YÜCEL AYAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Pzt May 08, 2006 2:12 pm

ola sergen ne işlerle uğraşıyorsun bana iftira atmaya utanmayusunmi.
zalım
pis sergen, hain sergen
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Pzt May 08, 2006 7:39 pm

merhaba sn yücel bey veya sergen di herhalde, resmimden belki tanırsın beni, tanımasanda ben seni iyi tanıyorum, hemde çok iyi,,okulu düşün başka şeylerle uğraşma.....mübarek ve kaddafi ve fidel kastro abilerinede selam soyle , gerçi şonika dışındakiler pek ...................cümleyi sen kafana göre tamamla neyse şimdiliik bu kadar Allah yardımcı olsun.

merhaba sayın pek muhterem,mualla,müzekka ve müberra kardeşim, veya dukobenedikto pasifiyero huan ramirez veya kısa adıyla sergen. bulunduğun şehirde benim yakın bir arkadaşım var. ismi mesut turan diye telefonu 0505 5703869 onu bi zahmet ara benim selamımla görüşürsen sevinirim. kendine iyi bak.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Çrş May 10, 2006 7:50 pm

MERHABA CANUM NASILSUN BANA BAK BURAYA RESMINI KOYDA MILLET YAKISIKLI GORSUN OYLE OLMUYOR NE KADAR ATATURKCU OLDUGUNU BILIRIZ ARTIK RESMINI KOY KENDINE IYI BAK BASARILAR OPTUM

BAKAYURUMDA EN YAKISIKLI RESMINI SITEYE KOYDUN GORUSEMIYORUZ HALA OGLU AZ KALDI AZ YAZIN GORUSURUZ KOCUM BENIM
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt May 13, 2006 10:51 am

selam yucel abi nasilsin nerelerdesin ya ozledik seni gorusmek dilegi ile kendine cok iyi bak iyide davran en buyuk saygilarim ve sevgilerimmm

vuhhhh seni unuturmuyum ask olsun ayip ettun ha simdi sadece giremiyodum siteye o kadar yani zaten bu aralar pek sevmez oldum nette girmeye ya hadi neyse cek cek canin saolsun sanki hic cekmedun kendine cok iyi bak en buyuk Sevgilerimle Ve Saygilarimla

ne o ya ben surekli bu sitede gezindigim zaman sen yoksun sen gezindigin zaman ben yokum bi denk olmadi bide benim msn adressini nerden buldun anlamadim gitti hic bi yerde yazili degil allah allah ya soyleda bileyum yoksa birimi verdii

yazmammi daaaaa ama ne yazacagum aklima bisey gelmeyiki ilk once nasilsun okul nasil gideyi neler yapayisun sahatun yerindemi havalar nasil moraller hayat nasil yetmedimi yetmezse soyle sorarum haaaaa ben cok gevezeyim zor sustururlar beni

Yucel Abi nasilsin :?: insallah iyisindir nerelerdesin gozukmuyosun eskisi gibi msnde aslinda ona bakarsan ben girmiyorum :lol: gecen nalanla konusurken benide gormek isteyidun ama ben istememistum cunku okula gidicektim birazda sinirliydim o gun zaten biliyosun otobusu kacirdim o zamanda tam sinirli oldum hic bisey yapmak istemiyodum hem ben sevmem oyle kamera falan filan en iyisi canli gorusme ama bidahakine soz :wink: neyse kendine cok iyi bak once allaha sonra kendine emanetsun iyi gunler en buyuk Saygilarimla ve Sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bilhan Sula » Cmt May 13, 2006 11:26 am

ula nerdesiniz

hainler bıraktınız beni bu ist. köşelereinde

napisin lo 4 vvvv li işler nasi cakmaya devam ediyomusun ( derslerden) e ne de olsa eskiden az mi ders verirdin şimdi biraz al keşin selamı var öpüyor dirgenlerinden.
Kullanıcı avatarı
Bilhan Sula

Mesajgönderen Hakan Ayan » Pzr May 14, 2006 2:34 pm

ola sergen havu krep sehlukledi herhalda bekarluk eyi gelmedi ona

ola eleman bu aralar rusya tarafından gelen mallarda cok defo cıktı. bunun ıcun benda malları kendum gorup almak ıcın Kazakıstandayum. bılursun kalıte bızum ıcun onemlıdur....

Kazakıstandan saygılar
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

KOLAYI KENDINE SAKLA

Mesajgönderen Esra Zumrut Sula » Sal Haz 13, 2006 11:32 am

SELAMLAR YUCEL AGABI.NE O ZURDULININ BEKCISI,ZAKROPUN SAHINI OLDUGUMU GORDUN,HEMEN CAYKARA YAPMISSIN KATILIM YERINI.EEE INS GORUSURUZ SEN ZURDUKLIYA GIRIS VIZESINI ALDA...ALLAH'A EMANET OL SAYGI VE MUHABBETLE...
HA SITEYE GELISIMDEN HOS BESLIGIN ICIN TESEKKUR EDERIM.

SELAM YUCEL AGABI.YA BENDE MERIC NEHRINE DUSTUGUNU SANMISTIM MEGER ISIN CIKMIS, NEYSE BAKLAVAYI DUSUNECEGIZDE SEN KOLAYI KENDINE SAKLA BENIM TAVSAN KANI CAY VE KISIK ATESTE PISMIS TURK KAHVESI DISINDA KI ICECEKLERLE ARAM YOK.GORUSMEK UZERE SELAM VE MUHABBETLE...
Esra Zumrut Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Haz 14, 2006 10:16 pm

hocaaammm hocamm suat, fuat hocam.....! lo bu aralar andernet bize uzak diyacahsın niye aha işte beyle lo bizum bilgisayarun işlemcisi ve ana karti mefta oldi gelur yakinda herhalda 3 hafta oldi 1 haftalari kaldi kendune eyi bak selam söyle millette

ola beyuk ambargo koydiler bana uşaklar. son flaş görüntüleri korsam zurduğliya daha ayak basamam ama dilersen sana yollarum sen korsun :lol:
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Haz 15, 2006 8:17 am

mesajınız için çok teşekkürler!
şur'i ve sitemizi hep beraber yaşatmak dileğiyle!
iyi günler....
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Çrş Tem 05, 2006 9:07 pm

naber yücelmesajını gördüm ama uzun zamandır siteye giremediğim için cvp geç olacak
walla okul bu sene çook zorluyo beni acaip sıkıldım tası tarağı toplayıp köye mi dönsem diye düşünmekteyim
zinnet ablama pek gidemiyorum tlfda görüşüyoz iyidir uğraşıyo oda çoluk çocukla umarım sende iyisindirgörüşürüz
hoşcakal

(ya mesajı yanlışlıkla ayrı başlık açarak gönderdim)

Naber yücel?
napıyosun nasılsın ağustosta trabzona gitcem görüşürüz orda inşallah
bu arada okul ne zaman bitiyo nasıl gidiyo
benim okulla başım baya dertte artık bıktım ve de usandım diyebilirim :P
görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yücel Ayal » Prş Tem 06, 2006 6:33 pm

BEN TRABZONDAYIM OKUL BİTTİ ŞİMDİLİK SENDE CANINI SIKMA FAZLA GELİNCE GÖRÜŞÜRÜZ KOLAY GELSİN
Yücel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Tem 08, 2006 3:10 pm

ata yadigarı nasılsın nasıl durumlar gelmiyormusun istanbula hiç kendine iyi bak görüşmek üzere

ata yadigarı nasılsın nasıl gidiyor okul şoparlarla aran nasıl ? selamlar kendine iyi bak

ata yadigarı selamlar
görüşemiyoruz bu fani dünyada nasıl gidiyor üniversite gelişmelerde bilgilendir bizi kendine mukayit ol

merhaba ata yadigarı
ne var ne yok nasılsın nasıl gidiyor üniversite birşey düşerse telefonumu biliyorsun kendine iyi bak selamlar

ata yadigarı naber nasıl gidiyor başkentte hayat göreyim sana mukayit ol derslerine de biran önce bitiriver üniversiteyi görüşmek üzere kendine iyi bak

ata yadigarı hoşgeldun aramuza kurban bayramun mubarek olsun ne var ne yok nasıl gidiyor üniversite istanbula gelirsen aramayı imhal etme kendine iyi bak görüşmek üzere çalışmalarında başarılar kolay gelsin

ata yadigari naber nasılsın hiç arayıp arayıp sormuyorsun oluyormu boyle kendine iyi bak görüşmek üzere

ata yadigarı selamlar
nasılsın seni sallamak olurmu hiç bu sıralar pek yoğunum o kadar gec cevap verebiliyorum yazılanlara 05326319805 tel nom kendine iyi bak görüşürüz

ata yadigari nasılsın nasıl gidiyor hayat ne arayıp ne soruyorsun olmuyor bak böle görüşmek üzere kendine iyi bak

ata yadigari ne var ne yok durumlar nasıl çaykaradasın galiba okul durumunu ne yaptın bitirdin mi?kendine iyi bak görüşmek üzerere
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gökhan Ayal » Cum Tem 14, 2006 7:19 am

emice lagosise büyük üçkagıtcılık yaptın bana alacan olsun hani düğüne geliyodun eyiiii herkes gibi neyse gelursun bu taraflara bi gün kendune iyi bak görüsürüz
Kullanıcı avatarı
Gökhan Ayal

Mesajgönderen Erhan Ayal » Pzt Eyl 25, 2006 7:58 pm

Flaş haber..... krep çecuği torula yolladi rivayete göre sali güni krep köye gidecek köyde kaç gün kalacaği merak konusu... gelişmeleri takip edelum :D
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Kırmaz » Prş Ara 21, 2006 6:29 pm

slm yücel abi nasılsın kendine iyi bak.
Kullanıcı avatarı
Yahya Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi