selam yucel abi nasilsin nerelerdesin ya ozledik seni gorusmek dilegi ile kendine cok iyi bak iyide davran en buyuk saygilarim ve sevgilerimmm
vuhhhh seni unuturmuyum ask olsun ayip ettun ha simdi sadece giremiyodum siteye o kadar yani zaten bu aralar pek sevmez oldum nette girmeye ya hadi neyse cek cek canin saolsun sanki hic cekmedun kendine cok iyi bak en buyuk Sevgilerimle Ve Saygilarimla
ne o ya ben surekli bu sitede gezindigim zaman sen yoksun sen gezindigin zaman ben yokum bi denk olmadi bide benim msn adressini nerden buldun anlamadim gitti hic bi yerde yazili degil allah allah ya soyleda bileyum yoksa birimi verdii
yazmammi daaaaa ama ne yazacagum aklima bisey gelmeyiki ilk once nasilsun okul nasil gideyi neler yapayisun sahatun yerindemi havalar nasil moraller hayat nasil yetmedimi yetmezse soyle sorarum haaaaa ben cok gevezeyim zor sustururlar beni
Yucel Abi nasilsin

insallah iyisindir nerelerdesin gozukmuyosun eskisi gibi msnde aslinda ona bakarsan ben girmiyorum

gecen nalanla konusurken benide gormek isteyidun ama ben istememistum cunku okula gidicektim birazda sinirliydim o gun zaten biliyosun otobusu kacirdim o zamanda tam sinirli oldum hic bisey yapmak istemiyodum hem ben sevmem oyle kamera falan filan en iyisi canli gorusme ama bidahakine soz

neyse kendine cok iyi bak once allaha sonra kendine emanetsun iyi gunler en buyuk Saygilarimla ve Sevgilerimle