MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Nilüfer İşçi Şahin » Cum Ara 14, 2007 7:53 am

Merhaba Muzaffer Amca,öncelikle sorularınızı cevaplamak istiyorum.siteye evden giriyorum,şuan izinliyim,okula gitmiyorum,zaten okulum bu duruma müsait bir okul değil fazla kalabalık..ikincisi,kendimi tanıttığım mesajı bende değiştirmek istedim ama bahsettiğiniz ''değiştir''kısmını bitürlü bulamadım..ayrıca sizinle sohpet etmek benide mutlu edecektir...şimdiden kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım..selam ve dua ile..
Nilüfer İşçi Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Ara 14, 2007 5:35 pm

Değerli kardeşi MUZAFFER.!Öncelikle selamlarımı,muhabbetlerimi vesaygılarımı gönderiyorum. Evet haklısın kardeşim.Zorunlu iki gün ara vermek zorunda kaldım.Ben sana bu özel ilgi ve alakandan dolayı şükranlarımı gönderiyorum.Evet.12 ARALIK çarşamba günü sabah forumu incelerken daha cevap yazamadan acı bir haber aldım.Rahmetli annemin bir küçüğü olan dayım aniden vefat haberini aldım. Apar topar Çaykaraya CENAZEYE GİTTİM.Bugün yeni döndüm ve senin mesajını okudum.Çok mutlu oldum.Dediki demek muzaffer kardeşim beni ilgiyle takip ediyor.ALLAH razıolsun.Dayıma gelince bilmem bilirmisin annem çoroştandı(zaten ÇOROŞLİolarakta genelde anılırdı).Dayımda haliyle ordaydı.Sağlıklı görünüyordu ama vade...!Yüce mevla netakdir ederse o!Defnettik geldik.ALLAH rahmet eder işallah.Hepimizin sonu o.Cenaze günü eniştem vedat ve ablamıda Hatıya çıkardım.Ocakbarana bakarak andık seni..!Dönüşte raşıya mezarlara uğrayarak fatiha okudum.(allah kabuletsi inşallah).Dönüp tekrarÇoroşa çikmam gerekiyordu.Resul ağabimle birkaç yolcu vardıTRABZONA.Dnerken alt yoldan uzun göle çıkarken Ogeneden gelen dereile Şerahtan gelenderelerin birleştiği yerden yani alttan dere kenarında alçak köprüye doğru bir yol vurdiler hemde girişine baktım asfalt.İster sehlukluk de ister merak deister özlemde..!Ola dedım ben bu yoli bibakacağum.Nereyekadar yapıldı..?Girdim yola .Akşam alaca karanluklayu.Gittim gittim. Baktun Alçak kopriyekadar asfallt oldı.Eskiyi düşünürsen hayaldi oralarda asfalt..!Ordan yukari baktum asfalt yok ama yol genişledi .Kenarlardaki kayalar makinelerle traşlanmış..Neolur olur bundan yukkarı gideceğum dedum..Gitum gittum Taa çukalasakadar.OradanDemirkapiya ve virajlarına baktım.Demirkapı taşları serpinti karla kaplı.Zaten duyguluydum.Gözlerim doldı.Odağlara bakıp ağlamamak eldemi...!Muzfferciğim.Derin ırmağa kadar yol bayağı genişledi.Eski yoldan eser yok.Hani rahmetlı karğa ile giderken üsteki taşlara başumuz vurmaması içun eğılurdukya.Gerek yok artık.İyi oldu ama şuna üzüldüm.Çocuklarımı eski yolun eskı haliyle götürüp (bak işte biz buralarda yükli kamyonun üzerinde 35-40 kişi böyle giderdik diyemiyeceğiz.Dsek bile nekadar algılayacaklar...?Yeni nesil eskilerin çektiği bu meşakkatleri bilmeleri gerekir diye düşünüyorum.Dönüşte yollara baktım ve dedimki (eygidi karğa buyollarda nagitmelerun var .nezahmetlerun var.)Dönüşte dikkatimi çekti yer yer eski yoldan 3-5 metrelik yerleri bozmadılar.Dönüşte derin ırmakta durdum.Yayladan kalabaluk gelirken bilirsin ordada horm yapılırdı.ŞÖYLE BİRBAKTIMİ.Beraber horom edipde ebediyete göçen ağabeylerimiz var hatırladığım.Rahmetli fettah ağabi ve hasan bayraktar.Tekrar ağladım ve çok hüzünlendim.Snrada dayımın köyüne çıkarak öyle döndüm..Evet kardeşim .Bukısa eski yayla yolu anısını seninle paylaşayım dedim..hoşca kal .Akşam parakafta görüşürüz inşallah.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cmt Ara 15, 2007 7:59 pm

SELAMÜN ALEYKÜM MUZAFFER AMCA NASILSINIZ İYİSİNİZ İNŞALLAH BI YARMAZLIK YOKTUR. NEDEN ÖYLE SITEM ETTINIZ DÖĞRUSU ÜZÜLDÜM...MALUM OKUL ,SINAVLAR BI TURLU FIRSAT BUALMIYORUZ.İNTERNETE AYIRACAK VAKİT PEK YOK.BENDE BU SABAH GELDİM BAYRAM DOLAYISIYLA. GIDENE KADAR İNTERNETTEYİM.. Uygunsuz Kelime Uygunsuz Kelime GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ. BABACIĞIMINDA SİZLERE ÇOK ÇOK SELAMI VAR ALLAHA EMANET OLUN...(ONUN İNTERNETLE ARASI İYİ DEĞİL SIZIN SELAMLAŞMANIZA BEN ARACI OLURUM İSTERSENİZ) AMCACIM YOLUNUZ BURSA'YA DÜŞERSE BEKLERİM SİZİ...
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Niyazi Özen » Cmt Ara 15, 2007 9:43 pm

Selamun Aleyküm Değerli ağabeyım

Allahtan sağlık sihhat ve afiyette olman dileğiyle seni Allaha emanet ediyorum
Dua ve afiyet dilleklerimle
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Niyazi Özen » Pzt Ara 17, 2007 6:36 pm

Selamunaleyküm saygı değer ağabeyim.Gösterdiğin ince hassasiyetine teşekkür ederim.20yıl belkide 30yıl önceki fotoğraflarla anılarımı sayfama taşıman bana karşı olan hislerinin güzelliğindendir.
Sana tekrar teşekkür ederim saygı ve selam ederim.
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzt Ara 17, 2007 8:46 pm

selam sayın hocam ilginize teşekkür ediyorum özellikle niyazi hocaya yaptığınız jest çok ilgimi cekti.
...paylaşmak güzel bir şey paylaşmaya devam .selametle kalın
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Ara 18, 2007 9:48 am

Selamun aleyküm muzafferciğim...Niyazi ÖZEN 'in özel sayfasına attığın resim duygulanmamak eldemi?Tekra tekrar bakıyorum.Herkesi tanıdım.Rahmetli mustafa ağabi (bergel) de orda.Diğerleri buresmi görse çok mutlu olurlar sanırım. Eğer böyle resimler olursa sayfalara at. Ben şahsen çok mutlu oluyorum.Selamlar saygılar ALLAHA emanet olun...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

fatih kazancı

Mesajgönderen Fatih Kazancı » Sal Ara 18, 2007 2:47 pm

hoş bulduk hocam kusura bakmayın kendimi tanıtamadım ama şimdi düzelttim diyaloglarımızın daim olması temmenisiyle saygılarımla
Fatih Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ataman » Sal Ara 18, 2007 7:06 pm

SİZİ UNUTMAM İMKANSIZ SİZ BÜYÜĞÜMSÜNÜZ BAYRAM HAZIRLIĞI NEDENİYLE İŞLERİMİN ÇOKLUĞU YETERİNCE SİZLERLE GÜRÜŞME İMKANI BULAMADIM ŞİMDİDEN SONRA İNŞALLAH GÜRÜŞME İMKANI BULURUM NURAY YENGEM NASIL ONUNDA ELLERİNDEN ÖPÜYORUM ŞİMDİDEN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Sevil Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emine Özen » Çrş Ara 19, 2007 10:16 pm

Teşekkür ederim muzaffer amca dleklerin için.Ama güçendim biraz böyle erken unutulmak zor geldi.Ben niyazi hocanın ilk göz ağrısıyım umarım hatırlamışsınızdır.
Şimdiden mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
Emine Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Çrş Ara 19, 2007 11:59 pm

bayramınızı kutlar daha nice bayaramlara sevdiklerinizle birlikte ulaşmanızı dilerim
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Prş Ara 20, 2007 7:19 pm

s.a hocam bayramını kutluyor ellerinizden öpüyorum ....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Prş Ara 20, 2007 10:12 pm

S.A KIYMETLİ AMCACIM SİZİN VE YENGEMIN KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ELLERİNZDEN ÖPÜYORUM. SEVDİKLERİNİZLE NİCE SAĞLIKLI MUTLU BAYRAMLARA ULAŞMANIZ DUASIYLA...ANNEMIN BABAMIN DA SLM VAR BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORLAR...HAYIRLI AKŞAMLAR ALLAHA EMANET OLUN RAHIME - RAZIYE
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Özen » Cum Ara 21, 2007 12:39 pm

Selam muzaffer amca öncelikle bayramınızı kutlarım.Sizden bir ricam olacak sitedeki babamla olan isim karışıklığını düzelde bilirmisin.Valla birde resim eklendi benim karizma yerlebir .yardımınızdan dolayı şimdiden teşekkğür ederim...
Kullanıcı avatarı
Fatma Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TEBRİK

Mesajgönderen Ferit Kama » Cum Ara 21, 2007 1:17 pm

muzaffer amca bayramın mübarek olsun..
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki