Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
merhabalar diyelum başlayalum )) bana sitem edeyusun görüşemeyuruk diye tabiki görüşemezuk sanalda dahi yazdıklaruma cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorsun
neyse kendine iyi bak sağlıcakla kal görüşmek ümüdiyle
selamunaleykum eski dost cengiz ayan. malum uzun zaman oldu görüşmeyeli. bunun nedenlerini sorgulama zahmeti içine girmeyeceğim. ama bundan sonra görüşmek ve eski günlerin anısıyla birbirimize kucak açmayı umarım. bir gün karşılaşmak umuduyla. ekranda cemaluni de görmek sevindirecektir beni
Emmoglu ne haber haber aldum koylerdesun hayirdir...
Yoksa bu curugi bos gecirmemekte kararlimisin....
E o karizma ve asalet var sende masaallah hade bakalim....
sengilerimle
ne var ne yok işler nasıl
seni nezaman dünya evinde göreceğiz bak arkadaşların hep evlendi artık annen de torun sevsin zamanın geldi geçiyor ona göre sana abi nasihatı sonra ayazda kalırsın sevgilerimle
Belki yaşımı gizleyecektim.Sağolasanız Metinle beraber anında düştünüz.Yıllardan başka laf etmiyosunuz.Bu işin şakası yazdıklarınızdan dolayı mutlu oldum.Seni ailece severiz.Herzaman için görüşmektende memnun oluruz.Herkesin selamı var.Görüşmek üzere
OLA HER MESAJ YAZDUĞUNDA YARAMİ DEŞMA DA BIRAK TRABZON SPORİ TAMAMEN TAKTİKSEL HATALARDAN DOLAYI IZDIRABINI BİZ ÇEKİYORUZ. SENDE HOCANIN HATALARINI BANA YÜKLEMEYİ BİRAK. AMA HERZAMAN TRABZON SPORLUYUZ......... BİTTİ... YES... OKEY
CENGİZ BEY;
ARTIK TRABZON SPORLULARI MUTLU GÜNLER BEKLİYOR.
BUNU ŞU ŞEKİLDE AÇIKLAYA BİLİRİM.
YÖNETİM SEZON BAŞINDA YAPTIĞI HOCA TERCİHİNDEN ERKEN DÖNMESİ SEVİNDİRİCİ BİR DURUM (GEÇEN 4 HAFTA UTANÇ VERİCİYDİ)
SİZLER GECE UYURKEN GECE YARISI BİR OPERASYON DÜZENLEYEREK LAZARONİNİN İŞİNE SON VERİLDİ BU OPERASYONDA BENİM KATKILARIM OLDUĞU KAÇINILMAZDIR.KISACA ÇITAYI YÜKSELTTİK. BU YIL ASGARİ 84 PUANLA EN YAKIN RAKİBİMİZE FARK YAPACAGIMIZI AÇIKÇA İFADE EDİYORUM.(GERÇİ BU LİGDE BABAYA RAKİP GÖRMÜYORUM)
ŞU SAATTEN İTİBAREN HOCAMIZA GEREKEN DESTEĞİ GÖSTERELİM.
CENGİZ BEY;
SİZİ LİGLERİN BİTİMİNE SON 6 HAFTA KALA SAMSUNA BEKLİYORUM. ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNU BENİMLE YAŞAKİ COŞKUN İKİ KAT ARTSIN.SENİ SEVİYORUM.