ÖMER UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Eki 19, 2006 9:44 pm

SAOL ÖMER'CİM! NE GÜZEL DİLEKLER BUNLAR :) ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM! :wink: BEN PEK İYİ DEİLİM BU ARALAR ÖZELLİKLE BUGÜN :( 13SAATTİR İŞTEYİM VE DAHA TUHAFI GARİP Bİ BÜNYEYE SAHİP OLMAMIN ACISINI ÇEKİYOM :) Bİ İNSAN GRİP AŞISI OLUP ERTESİ GÜN HASTA OLURMU :roll: :cry: :) BAYRAMDA GELDİ İŞLER DAHADA YOĞUN BAYRAMDA FULL ÇALIŞIYOM ANLAYACAĞIN HİÇ İYİ HALİM YOK KARDEŞİM :cry:
SEN İYİSİN İNŞALLAH ÖMER'CİM :wink:
DERMANLARIM KESİLDİ ŞİMDİLİK BUKADAR!
KENDİNE İYİ DAVRAN!
BAŞARILAR CANIM BENİM :wink:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Pzt Kas 13, 2006 10:41 pm

vayyyyyyyyy kımın sayfasına yazıyorum ben kardeslerın pasası olum cok garıplandum senı la bı gorussek ta sarılsak sımdı bu yazıyı okurken ne deyecesun emınım evvvvvvvvvvvvv beyuk sarılmaklıs ola bayramda bunun acısını cok kotu cıkaracaguk onagore zaten ben fazla kalamayacam herzamankı gıbı babam yıne bıseler cıkarur ayrılmak yok tmmm la
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naim Kamaoğlu » Prş Kas 23, 2006 6:29 pm

HOŞBULDUK KOMŞİ NEHABER OLA NE VAR NE YOK NASIL GİDEYU İŞLER SAKARYA NASIL GÖRÜŞÜRÜZ ÖMERİM KENDİNE İYİ BAK
Kullanıcı avatarı
Naim Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Çrş Ara 13, 2006 10:55 am

vayy kardesım nedemek oyle bırden lazım oldu ıste neyse sen neler yabarsun olm bıraz takıl da andernetlere goruselum bayramda az da olsa gel adamı hasta etma toplanalum da bıra gulelum yavvvv kac zamandu gulemeyruk tmm kardesım kıp opuldun byeeeeeeesssssssssss
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ara 13, 2006 1:16 pm

Olaaaaa emicemun usagi gelursun haburalarada hic hal hatir sormasun hemiii :evil: eeeeee yazun sorarim ben sana...

Nasilsin ? nasil gidiyor hayat ve yasam sen sormadin ben sorayim insallah hersey yolunda gidiyor...E v ahalesine herkese selamalar, kendine cok iyi bak kocam sevgiler yolluyorum sana..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Cmt Ara 16, 2006 7:32 pm

slm kardesim tsk ederim iyiyim.sen nasılsın?neler yapıyorsun.uzun zamandır bende giremiyorum siteye sınavlarım vardı ondan dolayı.görüşmek üzere kendine iyi bak allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Aykut Uysal » Pzr Ara 17, 2006 5:28 am

ola ne var ne yok nasılsın emıcem nasıldır uzun zaman oldı görüşmeyelı kırıkhanda havalar nasıl gelmeyelı uzun zaman oldı varmıdır bı degışıklık gerçı emıcemda yok oralarda duydugum kadarıyle neyse herkese selam kendıne ıyı bak sevgıyle kal allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Aykut Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Prş Oca 04, 2007 1:10 am

e imansuzzzz bu aksam baya bi gulduk seninle yolladigin resimlerde superdi tesekkur ederim gene boyle bi aksam gecirelim tamam miii herkese selam soyle tabi eger kazankirandan kirikhana ulasabilirsen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: neyse sana okulda derslerinde sinavlarinda basarilar temam mii allah zihin acuklugi versun saga heee deliii ayni pennnn :wink: neyse kib grsrz bye bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Süleyman Uysal. » Prş Oca 04, 2007 5:05 pm

EVET emmioğlu herkes yazmış ulan bana neden haber vermiyorsun bir hoşgeldin de ben diyeyim sana adi herif.NEYSE DİRAYETLİ GÜNLERİ DE GÖRECEKMİŞİZ NE MUTLU BİZE..haaaaaaaa bu arad emmioğlu dikkat et bi tarafını kesme...ahhhhhhhhhh biraz bana çekseydin ne olurdu yaaaaaaaaaaaa...

MAVROOĞLU tüm dünya onu tanıyor..

cızzzzzzzzzzzzzzzz..
Süleyman Uysal.

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Oca 05, 2007 11:40 am

Amcamin yakisikli usagi mesajin icin tesekkur ederim, nasilsin?? Nasil gidiyor hayat ? Okul hayatinda basarilar dilerim, kirikhan ahalesine bol bol selamlar........
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Cum Oca 05, 2007 3:16 pm

vayyyy kardasum nbrr olm duyduguma gore cok gerıp kaldun sakaryalarda kardasum bu bayram cok sonuk gectı vallaa sız gelmedunuz bı tad alamaduk neyse kardasum kendune eyı bakkk allaha emanetsunnn
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Süleyman Uysal. » Cum Oca 05, 2007 4:42 pm

en iyisi bu mehmet yazar u tedavülden kaldıralım......
Süleyman Uysal.

Mesajgönderen Canan Uysal » Sal Oca 09, 2007 1:42 pm

pen mi sen mi baga cektun haaa sen cektun tabiii :P saka saka biz ikimizde birbirimize cektuk vallahi siteyi iki zir deli basti diye sikayetler gelmesun haaaa :lol: :lol: :lol: :lol: olaaaa cabuk o sinavlaruni biturda msnde gene dagitalim ortalugi senle konusunca valla agzim kulaklarimda oliyi :wink: 8) :lol: :lol: ozletma kenduni temam optummmm kib grsrz ciaooo imansizzzzz ben senun dinsizzzz :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Çrş Oca 10, 2007 2:19 pm

kardasum eyı calışşş haaa benum fınallerde baslayuu neyabacagukk bılmemmm neysee opuldunn byeessss
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Sal Oca 23, 2007 12:00 pm

slm kardes nasılsın? neler yağıyorsun? nasıl gidiyor okul. görüşmek üzere kendine iyi bak.allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir