gönderen İrfan Altuncu » Sal Kas 10, 2009 11:06 am
Sevgili İsmail:
Bizler burada birbirimizden hep haber alıyoruz ama arada bir alamayınca ister istemez merak içinde oluyoruz o nedenle zaman zaman da olsa bunu ihmal etmemeni özellikle istiyorum,hani bir şikayetin var cevap alamıyorum sende aldığına yaz ama günlük sayfayıda yazmak istemezsen bile ara sıra uğraki bizler en sıcak haberleri oradan alıyoruz,inşallah benim bu isteğime kulak verirsin.
Bizler Ailece hepimiz iyiyiz,senin verdiğin bilgilere göre sizlerde iyisiniz mevla dahada iyi etsin inşallah.
Sevgili İsmail üç günlük dünyada hiç bir şeye kafayı yormaya gerek yok birilerine kızarak buradaki sevdiklerimizden uzak kalmak yanlış bir durum o nedenle daha sağlıklı düşünmek lazım,yani bizim alındığımız hiçmi bir nokta yok elbette çok ama bu beni sevdiklerimden ayıramaz ben böyle düşünüyorum herkesinde böyle düşünmesini arzuluyorum ama herkesin görüşü farklı saygı duymak lazım ama kimse öldükten sonra değerli olmasın sağlığında değerli olsun diyorum bilmem yanlışmi düşünüyorum,eyvah para yapmıyor,ben ne konuşmayan kardeşler bilirim biri öldüğü zaman diğeri eyvah dedi ama neye yaradı soruyorum,ceviz kabuğunu doldurmayan meseleleri büyütmeyelim,başını ağırtmayayım,ama insan sevdiğinin başını ağırtır diyor sizlere sağlıklı sıhhatlı güzel günler diliyorum.
Bir hususu seninle paylaşmak istiyorum,günlük sayfada var,Sevgili Saatçi bir espri yapmış bana ama çok aci bir gerçeği ortaya çıkarmış oldu,H.Osman Murutoğlu yaylada onunla bir telefon görüşmesi yapdım onu paylaşdım,o bana dediki ula İrfan senmi yaylaya yaylamı sana hasret,bende cevap verdim işte o açi durum burada ortaya çıkmış sene 1965_2009 yaylaya hasret yıllarım o yetmedi H.Osman Murutoğluna hasretliğimde sene 1976_2009 işte güya bu dünyada yaşıyoruz ne kiymeti var soruyorum Sevgili İsmail............