Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Sevgili Fatma ve Sibel benden bu günlük bu kadar, ilginize sevindiğimi bilin, bu arada fatmaya da tarihi görevlerini hatırlatmış olduk, sizlere iyigeceler. Radyo yayını içinde Mehmet e teşekkürler.
Sanada iyi geceler Bulent, nihayet bir sefer tiklayacagini kabul etmen bizi memnun etti Bu arada o tarhi gorevler hepimizindir bos durmak yok herkes katki saglasun, sitede yeterince gorevlerim var yardim edun sizde ne olacak
Gunaydin ahali nasilsiniz, sanada selamlar kursat, sabah sabah dalduk gene buralara, herzamanki gibi Insallah bu hafta guzel gecer buralarda biraz canlanir....
Eki sanada gunaydin hosgeldin, yerimizi alali cok oldu dedigin gibi bakalim kimleri karsilayacaguk, bazilari gec kaldi hala gorundu vermediler Kursat milllet daldi curuk ortasina ne yapsunler siteyi
İyi geceler abla iyi valla ne olsun bildiğin gibi msn de anlattum sağa durumları biliyusun zaten Ben bugünkü sıramı savdım reklamları tıklamak adına darısı diğer üyelerimizin başına
Herkese merhabalar nasılsınız umarım herşey yolundadır ya çayınız kahveniz kurabiyeniz yokmu sizin tamamm kabul ben yapıp getireyim bari nasıl olsun ? çay? kahve? ne alırsınız
Merhaba herkese bugün hareketlilik biraz daha fazla bu sayfada oh ne güzel Deniz abla bende açık bi çay alayım yanınada şöyle kurabiye falanda olsa hiç fena olmaz