GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Yavuz Başar » Cmt May 03, 2008 6:24 pm

Herhese hayırlı akşamlar iskenderundan İBB 1 TS 2 MAÇ devam edıyor
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt May 03, 2008 8:11 pm

Değerli hemşerilerim....!!!
Herkese buradan iyi akşamlar diliyorum....!!!!
Özel işlerim nedeniyle bu saate kadar yazamadığımın üzüntüsüyle...Herkesi tüm kalbimle selamlıyor sağlık ,mutluluk ve esenlikler diliyorum....!
ALLAH'a emanet olun.....!!!!!!
Buarada sevgili Muzaffer hocamada ailedeki canazelerinden dolayı başsağlığı diliyorum..ALLAH rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cmt May 03, 2008 8:18 pm

Bu gün tatil idiama hiç boş durmadum bir saat evvel eve gelebildim. Çok şükür Kırıkhan havalisinde herhanki bir yaramazluk yok. Herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr May 04, 2008 6:21 am

Aziz Hemşerilerim ve Sevgili Dostlarım.....!!!!!
Esselamu aleyküm....!!!!Günaydınlar....!!!Hayırlı sabahlar(Tabii AVUSTRALYA'da olanlar harıç....!!!!)
Dünyanın neresinde olursa olsun beni okuyan duyan ve hissedem tüm site sakinlerine Sağlık,Mutluluk,esenlikler ve umutlarının gerçekleştiği günler diliyorum....!!!İyiki varsınız sevgili hemşerilerim...İyiki varsın''ŞAHİNKAYA .COM''
Bugün sanırım ilk sırayı aldım...!!!İnşallah bu yazımın ardından birçok hemşerilerimiz günlük sohbetlere yazar vede kısada olsa sevdiklerimizden haber almanın keyfini yaşarız....!!!!
Bu arada Istanbul'da buluna derneğimizin güzel ve hayırlı bir etkinliğinin yapıldığını(Şehitlerimiz vede ebediyete göçen tüm hemşerilerimiz için okunan kuran ve yapılan dualar...)mutluluk ile okudum ve çok sevindim...!!!
Zaman zaman derneğimizin çalışmaları ile ilgili bazı kesimlerden olumsuz tenkitler siteye yapılıyorsada bu tenkitleri site yetkilileri ''YAPICI'' Bir tenkit kabul edip yılmadan özveri vede gayretle birşeyler yapmak zorundadırlar...!Ben bu çalışmaları bir bayrak yarışı olarak kabul ediyor ve bu bayrağın dahada ilerlere ,yükseklere küsmeden ,kırılmadan taşınmasını istiyorum...!!!
Köyümüz,yaylamız ve yöremiz için bana göre yapılacak çok şeyler vardır..!Ben bunları aciazane olarak kaleme alarak derneğin VEB sayfasına gönderdim...!Kendime göre yapılması gereken güzel şeylerdi..Dernek yetkililerinden şahsı adresime gelen elektronik postada bu yazının alındığını ve yönetim kurulunda görüşüldüğünü bildirdiler...Memnun oldum...!!!İnşallah şahsım tarafından yapılmasını istediğim bu eksikliklerden derneğin yapabileceği faaliyetleri hemn hayata geçirilmesi dileğimdir...!!!Ben ve benim gibi siteya gönül vermiş hemşerilerimize bu konuların hayatiyete geçirilmesinde üzerimize bir görev düşerse yapmamız gerekir kanaatindeyim vede köyümüz içinde kendimi mecbur hissediyorum...!Başta derneğimizin sayın yöneticileri olmak üzere her Şahinkayalı buna kendini zorunlu hisstmesi lazım düşüncesindeyim....!!!Be bu çalışmalarda komşu köylerede örnek olma konusunda Şahinkaya köyününde öncü olmasını istiyorum...!!!
Ben şahsen başta Köyümüzde birlik ve beraberliği ve birbirimizi kayıtsız şartsız sevmeyi ön koşul olarak görerek;Köyümüzde ve yaylamızda çok güzelel eskiden kalma değerler var...!!!
Başta derneğimiz olmak üzere Tüm ŞAHİKAYA köylüleri olarak bu hasletlere ve değerlere sahip çıkarak bu yolda sağlam ve emin adımlarla yürümeliyiz...!!
Bu duygu ve düşüncelerimi bu sayfadan tüm hemşerilerime duyuruyor ve deklere ediyorum....!!!
Dikkate alınması dilek ve temennisiyle herkese saygı ve sevgilerimi yolluyorum...!
ALLAH'a emanet olun.....!!!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr May 04, 2008 6:25 am

Sabah saat 6,30
Trakya'da Evliyalar hürmetine sel gibi yağmurlar yağıyor. Duydum ki Kırıkhan'a yağmıyor.
Geleyim mi dua yapmaya
Erzin-Kırıkhan-Gölcük-ANKARA-Ordu-Trabzon-Çaykara-Şur ve BOBAYİROS'A -RİZE'YE
ÖZEL SELAMLAR..
Sabah sabah, Trabzon'da Adnan Ayaz'a-Mehmet Aydınlı'ya
Rize'de Sayın Köseoğluna
Ordu'da Kamil Şahin'e-ERrgin Ayan'a
Başkent'te Coşkun Şahin'yeğenime
Gölcük'te Altuncu kardeşlere
Erzin'de İsmail'e
İDÇ de Osman Ayan-tahliyene sevindim. geçmiş olsun bir daha özürsüz ve izinsiz siteyi terk etme

Kırıkhan'da , DAYIM'A BACANAĞIM AHMETE ve diğer tanıdık Kardeşlerume atfen O'na...(o kendini bazen bilir)
Unuttukllarım varsa affetsin..
Düzce de OĞLUM GÖKHAN'A ve KÜRŞAT'A
kalmasın gidiyorum
ve ve ve Bütün tanıdıklara selam olsun
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr May 04, 2008 7:02 am

Günaydın iyi pazarlar Kapalı bir karadeniz havasından herkese selamlar.
Benden önce yazan Sayın Kamil Şahin abımın dileklerine katılmamak elde değil. O güzel duyguları için kendisine şükranlarını sunarım.
Yine benden önce yazan Sayın İhsah Şahinbey de herkesi tek adlarını yazarak selam göndermiştir. Bir mukabil aleyküm selam,sağolun teşekkürler.

Yanlız birşey soracağım, sabah sabah hele de pazar sabahı yengeler ile kavga mı etinizde böyle uzun uzun yazıyorsunuz. Gerci yazılarınızda hep iyi dilekler var kavga sinyalı vermiyorda böyle pazar sabahı olması şüphelendiriyor.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr May 04, 2008 9:15 am

Günaydın iyi pazarlar Açık bir Akdeniz HATAY Erzin havasından herkese selamlar.
Siteye girdim şaşırmadım desem yalan olur Mahmut kardeşimizin dediği gibi Sayın Kamil Şahin abımın Müdürümün dileklerine katılmamak elde değil. O güzel duyguları için kendisine teşekkürlerimi şahsım adına sunarım.
Hele hele Sayın İhsah Şahin abimizin de herkesi tek adlarını yazarak selam göndermesi bizlerdende Bir mukabil aleyküm selam, sağolun teşekkürler.
bizler yani küçükler böyle isdiyoruz adımızın telafüz edilmesi edilmediği zaman bir köşeye atıldığı anlamına gelir düşüncesi ile bu pazar gerçekten çok mu çok keyifli olacağı için şimdiden tüm hemşerilerizie çok deşekkür eder herhese hayırlı pazarlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr May 04, 2008 12:16 pm

Köyümün Güzel İnsanları Selamünaleyküm:

Herkese iyi pazarlar dün sıkıntım fazla idi okuyacak birşeyde bulamadım ama bugün şükürler olsun Kamil kardeşim harikalar yaratmış ne güzel okuyunca rahatladım hepsinin altına imzami atırorum eline sağlik Kardeşim.

İhsan ise daha farklı hepimizi teker teker zikreterek dile getirmesi onun ne kadar özlem içinde yaşadığının bir gösterkesi şükranlarımı sunuyorum.

Mahmut Kardeşim keza benim gibi yazılanları onaylayarak katkıda bulundu kendisine teşekkürlerimi sunuyorum en zor zamanında bile bu sayfaya yazmadan duramıyor.

İsmaile gelince o zaten Kırıkhan,Trabzon,Rize,Çerkezköy,Ankara,Gölcük,Şur vs.yerlerdeki hemşerilerimize konaklama yeri kurmuş ama kiymetini bilen yok herke ona çekil aradan diyor,onada teşekkürlerimi iletiyorum.

Bk sizler hep uzun yazdıkça bende kendimi tutamadım,Hepinizi teker teker öpüyörüm elinize kolunuza sağlik.

Tüm hemşerilerime iyi pazarlar kazasız belasız günler yüce Allahtan niyaz ediyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr May 04, 2008 12:17 pm

Sevgilil ŞAHİNKAYALI Hemşerilerim...!!!!
Yine buradan tüm köylülerimi sevgi ve muhabbetle selamlıyor ve kucaklıyorum....!!!
Busabah benden 1-2 dakika sonra yazmada burun farkı ile geç kalan Çerköyden yazan vede büyük nezaket ve incelik örneği gösteren amca oğlu ve değerli kardeşim İhsan ŞAHİN'e buradan diğer ismini zikrettiği tüm arkadaşların adına acizane ve şahşım adına şükranlarımı arzediyorum...Lütfen kabul buyursun.....!!!
Ayrıca sayfanın ilk açılışında yazdığım genel selam ve iyi niyet dileklerimin yanında ;her şahinkayalının dileklerinin bunlarında olamasını istediğim acizane isteklerime yazılarında destek ve şevk veren değerli kardeşlerim Sn. İsmail BAYRAKTAR'a ve Sn. Mahmut KÖSEOĞLU'na buradan teşekkür ediyorum....!!! ve diliyorumki tüm ŞAHİNKAYALI hemşerilerim Dernekten bu gibi etkinliklerin isteklisi ve takipçisi olurlar....!!!!
Butalep ve istekler vede yapıcı tenkitler gerek yöremiz ve gerekse yayla ve köyümüz için yararlı olacağı kanaati taşıyorum...!!!herkesin gücünün yettiğince bu duvara bir taş koymasının hamlesi ve gayretinin içinde olmalıyız...!!!
Bnnların gerçekleşmesi için maddi ve manevi fedekarlığa hazır olmamız gerekir kanaatindeyim...!!!
Ayrıca sevgili kardeşim İsmail: Ana sayfada yapılan etkinlik(okuna kuran ve duaiçin) yazdığın yorumu okudum...!!!Çok güzel vede medeni cesaret ilgi ve alaka,ehemmiyet....Daha birçok şey yazabilirim...!!!Bu yapıcı yorumları sık sık yaparak derneğimizin ileriye dönük vizyonunu genişletmeliyiz..Ben seni bu hareketinden dolayı ayrıca kutluyorum ve de teşekkür ediyorum....!!!!
Ben herkesi yaşadığımız yörelerimiz ,yaylamız ve köyümüzün için olumlu olacak her adımda böyle duyarlı olmaya acizane davet ediyorum....!!!!
Mahmut kardeşimin erken yazma vede sabah sabah kavga etme işine gelince:Biz eskidik..Eskiden olsaydı belki olurdu...Şimdi hep hanımın dediğini yapıyoruz(!!!!).Merak etme bunedenle kavga olmaz bizde(!!!!) :lol :D
Herkese selam ve sevgiler....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr May 04, 2008 12:23 pm

Kamik Kardeşim bende seni burun farkı ile geçdim ne güzel bugün beni eğya ettin şükranlarımı sunuyorum ne söylesem inan duygularımı anlatmada yeterli olmaz Allah gönlüne göre versin tekrar öptüm seni.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzr May 04, 2008 12:30 pm

Alınması gerekn tüm selamlar alındı.Selam vermek ta almak ta Allah un emri.Tüm selamlar alındı dedum ise da biri hariç. Çünki kendisi o selami kime yolladuğini ima yloi ile bildirdi. Dinumuzde ima yoli ile hastalar ve sakatların amel etmesine izin verilmiştur.

Eğer o zat-i zerzavat kendisinin de kafadan sakat olduğunu beyan edip kabul ederse ona da alekum selam. O kişi kendisini çok iyi bilir.Her şey kavuristan da oturup tekke kurmak ile olmaz.

Gelelum bu tarafa, çok şükür Kırıkhan da yaramazluk yok. Bazı aarkadaşlar hava raporu sorayu. Ola ben dedum size bendeb Ekime kadar rapor isteman. Madem isteyisunuz aha Ekim ayına kadar tahmini hava durumini toptan bildiriyorum.

Hava açık,hiç bulut yok, Amanoslarun tepelerinde görülen kuri dumanlar hariç,ortalama sicakluk gündüz 38-45, gece da 22-28 . Allah dan bi zeval gelmese boyle. İtirazı olan va mı.

Emicemun oğli Kamil bu gün her halda yalağuzdur.Onun içun çok uzun yazdi. Ya da yanluz değil, Cemile kızumuz evde bahar temizluği yapayu, Kamil a da illaki bişeyler yapturuyur. Emicemun oğli da ona dedi ki izin ver biraz yazayım millet zannetsun ben isteduğumi yaparum. Ondan sora vallahi ne dersen yapacağum. Aha habureye yazaırum. Eğer doğri ise Kamil bana yarun sabaha kadar cevap vermez.Verurse da kendisine göre doğriyi anlatur.!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr May 04, 2008 1:38 pm

Tekrar Merhabalar...!!!
Sık ara ile yazmak zorunda kaldum...!!!
Hem iltifat var....!
Hemda satşma....!!!
Önce iyiniyet yazısı yazan Değerli kardeşim İrfan ALTUNCU'ya teşekkürlerimi yolluyorum...!Kendisinide bu aktifliği vede duyarlılığı nedeniyle kutluyorum...!!! Hakikatten İrfan kardeşim her yazılana yazıya olumlu bir tepki veriyor...!!Kendisini bu konuda imreniyorum ve onungibi olmaya çalışıyorum....!!!!!!
Gelelum emmoğli Muhammet kardaşuma...!!!Ola habu saata kadar nerdeydun....?????Saat ancak 1.30 'da günlük sayfaya yazabildun...!Çecuklerde yok orda hepsini İhsan ŞAHİN'nin demesi gibi sürdün birtarafa...!!!Eeeee...Bu saata kadar neyabayudun...???? Yasoyle...!!!
Sakın bahar tmizluğı yapayudum dema ...Çunki size bahar çoktan gelmıştur ...Ona inanmam....!!!Deyecesunki Ayşe yengem ile sevdaluk edeyudum ama Okadarda fazla sevdaluk etmeyun...Birazda sevdalukları KUŞMER'un ÇUHUYURDİ Kıranına bırakun.....!!!!

Gelelum benum benun uzun yazmama: Ahgidi amca oğli Muhamet..Biz bahar temizluğuni dünde peşin yaptuk ama genede bu sayfaya yazarken arkadan kafama KOL taşları ve ŞAFLAR ,KEPÇELER bir bir ineyur:
-Habukadarda insan memleket düşkünü olurmida...
-Habukadarda insan bilgisayara hasta olmazda....
-İnsan kalkar birazda kuran okur...oldun bunun esiri...
-Yok yok inşanlar habu çocuklar senınkadar memleket düküni olmazlar....
-Yok bu hastalık derecesi....!!!!
Gibi sitemler kafama gele gele MUSRİLAR çıktı kafamda....!!!!
Ama tüm bu aile içi şiddte rağmen bu gariban yazmaya devam ediyor...!!!
Neyapalum Hastaluk işte.....!!!!
Amca oğlu...Birşeydaha soyliyeyim müsaadenle....!!!!
Sana Çerkez köyden uzatılan zeytin dalini niye öyle zuğlis edup atayusun....???
Bence uzatılan barış çubuğunda bir fırt da sen çek daha iyi olmazmı....????
Herkesi selam ve sevgşlerimle kucaklıyorum....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt May 05, 2008 5:49 am

Esselamu aleyküm. Herkese selamlar. Çok şükür Kırıkhan da herhanki bir yaramazluk yok. Sabah faslını kısa kesme durumundayım. Herkesi muhabbetle kucaklıyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt May 05, 2008 6:20 am

Tüm hemşehrilerime ORDU'dan Günaydınlar,hayırlı sabahlar....!!!!
Yeni bir haftaya başlarken herkese sağlık sıhhat ve mutluluk dolu günler diliyorum...!!!Herkese huzur dolu günler diliyorum...!!
ALLAH'a emanet olasınız...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt May 05, 2008 7:02 am

Günaydın yağmurlu bir Trabzon merkez havasından herkese selamlar. Artık Rize den hava durumu veremiyorum. İzindeyeyim, yarın sabah yolcuyum. Bu sayfadan 10-15 gün kadar uzak kalacağım.

Dünkü uzunboyla yazıların ardından bugünkü kısa kesmeler bence iyi olmadı. Normaldır da hafta başı herkesın iyi gücü var. Hebine saygı ve selamlarımı sunar, kolay gelsin dileklerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir