bence diğer tum kategorılerı sılelım herkes buraya yazsın en ıyısı bu galıba.yönetım nasıl başa cıkar merak edıyorum.Siteye sohbet koyduk ugragan yok.daha dogrusu sıteye ugrayan yok.burda gelıp yazı yazan kısı sayısı 10 gecmıyor.dusunce platformuna ugrayan kısı sayısı 5 i gecmıyr.diğer bölumler kan aglıyor zaten.Siteye gelen kısı nokta atışı yapıp tanısma kaynasmaya bakıyor.bakıyor yenılık yok oda gerı gıdıyor.bır sekılde uyelerı cekmek lazım.aranızda en genc ben kaldım galıba.nerde bu mıllet anlamıyorum.tek tek ınsanların yuzune sövsenız gene bu kadar azalmaması lazım.bir şekılde yenılıge gıtmek lazım.uyelerı cekmek lazım.yoksa sabah buraya gelır hava ıyı slm eder demekle sanırım sıte ılerlemez.
diğer bır husus burdakı tanısma dısındakı yazıların baska bölumlere kaydırılması lazım.özellıkle dogum gunu , ölen kişiler , kaza haberlerı gibi.. bunların duyurularda olması lazım.herkes herseyı tanısma kaynasmada görecekse dıger kısımların geregı yok.gunluk sohbet dıyoruz ama sanırım oda rayından cıkmıs.
benım bu yazım da sılınmesı gerek.ne demek ıstedıgım anlasıldı umarım.hersey yerınde guzeldır.yönetım care bulmalı