Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
MERHABA IRFAN KARTEŞİM NASILSIN SESIN CIKMAZOLTU GÖRÜNTUN KACTIN YAZMAYITE UNUTMA SESINI ALALIM ISTERSEN HAYTI MEMLEKETE VARMISIN BEN VARIM HAYTI KARTEŞİM EN GÜZEL GÜNLER SENIN OLSUN ALLAHA EMANETOL
merhaba irfan amcacığım nasılsınız evt ya haklısın yaz nedeniyle pek interenete giremiyoruz burda havalar çok sıcak malum kırıkhan havaları yakıcı oluyo kenidnize iyi bakın irfan amca bizimde ailece ailenize sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz görüşmek dileğiyle hoşçakalın
Merhabalar
İrfan amca mesajınız için teşekkür ederim. Kişisel sayfalara pek yazamıyorum. Siteye girince yeni neler yazılmış eklenmiş takip edip çıkabiliyorum ancak. Kusurumuza bakmamanız dileğiyle
İrfancığım,
Geçmiş olsun kardeşim, neyin var...
Allah şifanı versin.
Sakın ölümden korkma,
"o var ise sen yoksun,sen var isen o yoktur"
Ne güzel teselli değil mi...
Allah'a emanet ol. sakın ve sakın görüşüp helalleşmeden bir yere gitme
selamün aleyküm irfan amcacım görüşmeyeli nasılsınz iyisiniz inşallah bı yaramazlık yoktur umarım ihsan amcam geçmiş olsun dıyo çok güzel tesellı verır benım amcamm o ayrı... hasta olan yok inşallah görüşmek üzre kendınızıe çook ii bakınn allaha emanet olun... ellerınızden öpüyorum
Merhaba İrfan Abi
Öncelikle rahatsızlığınızdan dolayı çok geçmiş oldu allah şifalar versin ama ne olduğunu anlayamadık Muzaffer hocam rahatsızlandığını ve hastahaneye götürüldüğünü yazdı okadar fazla bi bilgi alamadık neyse inşallah iyi olurda kendin haber verirsin bizlere tekrar geçmiş olsu der sağlıcakla kal iyi haberlerinide bekliyoruz
babacım rahatsızlıgın için geçmiş olsun inşallah allah acil şifa verir sen iyi olki bizde iyi oluyoz sen evin diregisin allah seni başımızdan eksik etmesin saglıgına dikkat et elifinde selamı var
Irfan amca merhaba insallah iyisiniz hasta oldugunuzu simdi okudum cok gecmis olsun allah sifa versin aman kendinize dikat edin..
Ben hala ankarayadayim allah nasip ederse haftaya memlekete gidecegim hastamiz kendini toparlamaya basladi allahdan umut kesilmez insallah eski sagligina tekrar kavusacak..
Abi ben gökçeada doğumluyum.işim gereği ankaradayım.tatile adaya babamların yanına gittiğimden fotoğraf çekme imkanı doğuyor.Birşeyleri sizlerle paylaşabiliyorsam ne mutlu bana.Devamı insallah gelecektir.ilgine teşekkürler.Allah'a emanet olun.
babacım yarın yolculuk var allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin özledik şimdiden ama ayrılık kısa 15gün sonra burdasınız inşallah bizim yerimizede kadırgaya gidin cızbız yiyin samsunda herkese selamlarımızı götürün size iyi yolculuklar dikkatli olun hayırlısı bakalım allaha emanet