GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum May 02, 2008 5:56 am

Herkese Kırıkhan dan selamlar. Hayırlı Cumağalar. Herhanki bir olumsuzluk çok şükür yok. Herkesi muhabbetle selamlıyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum May 02, 2008 6:30 am

EY AHALİİİİİİİİİİİ. NERDE KALDUNUZ.ŞAVAŞTAN ÇIKMIŞ BİR HALSEZEYİRUM. YARALI VARMİ. KALKUN ARTUK ALLAH AŞKINA. BU SAYFAYA BİŞELER YAZUN. YOKSA BU SAYFAYA YAZI YAZMAK YASAKTUR DİYE Bİ KAYIT KOYACAĞUM. HABERUNUZ OLSUN.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum May 02, 2008 6:41 am

Günaydın güneşli bir Rize havasından herkesi selamlar. Muhammet abı birinciliğin kutlarım fakat acele edip hava durumu kaçırmayalım.

Bu arada Bekir Kıran arkadaşımızın yazısı okudum. Bekir burada Muzaffer hocam ile bir kaç arkadaş daha iki yıldır bu çağrıyı yapıyoruz. Ve en sonunda bıkkınlık geldi bize isteyen gelir istemeyen gelmez. Kalan sahalar bize yeter hesabı. Bırak burada yazdığım yazıyı adamın bizzat kendisine yüz yüze söylüyorum, Kendi resmini yakınlarının resmini veriyorum siteye yinede gizli gizli bakıp geçiyor. Ben daha ne yapayım.

Gelelim vefat edenler bölümüne oraya bir kaç kişi verir gerisini biz yapacağız. Diyeceksin sende yapmadın doğrudur. Eğer bu sayfayı takip ediyorsan 15 gün dairede müfettiş vardır, bek bakamıyorum. Şimdide teftiş bitti yeğinimin ameliyatı vardır izine ayrılıp İstanbul’a gideceğim 1 ay daha bek bura ile ilgilenemeyeceğim. Senden ricam forumdaki "kaybettiklerimiz bölümünü" ana sayfadaki vefat edenler bölümüne taşı. Ben sadece rahmetli babamı taşıyabilirim. Bunu ya siz veya yöneticiler yapmalı.
Birde diyorsunuz ki sadece resimlere bakılıyor. Son zamanlarda oraya da bakılmıyor. Daha önceleri siteye resim verdiğimde ilk üç günde 5-10 kişi yorum yazardı. Şimdi pazar akşamı siteye 42 adet fotoğraf verdim 4 kişi yorum yazdı
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum May 02, 2008 6:52 am

Merhaba Sevgili Hemşerilerim
Herkese HATAY ERZİN den hayırlı Cumalar ve hayırlı günler dilerim.
EVET GELELİM ŞU DÜNKÜ YERLERE EĞER ERZİN SAĞA SOLA DÖNMENİZDE ENGEL OLUYORSA DERHAL ERZİNİ HARİTADAN SİLERİM BEN ŞU AN TAM SİPERDEYİM İLERİYE BAKABİLİRSİN MUHAMMET ABİ
GELELİM RİZELİ KARDEŞİMİZ MAHMUTA BEN BU GÜNE KADAR KİMSEYE ENGEL OLMADIM AMA SEN ÇEKİL ORDAN DEDİN BENDE MUHAMMET ABİ İLERİYİ GÖRSÜN DİYE TAM SİPER YAPTIM.
MERHABA İRFAN ABİ BUNLARA İYİLİK YARAMADI OYSA DEDİĞİN GİBİ BEN BU TARAFA GELENİ GİDENİ KARŞILAMAKLA NÖBETTEYİM BAK ŞU ADAMLARA NE DEMELİ.
Muhammet abi benim şu an torpile ihtiyacım yok ama sen sıralama işinde torpil yapıyorsun bana sıramın ne zaman olduğunu söylersen bende hazırlıksız yakalanmam
o zaman banada torpil yaparsın herhalda. Zeki Amcaya selasmlarını ilettim gelsinde bir kahvaltı daha yaparız diyor.
Onunda çok selamı var.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum May 02, 2008 7:23 am

Mahmut, geçmiş olsun . Allah şifalar versun. Erkenden dön. Bura sensuz olmayu.

İsmail, teşekkür ederim. Bakarsın bir gün ansızın gelebilirim. Bilirsin teklife gerek yok. Haa sen Kırıkhan a daha çok gelursun, senda gelince bi selam verursun inşallah.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum May 02, 2008 8:03 am

Herkese Gölcükten Hayırlı Cumalar,
Bugün Altuncu'nun durumu iyi değil..Çünkü 8 ay yanyana günlerini geçirdiği anasından ayrıldı..Çok zor durum.Bilmeyenler bunu anlayamaz tabi...

Onun için pek yorum da yapamayacağım....

Herkese selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum May 02, 2008 2:34 pm

bugün cuma namazından sonra forumu actım vede burayı okudugumda vefat edenler kösesıne mahmut abi siteye tasımamı istediğini gördum.Bende bir hizmetım daha olsun dıyerek forumdakı tum vefat edenlerı bılgılerıyle bırlıkte vede resımlerıyle siteye ekledım.Resimlerın hepsını orjinal halıyle hıc oynamadan monte ettım.Hele ölenler hakkında yorumları okudukca baya duygulandım.vede her ölen kişin altına forumda yapılan yorumlardan bıurını secıp ekledım.Dugusal olarak cökmüş durumdayım.

umarım yararlı olmustur.Vefat edenler bölumune girip ekledıkelrıme bakabılırsınız
saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum May 02, 2008 3:32 pm

HIZIMI ALAMADIM SITEDEKI RESIM ALBUMUNE FORUMDAKI MAHMUT ABININ RESIMLERININ BAZILARINI EKLEDIM.RESIM ALBUMUDE YAVAS YAVAS GELISSIN İSTEDIM.aTYRICA UYELERIN RESIMLERE YORUM YAZABILECEGINIDE HATIRLATAYIM.O KISI HAKKINDA YORUMLARI RESMININ ALTINDA YORUM BÖLUMUNE YAZIP GÖNDEREBILIRSINIZ.

SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum May 02, 2008 5:01 pm

Herkese Gölcükten Selamlar:

Bugün her zaman gibi geç girmiş bulunuyorum,Herkese hayırlı cumalar diliyorum.

Gölcükte bugün hava güneşli güzeldi,akşam paragaf zamanı inşallah bir aksılık olmaz katılırız.

Herkese sağlikli,sıhhatlı cuma günü diliyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt May 03, 2008 7:28 am

Günaydın parcalı bulutlu Trabzon merkez havasından tüm köylülerime selamlar.

Bekir Kıran teşekkürler baktım vefat edenler ile benim resimlerimden ana sayfaya atmışsın. Yeni verdiğim 26/27 nasın 2008 tarihli başlıktaki manzaralar ve kişilerden de verinsen iyi olur. Resimler Manzaralar ve köylülerimiz üyelerim başlıklarındadır.
İlerde yeni çektiğimde oraya bende veririm. Şu sıralar bek müsait değilim. Fazla ilgilenemiyorum. bu sayfayı takip ediyorsanız bilmelisin 15 gündür dairede teftiş işi vardı. Şimdide izine ayrıldım yeğenimin ameliyatı için istanbul'a gideceğim.

Acık konuşalım bekte ana sayfaya bizim vereceğimizi bilmiyordum. Gecen günkü uyarınızdan işin farkına vardım. Bu işlerle asıl ilgilenen Fatma Özbilgi idi oda bir aydır ortalıkta yok. Bu aralar biraz durumu idare et Fatma hanım bu işlerle ilgilene kadar. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cmt May 03, 2008 11:51 am

mahmut abi ben elımden gelenı yapıyorum.sitenın ana sayfasıyla ılgılı herseyı yaparım ama forum konusunda yetkım olmadıgı ıcın bırsey yapamam.forum la ılgılı işlerı forum yönetımı ancak yapabılır.resımlerı ben fırsat buldukca sıteye yuklerım merak etmeyın
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt May 03, 2008 12:08 pm

Herkese Gölcükten Selamlar:

Bugün saat 13.53 Mahmuttan başka yazan yok yanı tamamen bu sayfa yanlızları oynuyor gibi illaki işleri var herkesin yoksa burası hiç böyle garıban kalmadı.

Gölcükte bugün hava güneş yağmur bir arada devam ediyor.

Bugün Muzaffer Abim yazamayacak yengemin[hanımının] amcası Bayburtta vefat etmiş cenaze için Bayburta gittiler bir ara sitede yoktur.

Herkese sağlikli,sıhhatlı hafta sonları diliyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt May 03, 2008 2:27 pm

Bugün ne oldu bize hiç kimseler yazmayur
Burda garıban kaldum efkarum tağılmayur
Buralara bakarum yeni yazan olmayur
Bana neşe verecek herkesi arayurum

İnanun çatlayurum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar..

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Cmt May 03, 2008 2:48 pm

Irfan Abi:Siteye su an girdim ve senin yazdigin dortluk huzunlendirdi beni yanlizligini paylasayim dedim.Iste is,guc ve kosusturma firsat buldukca burada birseyler yaziyorum.Buz gibi bir Melbourne havasindan civil,civil bahari yasiyan sizleri kiskanmamak ne olasi!! :( Bir dokun bin ah isit varmi bunun otesi? burasi en uzaktaki Okyanus ulkesi. :? Yine de sizlerin sicakligi buralari da isitiyor..Selamlar,sevgiler,saygilar degerli Sahinkaya'lilar..
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt May 03, 2008 3:09 pm

Ahmet teşekkürler inan çok makbule geçti okudum mesajini rahatladım ah birkaç kişi daha yazsa ne olur yahu siz yazun okumayanın gözü çiksin......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir