GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Nis 24, 2008 11:11 am

Herkese Gölcükten Selamlar:

Bugün Gölcükte sıcak bir hava var ama güneş net gözükmüyör sisli bir hava mevcut,herkesin iyi haberlerini almış bulunuyorum,bende şükürler olsun iyiyim,buraya yazamayan herkeste inşallah iyidir.

Mahmut Kardeşimin aklı,fikri hep köydeki işlerde,yahu sende kayış attı de kendi kendine git köye o işleri yap ama dönüşte benim söylediğimi söyleme suc bende kalmasın anlaştıkmı.

Muhammet Kardeşim sende 23 Nisan günü olan sıcaktan yakınıyorsun seninle 19 Mayıs günü görüşürüz tamammi.

Tüm Hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı bir Perşembe günü geçirmelerini yüce Allahtan niyaz ediyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 24, 2008 12:30 pm

Herkese Gölcükten Hayırlı Günler,
Bugün Bursadan misafirim geldiği için şu ana kadar siteye giremedim... Şükür sağlık durumumuzda bir problem yok..Hava yine kapalı ve sıkıntılı...Sizlerden iyi haberler aldıkça mutluluğumuz çoğalıyor...Mutluyum..

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Nis 24, 2008 12:31 pm

İrfan bey kardeşim herhalda 19 mayısta gelmek niyetindesun. Gel da beraber görelum. Yoksa ben bu sicağı önceki çocukluk dönemlerini saymasek kesintisuz 33 senedur yaşayirum. İnşallah hepumuze Allak hayırlı ve sıhhatlı ömürler verur da hep birlukte yaşaruk. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Nis 24, 2008 12:57 pm

Herkese selamlar
Yazanların iyi olduğunu okumak keyif verici.
Hava durumuna gelince müthiş rüzgarlı bir gün geçiriyoruz.....
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Nis 24, 2008 8:34 pm

Kırıkhan dan herkese selamlar. Sıcak bir bahar akşamı. Tam yaylalara olmasa bile mezirelere çıkma zamanı. Ne mutlu olsun oralarda olanlara. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Nis 25, 2008 5:37 am

Günaydın hayırlı cumalar, kapalı fakat henüz yağmayan bir Rize havasından tüm köylülerime selamlar. Bu sabahta Muhammet abıyi geçtim. :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 25, 2008 5:46 am

Günaydın. Herkese hayırlı Cumağalar
Ana sayfada okudum Orhan Durgun un ölümüne çok üzüldüm. Merhuma Allah tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
Köseoğli sabah namazını dairede kıldun herhalde. Tebrikler.
Kırıkhan dan herkesi selamlıyorum. Yanayiruk. Allah Muhafaza etsun.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 25, 2008 6:14 am

İ M D A T Bana biri yardım etsin.

Şiir köşesine bir şiir yazdım. Şiiri kopyala yapıştır şeklinde monte ettim. Görüntüsünde düzgündü, fakat şimdi açınca düz yazı olarak karşıma çıkıyor. Anlayan bir yetkili bir düzeltme yapsın olmuyorsa şiiri silsin ve bundan sonra nasıl olması gerektiğini bana anlatsın. (Yeniden o sayfaya yazacaksın gibi)
Yardımcı olacaklara peşinen teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Nis 25, 2008 6:45 am

EVET YİNE BİR HAFTA SONU YANİ MUBAREK CUMA GÜNÜ

Tüm şur ahalisine ve hemşerilerime HATAY Erzin İlçesinden günaydın,hayırlı sabahalar, hayırlı Cumalar.
Ne desek sonuç bu yine yazan Kırıkhandan Muhammet Abi ve Rizeden Yazan Mahmut kardeşimiz başka kimse yok yaz gelmeye başlayınca herkes firar etmekte yazanlarda zorunlumu ne
Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Çalışan ve Çalışmayanlarada yani herkese sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Nis 25, 2008 7:10 am

Herkese Hayırlı Cumalar,
Anasayfaya uğramadan bu sayfaya girdim..Ölüm haberini okuyunca çok ama çok üzüldüm...İlk anda sınıf arkadaşım Prf.Orhan olduğunu sandım..Anasayfaya bakınca o olmadığı anlaşıldı..Bu defa ondan daha genç bir köylümüzün öldüğü anlaşıldı..Maalesef rahmetliyi tanımıyorum...Allah rahmet eylesin...Yakınlarına başsağlığı dilerim..

Gölcükten bütün dostlara selam ve sevgiler....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Nis 25, 2008 12:52 pm

Herkese Gölcükten Selamlar,Hayırlı Cumalar:

Yine ölüm yine üzüntü,Allah rahmet etsin mekani cennet olsun,ne diyelim elimizden birşey gelmiyor,zamanı gelen gitiyor Allah imandan ayırmasın.

Gölcükte kapalı bir hava var azda olsa soğumaya başlamış havalar ama yağmur henüz yok.

Herkesin iyi heberlerini bekliyoruz verenler bizi her zaman memnu etmiş olacak,verenlerin durumu iyi ben durumunu veremeyenlerinde iyi olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum.Benim durumum iyidir.

Bugün Cuma akşam paragaf var ama ben bu akşam katılamayacağım,benim torunun Kocaelide spor salonunda folklör yarışması var onu izlemeye gideçeğim saat 19.00 da başlıyor 17 ülkenin ekipleri yarışıyormuş söylenen tam bilgim yok sadece yarışmanın olacağını biliyorum durumu orada göreceğiz güzel bir yarışma olacağa benziyor,daha sonra bilgi veririm inşallah.

Ben herkese sağlikli,sıhhatlı güzel bir Cuma günü geçirmelerini diliyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Nis 25, 2008 3:12 pm

Ahali merhaba kayip deyilim hasta deyilim hersey yolunda sadece yogunluktan buralara fazla yazamiyorum siteyede girdigim zaman daha cok teknik konularla ilgileniyorum, biraz daha idare edin beni, dilerim herkesin keyifleri yerindedir...

ARKADASLAR VIDOELARA COK ESKI VE ILGINC VIDEOLAR EKELDIM MESELA KUSMER SENLIKLERI 1993..SELAMET BASARDAN FIKRALARIN DEVAMINI VEDE 1991 KOYDE YAPILAN BIR VAY BENI EKLEDIM IZLEYIN. DUYGU VE DUSUNCELERINIZI YAZINIZ LUTFEN...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Nis 25, 2008 4:58 pm

Tüm hemşerilerime sağlıl ve esenlikler diliyorum....!!!!
Hayırlı cumalar....!!!!!
Tabiki ana sayfadaki ölüm haberi herkesgibi benide üzmüştür....!Bende tanıyamıyorum.Ancak Orduda dr. olarak görev yapan amcasının oğlu İ.Ethed DURGUN'dan aldığım bilgiye göre uzun zamandır Zonguldak'da yerleşmişlermiş...!!Tekrar ALLAH'dan rahmet diliyorum....!Ykın larına başsağlığı ve sabır diliyorum...!!
Herkesi ALLAH'a emanet ediyorum....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Nis 26, 2008 9:19 am

Herkese Hayırlı Günler,
Hafta sonu olduğu nasılda belli oldu...Şu an saat 11.19 bu satırlar yazarken henüz bu sayfada kimse görünmemiş...Yatıyor ve dinleniyor dostlar.. Allah suhhat ve afiyet versin..

Gece gök gürültüsü ve azda olsa yağmur ve şimdi kapalı ve serin bir hava..

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Nis 26, 2008 9:25 am

Merhaba ahali hafta sonu oldugu belli bugun ikinci sirayi ben aldim burda yaz geldi dokulduk bahcelere, disariya, hafta sonu oldugu icin ev halki ortaliklarda dolasiyor her kafadan bir ses cikiyor ama yinede buraya yazmadan gecemedim :) insallah herkes istedigi gibi bir hafta sonu gecirir...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir