MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt May 29, 2006 5:48 pm

merhaba hocam sizde benim gibi möemleketi derk ettin herhalde bende alanyadayım cep tel.tükkanı actım ben hasan özdil .dün kaydoldum ama henüz iacılmadı saygılar.

çok teşekkur ederim hocam bizde kızma olmaz emeğe hürmet var kesinlikle ayrılma olmaz cok
da güzel oluyor haberleri alıyoruz allah razı olsun banada birşey düşse sen varsan başımla selam ve saygılar.

hocam cok teşekkür ederim sen söylersinde yapmammı.kayıt edecem başımın üstünde yerin var.Ben devamlı siteyi kontrol ediyorum.selamlar
hasan özdil

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Pzt May 29, 2006 9:43 pm

SELAMUNALEYKÜM AMCACIĞIM NASILSIN.GÖLCÜKTEN YALOVAYA YÜRÜDÜNMÜ HİÇ?EĞER ÜŞENMEZSEN YIĞILCAYA BEKLERİM BİZDE ORALARA GELMEYİ ÇOK İSTİYORUZ FIRSAT BULDUĞUMUZDA GELECEĞİZ İNŞALLAH.HACERİN MSN ADRESİ hagaoglu@hotmail.com GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE HÜRMETLE ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM KÜRŞAT İBRAHİMAĞAOĞLU

MUZAFFER AMCACIĞIM NE DEMEK MSN ADRESİNİDE YAZARSAN ORDAN DAHA CANLI GÖRÜŞEBİLİRİZ.MİKROFON VE KAMERA VARSA DAHADA GÜZEL OLUR.EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.HACERİNDE SELAMLARI VAR.

SELAMUNALEYKÜM.MESAJI YENİ OKUDUM KUSURA BAKMA AMCACIĞIM.KAPIMIZ HERKESE AÇIK SİZİDE BEKLERİZ MUTLAKA.BUNDAN SONRA HER TOPLANTIYI YAYINLAYALIMKİ HEVESLENSUN HERKES.GELEN GİDENUMUZ ARTAR BÖYLECE.SAĞOLSUN İSTANBUL EKİBİ YALNIZ BIRAKMAYU BİZİ.SENEDE 5-6 SEFER GELİYORLAR.BU YAZ BİTMEDEN SİZİDE MUTLAKA BEKLİYORUZ
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sonay Kazancı » Sal Haz 06, 2006 10:28 pm

Hoş bulduk muzaffer amca.Selamlarını aldım çok memnun oldum.Selamlarını en kısa sürede ileteceğim inşallah adaya gelince görüşürüz sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
Sonay Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Zihni Özdil » Çrş Haz 07, 2006 12:41 pm

selamlar senin bildiğin zihni hiç değişmedi. Şu an son düzeltmeler yapılmaktadır. En kısa zamanda senin elinde olacaktır

Merhaba ağam,siteye fotoğrafını yerleştir dedin yaptık ama 3 gün sonra kendiliğinden yok oldu her halde bizi kabul etmedi.Siteye acayıp küfürler yapılıyor bu neyin nesi. Hocam bizin bu karne işlerini atlatalım daha düzenli görüşürüz.Gönderdiğim isimlerle her hangi bir işlem yaptınmı.Kardeşliğe selamlarımı ilet haydı allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Zihni Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Merhaba haci abi

Mesajgönderen Dursun Ali Babuç » Çrş Haz 07, 2006 7:02 pm

Mesajı okudum.siteye yapılan saldırıyı kınıyorum işte teknoloji bazen acizlik yapabiliyor.

Kendini bilmez insanlar sizi bana unutturamaz Allaha emanet ol
selamlar saygılar
Dursun Ali Babuç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Çınar » Çrş Haz 14, 2006 1:48 pm

Hocam ilgi alakanız onurlandırdı beni varolun. Yaş olayınada yaklaşımım sizinle aynı orantıda. umarım bir gün tanışmak dileğiyle.

BAKİ SELAMLARIMLA ...
Kullanıcı avatarı
Murat Çınar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Prş Haz 15, 2006 4:52 pm

selamun aleykum değerli hocam... Kusura bakmayın tanışmakta geciktim. Sitede takip ettiğim kadarı ile, yapmış olduğun çalışmalarda bıkmadan usanmadan eğitici ve öğretici işlerde görüyorum sizleri gerçekten tebrik ediyorum. Ben kendimi kısaca tanıtacak olursam yaşım 26 istanbulda ikamet ediyorum ve esnafım babam rahmetli ibrahim subocerun (hadi köprüsünde marangoz) büyük oğlu yüksel ayalın iki kardeşlerinden biriyim. Saygılarımla Çalışmalarında Allah yardımcın olsun Allaha emanet olun.
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABALAR

Mesajgönderen Öznur Aydınlı » Cum Haz 16, 2006 3:11 pm

Hocam iyi dilekleriniz için tasekkür ederim.hoşbulduk ama bende şurlıyum yabancı sayılmaz evsahıbı sayılırım. :)

Sevgi ve Saygılarımla
Öznur Aydınlı

ESRA SELCUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Cum Haz 16, 2006 5:13 pm

MUZAFFER BEY ÖNCELİKLE HOŞBULDUM SİTENİZİ VE ÖNERİLERİNİZİ! İNANIN MESAJINIZ ÇOK YARDIMCI OLDU.SİTENİN ÖZELLİKLERİNİ BİLMEDİĞİM İÇİN MESAJLARI NASIL VE NAŞEKİLDE YAZACAĞIMI BİLEMEDİM. HATTA GENELE YAZDIM SANIRIM! ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER! KENDİNİZE İYİ BAKIN!
İYİ GÜNLER...
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Cengiz Ayan » Pzt Haz 26, 2006 11:42 am

selamun aleykum muzaffer amca nasılsın ıyısındır ınsallah.valla sımdı kırıldım sna o kadar msn de sohbet ettık senle msj yazım yenı mı tanıdın benı.neyse hatırlamanda guzel:)))muzaffer amca sneın yerın bızde cok baska kendıne cook ıyı bak Allaha emanet ol

muzaffer amcacıgım merhaba inşallah iyisindir.gercı yakın zamanda gorusmustuk ama:))) kendıne ıyı bak saygılarımla...

muzaffer amca merhaba nasılsın?
nete uradım sana da bır hal hatır sorayım dedım.kendıne ıyı bak gorusmek uzere
Cengiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Uysal » Çrş Haz 28, 2006 8:29 pm

Selamun aleykum güzel insan...Seni gormek ne guzel...Nasılsın..?İnşallah ıyısındır...Nerelerdesinnn..?Ben istanbul da kucukbakkalköy de oturuyorum..ev telefonum 0216 456 87 93 cebım:0543 694 89 44
06:07:2006 da kızım Pınarın kınası var...09:07:2006 da nıkahı var Kadıkoy evlendırme daıresınde beklerım sizi....Herkese selamlar....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

huh

Mesajgönderen Erhan Uysal » Pzr Tem 09, 2006 11:42 am

Merhaba Muzaffer amca.. Sitede vermiş olduğun yardımlardan dolayı çok teşekkür ederim kendi adıma biraz geç kaldık yanında olamadık amcacım kusura bakma...Bayadır görmüyorum sizi eskiden güzeldi hersey bu son zamanlar gittikce kopuyoruz...allah sonumuzu hayır etsin...Öpüyorum amcacım ellerinden...Beni görmüşsündür mahallede ama hatırlamıyor olabilirsin...Ben enver uysal ın ogluyum...
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mustafa KAZANCI

Mesajgönderen Mustafa Kazancı » Cum Tem 14, 2006 10:05 am

Merhaba Hacı Ağabiy geç de olsa siteye ulaştık sürekli görüşmek umuduyla

Merhaba Sayın Hacı ağabiy
sitede sizlerle buluşmak gerçekten mutluluk verici
Mutluluk ve başarı dileklerimle
Kullanıcı avatarı
Mustafa Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Akif Özen » Pzt Tem 17, 2006 7:55 pm

hocam bende sizi özlemiştim hatta bütün köylülerimi. bana deseydiler hepsiyle görüşebileceksin inanmazdım. ama şimdi bu fırsata kavuştuk... evet sürmenede öğretmen oldum bu dönem başladım arada şura gidiyorum ama diyolar ya şuri haburaya taşiduk hakkaten öyle. sık sık görüşmak dileğiyle hocam...

hocam mesajınızı okudum çok memnun oldum. haklısınız fazla yazamıyorum size çünkü inanın hocam fırsat bulamıyorum. ilk fırsat bulduğumda gerçekten ilk size mesaj yazıyorum.. çünkü ilk öğretmenlerim olarak sizin değeriniz başka benim gözümde.. ve sizden aldığım öğretmenlik görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. sürmenede bu konuda rahat çalışabileceğim bi yer gerçekten güzel. çünkü ilk görev yeri olarak bi sınıf öğretmeninin memleketinde çalışması çok güzel. üstelik burası zorunlu hizmete tabii. yani doğu görevini yapıyor sayılıyorum. daha ne olsun... mesajınızı bekliyorum hocam tüm güzellikler sizlerle olsun görüşmek üzere...

selamun aleyküm sayın hocam nasılsın nasıl gidiyor hayatınız. herşey yolundadır inşallah.. sürmeneden sevgiler ve saygılar sunuyorum...

selamlar muzaffer hocam nasılsın... babamın çok selamları var emekli oldu bu sene. görüşmek üzere hocam kendinize iyi bakın..sevgiler
Kullanıcı avatarı
Mehmet Akif Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Ayan » Sal Tem 18, 2006 11:16 am

Selemünaleyküm
Mrb Muzaffer Hocam
Uzun süre sitede seyirci oldum.Bu sitedeki yapmış olduğunuz aktif çalışmalarınızdan dolayı sizi teprik ediyorum bundan sonraki çalışmalarınızda da allah(cc) kolaylık versin .kırıkhandan selamlar emeklilik hayatınıda güzellikler,mutluluklar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir