GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal May 27, 2008 7:02 am

Günaydın Rize Çamlıhemşinden yağmurlu ve soğuk bir günden tüm köylülerime selamlar. İnanınki şu anda dairde çeketle üşuyorum. Tahminim kırıkanda kısakol gömlekle yanıyor Muhammet Şahin abı,

Kamil Şahin abı hoşbulduk, sağolun.
Bu arada o verdiğim devamı gelecek olan resimlerdeki rahmetliler ile illaki köyden yayladan bir anılarınız olabilir orada yazarsanız iyi olur düşüncesindeyim.

Hastanede yatan Cemil Özdile yüce Allahtan şifalar dilerim.

Sitenin anasayfasında bir sorun vardır. Ara sira girilemiyor. Fakat foruma direkte girebilirsiniz. www.sahinkayalilar.com veya bir sefer açtığınızda sık kulanılanlara ekledinizmi ordan acılıyor.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal May 27, 2008 7:07 am

Ordu'dan herkese hayırlı sabahlar...!!!
Gününüz aydın ve bereketli olsun....!!!!
Herkese sağlık,sıhhat ve mutlu günler diliyorum...!!!!
Buralarda havalar bazan güneşli bazan yağmurlu...!Ama hertaraf yemyeşil..Zatan bu yeşilliği havanın bazan yağmurlu gitmesine borçluyuz...!
Kuşmer yaylamız çoktan şenlendi ve dağları yeşillendi...!Cereyanlar var..Telefonlar çalışıyor..(inanmayanlar bir numara çevirsin baksın)...!
Tüm hemşerilerimi sonsuz selam ve sevgilerimle kucaklıyorum....
ALLAH'a emanet olun...!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal May 27, 2008 7:23 am

Mammut kardeşim...!Yine burun farkı ile geçtin beni..
Ben yazıyı yazmaya başladığım zaman senin yazın yoktu..Yazımı tamamladımve tıkladım ..Aaaa...!Baktım Mahmut kardeşimin yazısı...!!! Tekrar yazma ihtiyacı hissederek yazdım...!!
Tabiiki mahmut...!!Ogüzel resimlere ortak anılarımız var ise yazmamak eldemi...?
Senin Hayrı amcan ile Istanbulda çok anılarımız ve hatıralarımız var ama neyazıkki onları resimlere dönüştürmedik zamanında..Belki bahsetmiştir..Çok güzel günlerimiz geçmiştir orada....!!!ALLAH selamet versin..Hayrı amcanı çok severim...!!!Yalnız birşeydaha sorayım..Bana yazdığın özel sayfa mesajında:Pazargünü çekdiğin Hadıboğazı resimlerini hangi başlıkta topladın..?Bulamadımda...Açıklarsan memnun olurum...!
Gelelum Cenup sınırındaki amca oğlu muhammet kardeşime...!!!Herhalda darılmişuk biryerden..Mesajlarında hiç atıfda bulunmayursun...(!)..Sen bir aile referansı konusunda verduğun siparişi unutmadım..İlk araştırma müsbet ama dahada iyi araştırmak için birazdaha zaman lazım ...! Bu arada Uğurun'na hayırlısiyle inşallah bir hafta sonra kavuşuyorsun...!!!ALLAH inşallah kazasız belasız görüşmeyi nasıp eder...!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Sal May 27, 2008 8:00 am

Hayırlı,mutlu ,huzurlu günler diliyorum....
Yokmu selam veren alalım Baş üstüne....
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal May 27, 2008 8:21 am

Emicemun oğli Kamil. Sen benim amcamın oğlundan daha yakın kardaşumsun. Bazan kaybolup bazan gelenlere hoş geldun deyirum. Sen zaten hep benum gönlumdesun. Ola hem kardaşumsun hem da ben senun kaynatanum. Hayde bakalum bu denklemi çözecek bi babayiğit var mi.

Usteluk esi mono mikrosise (Anlamayanlara açuklayayım. O benden bir iki saat kuçuktur.) Aldunmi cevabuni.

Yılmaz başar kardaşum sen da hoş geldun. Ancak bir ricam var kenduni bi anlat, kimsun nesun bilelum.Biz ehtiyarladuk ve uzaktayuk, gençleri da bu arada tanıyalum.
Eeee, bu kadar yeter herhal de. Biraz da asli görevumuze bakalum. Herekese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal May 27, 2008 1:33 pm

Merhaba Kamil abı, ben size özelden mesaj attığımda 26/27 Nisan tarihli köy resimlerinden yaklaşık on âdeti hadi resimleri idi. Siz onları görüp o bölüme yazı yazdınız. İşin doğrusu Hadi boğazına özel olara siz ve Muzaffer hocam için 2 kere gittim.

Amcam Hayri Köseoğlu ile İstanbul’da 15 gün beraberdik sizden, Muzaffer ve İrfan Altuncu’lardan bahsettik. Eski resim arşivinden güzel kareler aldım NOSTALJİ bölümünde yavaş yavaş vereceğim. Şimdilik polis memuru Mehmet (İslam) Güvercin’den aldığım bazı resemleri verdim

Devamı gelecek
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Sal May 27, 2008 2:15 pm

Bugün acayip sinirliyim.olayı anlatayım.çalıştığım işyerine müşteri geldi.Adamı benim odama aldım patron gelene kadar ben ilgilendim.Geçen diyaloğu yazıyorum;
-Başınızdaki nedir?
-pardon dedim (ilk defa böle bi soruyla karşılaştığım için şaşırdım)
-Başınıza taktığını şey dedi. Niye takıyosunuz?
-İnancımdan dolayı dedim
-Siz burda halkla ilişkiler yapıyosunuz dedi kapalı olmamanız gerekiyo diye devam etti.
-Dedim ben ön muhasebe de yapıyorum burda dedim saçım açık olrusa zekam daha mı açılacak dedim.
Adam başladı başörtüyle kadın hakları kısıtlanıyo oysa eşitlik olmalı falan nutuk çekmeye.İlk defa böyle bişey başıma geldi.Paylaşmak istedim.
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Sal May 27, 2008 3:30 pm

Merhaba,Öncelikle selamlar...
Rahatsız oldum ve cevap vermek istedim... o sözü size söyleyen o kişi bence akli dengesi yerinde olmayan birisidir siz hiç takmasanız tam süper olacak...

İşlerinizde başarılar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Sal May 27, 2008 3:33 pm

selamlar samsundan herkese.. :D
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Sal May 27, 2008 3:42 pm

Veaeykümselam Ahmet Bey,
iyi çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Sal May 27, 2008 5:17 pm

Evet aslında takmamak gerek.Çaykara da böle bişi olması üzdü beni.
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş May 28, 2008 5:40 am

Selamun aleykum. Ey ahali nasilsunuz. İnşallah eyisunuz. Burda sicaktan başka bişe yok. Herkese sihhat ve mutluluklar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş May 28, 2008 5:51 am

Ana sayfada devamlı yayımlanmakta olan ölüm haberleri hepimizi üzmektedir. Kemal Taşkın amca ya Allah dan rahmet, ailesine, yakınlarına ve dostlarına başsağlığı dilerim.
Lütfen yakınlarının mesela Rıfat ağabeyin veya diğerlerinin telefonunu bilen yazsın da kendilerine ulaşabilelim.
Herkese selam ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş May 28, 2008 6:51 am

Günaydin, Parcalı bulutu bir Rize havasından herkese selam ve saygılarımı sunarım.

Bu sayfanın devamlı yazarlarından olan Muzaffer ve İrfan Altuncu abıler hala Gölcük'e dönmedikleri belli. Biz çalışanlar günler sayılı hemen görevimizin başına döndük emekliler işi uzatıyor. Karışan yok soran yok ne güzel. Gerçi hastaları vardır. Bizimde vardır dönmek zorundaydık. Bunu belirtmek istedim.

Bu arada site nin kalımcılarında bayağı azalma vardır. Paragaflar 20-25- sayfadan 4-5 sayfaya düştü. NERDE BU MİLLET, NEREDE KOSKOCA ŞUR KÖYLÜLERİ.

Kimse köyüm uzaktadır diyemez. Bu site köyü evinizin, dairenizin veya internet kavenini içine kadar soktu. daha ne arıyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 28, 2008 4:00 pm

Merhaba Köyümün sevgili insanları canım dostlarım...
Sizlerden ayrı kalmak meğer ne kadar zor imiş...Düşünün ki 2 Mayıs-27 Mayıs dile kolay tam 25 gün sizlerden ayrı kalmak...Şükür kavuşturana !

Ama henüz Gölcük'e dönemedim..Şu anda bu satırları Bursadan yazıyorum... Sanırım birkaç gün daha buradayım... Bacanak bugün kalp ameliyatı oldu... Şükür başarılı geçti...Henüz yoğun bakımda..İnşallah yarın görebileceğiz..

Dünyanın dört bir yanında olan dostlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir