PELIN CAGLA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Kazım AGAOGLU

Mesajgönderen Kazım Ağaoğlu » Cum Eyl 01, 2006 7:03 pm

MRB SEKER.NBRR.YA KUSURA BAKMA YENİ OLDUGUM İÇİN BİRAZ MESAJ YAZMA KONULARINDA ACEMİYİM ANLAYIS BEKLİYORUM SENDEN.MESAJIN İÇİN COK TSK EDERİM SAĞOL.BENDE RANUZDAYIM ARTIK BAKALIM NOLUR.İŞUN UCU BANA HİÇ EYİ GELMEYU HADE NEYSE:))DİKKAT ET KENDİNE.DERSLERİNDE BASARILAR.TORUNLARIMI SEN OKUTACAKSIN ONA GORE:))
Kullanıcı avatarı
Kazım Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eyl 02, 2006 11:26 am

aramıza hoşgeldin kendine iyi bak görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Esma Kama » Cum Eyl 08, 2006 10:38 am

Hoş bulduk canım nasılsın ? Öpüyorum seni kocaman kib
Kullanıcı avatarı
Esma Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Lokman Uysal » Pzr Eyl 17, 2006 1:31 pm

hoş bulduk kuzen eee napıyosun üni başladımı??? kib görüşmek üzere
Lokman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Eki 08, 2006 5:52 pm

selam pelin abla nasılsın unuttun dimi kardeşini ama seneye gelirsem hepsinin açısını çıkaracam kendine iyi bak sonra görüşürüz
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ERHAN UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Sal Eki 10, 2006 12:52 am

Merhaba Pelin'cim Görüşemedik bayadır. Nasıl gidiyo Fani işler?...
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Duygu Kama » Cum Ara 15, 2006 2:06 pm

mrb pelin abla nasılsın nasıl gidiyo okuma işleri of ne mutlu sana yaa gerci nicklerine cok isyakar seyler yazıyosun ama :) cabuk geciyodur insallah...k.c.b görüsmk dilegiyle
Duygu Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 12:48 am

Merhaba
Şahinkaya Sitesine kayıtlı Altuncuları Tanışma-Kaynaşma Sayfasında bir yerde toplamak için ve sizlere içimdeki duyguları ifade etmek için bu özel mesaj niteliğindeki yazımı sayfanıza yazmayı düşündüm.Dilerim akraba olarak kaynaşmamıza bir vesile olur…..

Akrabaya olan düşkünlüğümü bilenler biliyor.Bilmeyenlere de bildirmek için yola çıktım.Bir zamanlar elimde kamera ile yollara düşmüş ve tamamını olmasa bile o zamanlar tamamına yakınını kameraya çektiğim akrabamdan bazı özel sebeplerden dolayı uzun zamandır kopmuş vaziyetteyim.Bu bana sonsuz rahatsızlık veriyor.

Bu rahatsızlığımı gidermek için sitemiz aracılığı ile kaynaşmamızı ve yakın ilişkilerimizi canlandırmak istiyorum.Bana yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

Yapacağınız tek şey şimdilik sitedeki sayfama yazmanız.Ayrıca “İşte sitedeki Altuncular” sayfama da şu an neredesiniz,ne yapıyorsunuz, manasında bir şeyler not düşmenizdir….

Benim bu sevgimi karşılıksız brakmazsınız inşallah….. Sağ olduğum müddetçe beni hep ararsınız ve unutmazsınız inşallah…Ben sizi hiç unutmayacağm….

Haydi Altuncular önce akrabalık bağlarını güçlendirelim.Sonra da Şahinkayalılarla ilişkilerimizi canlı tutalım…..

Selam ve sevgilerimle………

………………………………………Muzaffer ALTUNCU / GÖLCÜK……………………………..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 24, 2007 2:12 pm

Sevgili yeyenim,
Hiç sana kızabilir mıyım ? Sadece o an için sarfettiğim bir söz...Ben seni üzdüysem,üzülürüm...Benim gençleri ne kadar sevdiğimi hala anlayamadın mı? Hele bu genç kız benim kanımdan benim canımdan olursa.......

Herkese selamlarımı iletirsen memnun olurum,,,,

Benim gençleri çok sevdiğimi anlayamadığın için;Sana ceza veriyorum , bundan sonra fırsat bulduğun zaman sayfamda benim hal hatırımı soracaksın....Anlaştık mı ? Ayda bir ,Üç ayda bir.....senede bir !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Lokman Uysal » Pzt Eyl 24, 2007 8:00 pm

kuzen nbr yaw bi selam wereyim dedim hadi eywallah :D
Lokman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Eyl 27, 2007 12:27 am

Bu akşam tanıştığım ve kanımın kaynadığı çok güzel bir dost.Hala köyümde aynı şeyleri düşünebileceğim akranlarım varmış :).Ayrıca köyümüzde yeni nesil öğretmen adaylarının azlığınıda hesaba katarsak köyümüz için gelecek adına önemli bir değer.Anladığım kadarıyla idealist öğretmen adayımız.Bir çok konuyu beraber tartışmak dileğiyle, Ktü Fatih Eğitimde başarılar diliyorum :).
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 1:01 pm

-Merhaba Pelin,
Borçlu kalmağı hiç sevmem...Onun için hemen karşılığı veriyorum,,,, Ama sen acele etme sakın,,,,Ben sık sık arasan memnun olurum ama yorulmandan da korkarım...Beni devamlı ara yeter,ben beklemesini bilirim...Yeter ki beni unutma......

-Baban iyidir inşallah,,,,Babana anana selam söyle.Ağabeyin nerde,ne yapıyor ? Bilgi verirsen iyi olur...

-Gözlerunden öperim,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlknur Ayal » Pzr Eki 07, 2007 6:10 pm

hoşgeldiniz
Kullanıcı avatarı
İlknur Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Kas 01, 2007 11:02 pm

kardeş yoğunluktan siteye giremiyorsun ne olacak senin bu halin.Anlaşıldı niyetlisin eğitim öğretim camiasını yeni baştan kurmaya :D.Ama arada bir iki yorum yap.Özledik yaho!!!
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Oca 17, 2008 10:41 pm

Yeyenim Merhabalar;

Bayağı bir zaman oldu buralardayım,sizinle görüşmek bugüne nasıp oldu,umarım iyisiniz,bu vesile ile inşallah bu bir başlangıç olur bundan böyle haberleşiriz.
Ailece,hepinize sağlıklı,sıhhatlı,hayırlı günler dileriz,kalın sağlıçakla..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir