TUĞBA ÇALIKOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt May 14, 2007 7:39 am

Site içindeki faal durumunuz için size özel teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Dileğim bu faal durumun daim olsun.

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt May 14, 2007 10:59 pm

İyilik meslektaşım seni sormalı.Bu dönem daha iyiyim dersleri daha bi yoluna koydum gibi.Onun dışında hayat güzel sayılır.Senden ne haber az kaldı mezuniyete onur belgesini aldın inşallah :)
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Oca 05, 2008 2:16 pm

Çok özel günlerden biri olan "Doğum Günü" mü sayfama girerek kutladığın için çok ama çok teşekkür ederim..Sana da sağlıklı ve mutlu günler dilerim...

Selam ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Oca 05, 2008 11:37 pm

ooo meslektaşım unutmuştuk artık seni ya...nerelerdesin, nasıl gidiyor mezuniyet :)
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Nis 15, 2008 12:09 pm

Tuğba Merhabalar:
Ben siteye kayıt olduğum ilk günlerde senin yazılarına rastlıyordum ama sonraları pek göremiyorum herkes gibi sizide buralarda görmek en büyük arzum inşallah bu isdeğimi yerine getirmek için fazlasıyla duyarlı olursun size şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum ve sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüca Allahtan niyaz etiyorum,görüşmek ümitiyle.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir