GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzr May 25, 2008 5:16 pm

slm yaşanmış ve yaşanacak her ne varsa biz insanlar için ancak bazen bu yaşananları bir kabusa bile dönüştürüyoruz oysaki arkadaşlıklar ve dost olmalar böyle olmamalı neyimiz var ve ne kadarı bizimle gidecek bunu sanırım bazen abartıyoruz ve hiç aklımıza gelmiyor bence iyi arkadaşlıklar iyi dostluklar hiç tükenmez ve sonsuza kadar devam ederr biz göçüp gitsekte anılarımız kalacak iyi insandı demeleri bizim bıraktıgımız iyikiklerimiz ve kötülüklerimiz hep birer birer konuşulacak sonuçta tüm bunları yazma gereksimim önce insan oldugunu anlamalı ve bu beyaz oyuncagın arkasındada insan oldugunu düşünebilmeli ancak
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: selam

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr May 25, 2008 5:29 pm

ismail ayan yazdı:önce insan oldugunu anlamalı ve bu beyaz oyuncagın arkasındada insan oldugunu düşünebilmeli ancak

Ancak???? Aciklarsaniz sevinirim....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Re: selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzr May 25, 2008 7:29 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:
ismail ayan yazdı:önce insan oldugunu anlamalı ve bu beyaz oyuncagın arkasındada insan oldugunu düşünebilmeli ancak

Ancak???? Aciklarsaniz sevinirim....

buda insanın kendisidir
nasıl anlars yada şöyle diyeyim nasıl yaşamak isterse

duyarlı ve ilgili olmanıza sevindim ayrıca . ben kimse okumuyor sanıyorum hala
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt May 26, 2008 9:38 am

Ahali merhaba,

Nerelerdesiniz yahu kimse ugramaz oldu buralara neyse dilerim herkesin keyifleri yerinde, son gunlerde sitede yazi yazmaya firsatim olmuyor vallah yine basimiz yabanci uyeliklerle belada son zamanlarde gunde 20 ile 40 arasi yabanci uyelik siliyorum bunaldim, boyle devam ederse bir donem yeni uyelikleri donduracagim ansayafaya aciklama yazarak uye olmak isteyenleri kendimiz kayit edecegiz yoksa bu gidisle bunlarla basa zor cikacagiz..
Muzaffer amca yok, irfan amcada oyle mahmu abi muhammet abi onlarda yok, emel meltem kimse yazmaz oldu buraya, uyanin artik yahu :)

Ismail bey aciklamaniz icin tesekkur ederim, yazilariniz okunuyorda yanlis bolumlerde yaziyorsunuzda ondan size okunmuyor geliyor....

Herkese guzel bir hafta diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt May 26, 2008 10:06 am

Merhaba sayın köylülerim, bu gün gelerek Rize Çamlıhemşin'deki görevime başladım. Artık bu sayfada Allah bir zeval vermezse yazacağım.

Fatma nın dediği gibi bu sayfanın eskiden beri devamlı yazanları nerdesiniz. Gölcükten Kırıkhan’dan buluşalım. Hava durumu mu ne yazarsanız yeter ki yazın. İlk ben yazayım.
Rize Çamlıhemşin’de bu gün hava kapalı henüz yağmur yoktur. Serin bir hava vardır. Kırıkhan’a da Allahtan böyle bir serin hava nasıp etsin.

Ne gariptirki bu sitede Muzaffer Altuncu hocamla iki yıldır yazışır ve telefonla konuşuruz. Gecen yaz Rahmetli Ahmet Altuncu'nun cenazesine geldi ben hem bel fıtığından rahatsızdım hemde seçim dönemi olması sebebiyle gidemedim. Muzaffer Altuncu hocamla yüz yüze tanışamadım. Bu yıl on gün kadar önce kendisi Rize'ye gelir yine ne gariptir ki ben o zaman İstanbul'da olurum. Allahtan hayırlısı.

Bu arada nostalji bölümüne verdiğim resimler için Fatma kimin arşivini ele geçirdin diye soruyor. Yazmıştım yine belirteyim. İstanbul’da polis memuru Mehmet (İslam) Güvercin ile açmam Hayri Köseoğlu’nun arşivlerinden 50 civarında eski fotoğraf aldım. Şimdiye kadar verdiklerim hepsi Mehmet (İslam) Güvercin’in arşivindendir. Devamı gelecek
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzt May 26, 2008 10:09 am

Herkese selamlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.Havanın durumu neyse de sitenin durumu pek iyi değil galiba..........Düzelir merak etmeyin.
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Pzt May 26, 2008 10:38 am

Merhabalar,selamlar....

herkese mutlu bir gün diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt May 26, 2008 12:42 pm

herkese hayırlı gunler dılerım.Sivasta kapalı bir hava vede üşümeye devam edıyorum.Artık hataya gıdınce ısınacam ogle görunuyor
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt May 26, 2008 2:36 pm

Selamun aleykum. Pazar günü bilgisayarı açmağa furset bulamadum. Ev işleri ile oğraştum. Bu gün sabah siteye girmek isteyurum ingilizce bişeyler deyu ve soradan yeniden deneyu deyur. Evleye kadar bu şekilde idi evleden sora iş icabi bir kaç köye gittum. Şimdi geldum baktum siteye girebildum. Ya bende bir şey var ya bu sitede. Acaba site bana kusti mi diye duşunuyirum.
Son iki gün kim ne yazdı bakamadum. Bakarsun yine alur ona inatı deyup önce selam vermeği uygun gördum. Sora kim ne yazdı bakup ona göre özellikle selam vermem gereken ve beni merak eden kişi varsa ona özel selam vermeği niyet ettum.
Bu arada Mahnut Köseoğli nun gelduğini farkettum. Hoş geldi safalar geturdi.
Herkese selam ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt May 26, 2008 3:42 pm

Teşekkür ederim Muhammet abı, heşbulduk sağol, varol,

Muhammet abı İstanbulda amcam Hayri Köseoğlu ile köylümüz Mehmet (İslam) Güvercin'ın fotoğraf arşivlerine ulaştım. Eski güzel fotoğraflar nostalji bölümene yavaş yavaş veriyorum, tahminim sizin tanıtığınız çok rahmetliler vardır. Şu ana kadar 4 fotoğraf verdim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt May 26, 2008 4:41 pm

Değerli Hemşerilerim...!!!
Herkese hayırlı günlerdiliyorum...!!!
Dünve bugün bu saate kadar siteye girme imkanım olmadı...Bilemiyorum ne oluyor..? Neticede ben sevgili dostlardan vede sitemden ayrı kalıyorum...Bunedenle üzgün ve gergin oluyorum..Çok şükürki bu saatte girebildim...!!!
Uzun zamandır siteye yazamayan Mahmut KÖSEOĞLUNA hoş geldin diyorum ve eksikliğini herzaman hissttiğim sitemiz sakini...İnşallah bundan sonra yazımları daim olur...!!!
Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt May 26, 2008 5:19 pm

Mahmutcuğum...!!Yeni attığın resimleri baktım harika ..Çok teşekkürler...Devamlarını bekliyoruz....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzt May 26, 2008 9:10 pm

herkese hayırlı bol kazaçlar dilerim sağlık ve mutlulukla
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzt May 26, 2008 9:41 pm

Bektaşi Cuma'ya gitmiş. Camide tayyip hoca yüksekçe bir yere çıkmış boyuna nutuk atmakta... hem de şarap içenleri açıkça kınamaktadır. Bektaşi can kulağıyla dinlemeye başlamış, tayyip hoca devamla "şarap içenler öbür tarafta her türlü ceza görecek.
Şarap içmeyenler her türlü sefa görecek.. Hatta herbirinin emrine kırk huri verilecek...
Huriler şöyle güzel,böyle hoş,başka türlü mültefit.... Şarap içenlerinse içtikleri her şişe şarap..
kıl köprüden geçerken boyunlarına asılacak..!!'!! " demiş. Bektaşi dayanamamış durduğu yerden seslenmiş : "TAYYİP Hoca efendi şişeler dolu mu olacak boş mu !"
TAYYİP Hoca gürlemiş "Bre zındık sen dolu şişelerle öbür tarafı meyhanemi sanırsın !"
Bektaşi boynunu büküp itiraz etmiş:
"İyi ama TAYYİP hoca, adam başı kırk huri ile sen de öbür tarafı kerhane mi sanırsın"
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal May 27, 2008 5:48 am

Kırıkhan dan herkese kucak dolusu selamlar. Hava durumu vermemem lazım, çünkü artık burası bundan sonra mahşer mi mahşer. Sıcağa deyecek yok. Gece evin içinde 27 derece sıcaklıok vardı.
Akşan Hatay ı bilenler bilir Amanos dağlarının üzeri kara dumanlarla kaplandı biraz da Kırıkhan ve Hassa tarafına sarktı. Yarı geceye kadar şimşek ve kürlemek kıyamet kopti. Ancak bir damla yağmur yok. Öte yüzden, İskenderun Dörtyol yakasından haberum yok. Orada yağup yağmaduğini İsmail veya Osman bildursun. Bu anda Kırıkhan hava berrak ve sicak.

İsmail Ayan, o Bektaşı fıkrasının burası yeri değil. Biraz dikkatli olsana

Mahmut hem hoş geldun ve hem de teşekkür ederum. Resimlere bakacağum. Her halukarda faydalı olacakler.

Eee habu kadar haber, habu erken saatte size hiç kimse vermez. Ha unutuyidum Cemil Özdil (Çakırun Cemil) hastalandı bu anda Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastahanesinde yatıyor. Allah acil şifalar versun
Herkesi muhabbetle selamlıyor, selam ve sevgilerimşi sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir