Sevgilil ŞAHİNKAYALI Hemşerilerim...!!!!
Yine buradan tüm köylülerimi sevgi ve muhabbetle selamlıyor ve kucaklıyorum....!!!
Busabah benden 1-2 dakika sonra yazmada burun farkı ile geç kalan Çerköyden yazan vede büyük nezaket ve incelik örneği gösteren amca oğlu ve değerli kardeşim İhsan ŞAHİN'e buradan diğer ismini zikrettiği tüm arkadaşların adına acizane ve şahşım adına şükranlarımı arzediyorum...Lütfen kabul buyursun.....!!!
Ayrıca sayfanın ilk açılışında yazdığım genel selam ve iyi niyet dileklerimin yanında ;her şahinkayalının dileklerinin bunlarında olamasını istediğim acizane isteklerime yazılarında destek ve şevk veren değerli kardeşlerim Sn. İsmail BAYRAKTAR'a ve Sn. Mahmut KÖSEOĞLU'na buradan teşekkür ediyorum....!!! ve diliyorumki tüm ŞAHİNKAYALI hemşerilerim Dernekten bu gibi etkinliklerin isteklisi ve takipçisi olurlar....!!!!
Butalep ve istekler vede yapıcı tenkitler gerek yöremiz ve gerekse yayla ve köyümüz için yararlı olacağı kanaati taşıyorum...!!!herkesin gücünün yettiğince bu duvara bir taş koymasının hamlesi ve gayretinin içinde olmalıyız...!!!
Bnnların gerçekleşmesi için maddi ve manevi fedekarlığa hazır olmamız gerekir kanaatindeyim...!!!
Ayrıca sevgili kardeşim İsmail: Ana sayfada yapılan etkinlik(okuna kuran ve duaiçin) yazdığın yorumu okudum...!!!Çok güzel vede medeni cesaret ilgi ve alaka,ehemmiyet....Daha birçok şey yazabilirim...!!!Bu yapıcı yorumları sık sık yaparak derneğimizin ileriye dönük vizyonunu genişletmeliyiz..Ben seni bu hareketinden dolayı ayrıca kutluyorum ve de teşekkür ediyorum....!!!!
Ben herkesi yaşadığımız yörelerimiz ,yaylamız ve köyümüzün için olumlu olacak her adımda böyle duyarlı olmaya acizane davet ediyorum....!!!!
Mahmut kardeşimin erken yazma vede sabah sabah kavga etme işine gelince:Biz eskidik..Eskiden olsaydı belki olurdu...Şimdi hep hanımın dediğini yapıyoruz(!!!!).Merak etme bunedenle kavga olmaz bizde(!!!!) :lol
Herkese selam ve sevgiler....!!!