ AĞABESİ NE YAPARSUN.
Kayhan Durgun.

merhaba

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Mar 07, 2006 11:28 am

NASİL AÇUK VERUYURUM, MUHABBET OLSUN DİYE YAPAYURUM BAZİLERİNİ BİLEREK ACUK VERUYURUM, MUHABBET DEVAM ETSUN DİYE, AMA ANTİKA DENEN ĞAMOBUL VAR ONA ÇOK ŞEYLER YAPACAĞUM.

Dünyada canımı yoluna feta edeceğim dostlarımın enbaşında gelen gerçek dost, gercek arkadaş,enzor günlerimin dostu nehaber,biraz ayrı kaldık ,malumunuz.ÇOCUKLARIN GÖZLERİNDEN ÖPERİM.SANADA SELAMLAR.Memleketten bir isteğin varmı utanma söyle .Maraşdan nehaber yunanistandan nezaman dönüyor ,sen daha iyi haberleşiyorsun, dediğin gibi o yüzsüzle...

Alikemal Erzurumde verdi iflasi,
Sabrinun kuvvetli muhasebesi,
Kofo Yusuf böbrek hastasi,
Özgüri bekler, Mahiri ağlar anasi.

Yankun parmanun düzi,
Tetaşda arayun Cengizi,
Çaykaraya inmez gündüzi,
Alaçaklilarinda Mahmut Nedimun gözi.

Köse Mahmut sürgün yedi,
Kayini Aydina aldi derdi ,
Muhamet illa ayakabiculuk dedi,
Bacanaği osman kasapluği sevdi.

merhaba dostum,nehaber ,nasılsın, bir keterin yok inşaallah.çocuklarda iyi herhalde.sesin bek çıkmadı bu ara.selamlar.

Merhaba ilkay ,Kayhan kendini güzel tanıttı, ona yazdığım cevapı ,onun sayfasından bir oku, ama sana söylediğimi ,ona söyleme.

ulan nerelerdesun ,neiş yaparsun, hani e-mail adresuni gödereçekdun .yımaz, sabri, ile devamlı çetleşiyoruzsende arasıra kadıldsa gündüzleri boş kaldınmı konuşuruz

Çok seversun yağli kolofi,
Şenol yapar hali motifi,
Adem imamhatipli sofi,
Banada birakdunuz çay ile ofi.

Haşimun işleri hep anayasa kanun,
Yilmaz yanindadur koli ile bacaği kırilanun,
ombaşi hasan bekçisi ormaniyenun,
Refik kuçağina oturdi Yunanun.

Ulan sendami beğenmeyusun türkçemi kolofçi,iyiki forumda biraz türkçeni düzeltdun ,oda neiçun bilmem,Nazımcana selam söyle daha tarafımıza bakmıyor, alacağı olsun.

Ola ilkay bi senesi bir günde bir kubani yedunda hala gözun doymadi ,ustelukda dikandun kaldun tuvalette,zor açildun.Şimdida etlerun kokusini aldğun gibi ortaluği verdun vayvelaya, gireyim oğirtlağa,Ankaraya bi vur Kayhanun yanina bak ondan birşey artimi belki verur sana biraz. Onada koyin ,siğir eti dokanuyu Almanyadan özel sipariş veruyu Gürsele, beraber paylaşun, afiyet olsun.Ama onlarun yapanisi daha makbuldur ,istersenuz burda av yapdilermi göndereyim size.

Sakin senda antika luk yapmaya kalkma ha, bolaşturu brakarsun ortaluği gözüne olayim.

Duydunmi güvercinleri siteye belli bir sure sokmama karari alduk,kuş giripi yapayusunuz,bak hakan onun içun siteye girmeyu,akilli çocuk.Özgürda kuş giripi çikali beri yok,bazi ufak güvercinler dolaşuyu onlarda çahil anlamayuler ben tanimayurum onlari, kimduler. kendune iyi bak.

Sayın dostum kaldun kırıkhan yollarinda ,yoksa kariyimi kacurdun oraya daha geri almayusun oni, bu iş biraz karişuk geluyu bana ,biraydan beri kırıkhana gitup geluyusun allah sonini hayirlaraversun,

Merhaba hey can,nasılsın görüşmeyeli.Aman dikkat et birşey olmasın sakın .Bu dünyada gerçek dost bulmak çok zor,yine ne varsa bizim buralarda kaldı budost işi.SİZLERİN GİBİ , KÖYÜMÜZDE ,ÇEVREMİZDE SAĞOLSUNLAR BİRAZ DAHA KALDI, SİZİN KADAR VEFALI OLMASALARDA ,EBEYCE VAR.YADA BANA ÖYLEGELİYOR.ÖYLE GÖRMEK İSTEDİĞİM İÇİN İNSANLARI.Nazımcana çok kızmışım bir cevap bile yazmadı.selam söyle. herkese selamlar,

Feğmenosun en akillisi sen isen beni feğmenosdan silun.Delilerun en bol olduği başka yere gedurun kaytedun.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yılmaz Güvercin » Prş Nis 13, 2006 9:31 pm

İLKAY BEY DAĞCILIK İŞLERİ NASIL GİDİYOR. MSN Yİ ARTIK ACMIYOSUN .BİLELİM NE HALLERDESİN .BİLİYOSUN BİZİM TLF BOZUK
Yılmaz Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Nis 14, 2006 3:35 pm

Bu İlkay ağabeyun dağa tırmanurken hararet etti şimdi dağda kaldi .Bekleyu harareti düşsun ondan sora geleçek.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Nis 17, 2006 1:17 am

İlkay dostum merhaba. Serzenişlerini aldım da cevap yazabilecek durumda bile olamadım kusura bakma. Yılbaşından beri neredeyse firmada yatıp kalkıyorum. Bu günlerde ufak ufak toplanmaya başladım.
Bende herhangi bir şekilde değişiklik yok, hayatın dişlilerine kendimi kaptırmadığım kanaatindeyim. Hayat benimle aynı görüşte değil belki ama ne düşüncelerimde ve ne de fiiliyatımda 15 yıl öncesine göre kayda değer bir değişiklik yok. Bunun pek iyi bir durum olmadığı da rahatlıkla iddia edilebilir doğal olarak ama ben daha iyimser bir perspektifle 15 yıl öncesinden gerçeğe pek bir fazla yaklaşacak olgunluğa sahip olduğumu ve bu ayniliğin pek bir olumlu :-P olduğunu düşünmeye devam ediyorum. Şaka bir yana geçim meselesi dışında aynı politik ve sosyal hayatı keyf de alarak sürdürüyorum. Yaş gidiyor bir taraftan ve değer verilen dostlardan da büyük ölçüde uzak sürüp gidiyor ama eninde sonunda iyi mi diye sorarsan iyi be dostum, şükür işte, ne olsun :-)
Bu yaz yayla yürüyüşünüze ben de katılmak istiyorum. İletmiştim talebimi daha önce ama bir kez daha kayda geçirmekte fayda var. Bensiz yaparsanız bol taş atacağım kafanıza.
Selamlar, sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Ayal » Çrş Nis 26, 2006 8:20 pm

Dosdum İlkay merhaba seninle görüşmek çok güzel eğer messengerin varsa ordan görüşelim benim adresim irfanayal@hotmail.com kendine iyi bak selamlar
Kullanıcı avatarı
İrfan Ayal

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Cum Nis 28, 2006 6:52 am

AHMET NE VAR NEYOK NASILSIN.ENSON NE ZAMAN GÖRÜŞTÜĞÜMÜZÜ VALLAHİ BEN UNUTTUM.6SENE Mİ 7 SENEMİ BİLMİYORUM .AMA YAZILARINI İZLİYORUM.BAYAĞI BİR DEĞİŞİKLIK VAR SENDE.(BENİM İSTEMEDİĞİM ŞEKİLDE DEĞİŞİKLİK) MSN YADA E-MAİL ADRESIN YOK FORUM DA KOY DİYECEM AMA BECEREMEYECEĞINİ BİLDĞİM İÇİN (FORUMDAKİ YAZILARINDA) KOY DEMİYORUM.SEN NAZIM CAN DAN AKŞAMLARI DERS ALMAYA ÇALIŞ.NAZIM CAN ÇOK AKILLI (MAŞALLAH)SANA BENZEMEDİ).ŞİMDİLİK BU KADAR TEKRAR YAZACAĞIM.

slm ilkay efendi."fazla et yeme kabız olursun"diyorsun.allahtan kork gecen senenin etleri hala buzlukta.et yememki.şimdi tanıtım kartında farkettim dağcılıkla amatörce ilgileniyormuşsun.ula zoğoyır ile ağbala giden hekes profesyonel dağcıdır ha! kal sağlıcakla..

ne oldu bu aralar hiç yerinde duramıyorsun.adana hatay hattında kaldın.kütahyada hammedde kalmadıda toroslardamı aramaya başladın.yoksa toroslarda dağcılık faaliyetlerine mi başladın.düğümlei isveç oturağını öğrenebildin mi? selam ve sevgiyle

işlerin mi yoğun yoksa bahar havalarımı etkiledi seni bilinmez ama bu aralar kayıplardasın.arada bir bak bu taraflara
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Prş May 11, 2006 1:36 pm

Meraba İlkay hoşbulduk kendi sayfamdan cevap yazmıştım sana bu sefer sisteme ayak uyduruyorum. selam ve saygılar.

İlkay bi hoşgeldun dedun ondan sonra bi numaran yok akrabayız ama ilişkiler bek zayıf sağlamlaştıralım irtibatı kesmeyelim. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Sal Haz 06, 2006 11:02 pm

Et lafini duyunca nasilda haman baluklama atladun.Aslinda senun gibilerun hakki gösteruyusunda yeduguni.Bence kayhana istersen sor et nasil diye istedugun et olsun seneye keserum iki kurban sorun degil.Ama kolofi kedun temin edecesun.

merhaba ilkaycigim,ben ortalugi karisturmadum sen et istedun bende seneye aynisindan sanada gönderecegumi dedum.Varsa bir hatam söyle sevgili sinif arkadasum.

merhaba ilkay,
Kurbandan önce görüsecegumuz kesin ama sen yinede et siparisuni simdiden verebilursun.Sirada cok kisi var ona göre sonra etsuz kaldum dema.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Haz 07, 2006 2:33 pm

Kamyoncuya kirko temin ettik ve yardım isteğinde de bulunduk. Rahat ol enişte. Fotoğraf çekmekten yardım etmediğimiz ifadesinin aslı yoktur.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Çrş Haz 07, 2006 7:17 pm

Abi merhaba ben kürşat hani çıkartamaduğun kürşat.Yıl 1999 aylardan Haziran öğle yemeğinden önce geldum yanuna tam yemek yerken telefonle aradiler beni senda birinden emanet araba alup bırakmiştun beni kütahya porselenun oraya.Abi bu kadar açık yazdum gene hatırlamayusen sende çok vahim derecede unutkanluk var.Görüşmek dileğiyle

ABİCİĞİM KAYBOLMADUK ÇOK ŞÜKÜR.BU ARA İŞLER YOĞUN ORMANLARDA.AMA GENELDE CUMA GÜNLERİ PARAGASA İŞTİRAK EDEYURUM AMA MÜSTEAR İSİM KULLANUYURUM.GİDECEMİSUN BU YAZ MEMLEKETE.BACANAĞIN ASIM ABİYLE GÖRÜŞÜYORMİSUN.
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

niye kaybolduk

Mesajgönderen Hasan Sever » Prş Haz 08, 2006 9:48 am

İlkay hani bir oyuncağı çok ister ve elde edersin.ilk oynamada da kırarsın.işte bildiğin nedenler yüzünden,abuk sabuk saldırılar yüzünden bende sitedeki aktifliğimi uzun zamandır doldurdum.sanki oyuncağım kırıldı veya biz kuşak olarak geçmi kaldık bilemiyorumistanbulda yeniden tutunma uğraşısına devam ediyorum.epeycede yol aldık.köylülerimle dernek kanalı ile değilde mesleki olarak ilgilenmeğe çalışıyorum. .senin ısrarlı çağrıların sonucu niye sustuğumu anlatayım dedim.bu arada kardeşinle tanıştım.güya bize gelecekler.selamlar
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Güvercin » Cmt Haz 10, 2006 11:14 pm

OLA ZAMAN YOKKİ .GECE SAAT 2 VE YENİ OTURDUM.AMA HERŞEY GELECEK İCİN.
Yılmaz Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir