GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Nis 19, 2008 2:46 pm

Bekir Kıran yeniden ana sayfaya üye olmamızmı gerekiyor. Eski üyeliklerde türçe harfler vardır.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Selamlar

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Cmt Nis 19, 2008 4:13 pm

Australya'dan selamlar,sevgiler,saygilar degerli Sahinkayali'lar.Bir hayli zaman olmus bu sayfalara girmeyeli su an yerel saat sabah 1 aramizdaki 9 saatlik dilim farkini da hesaplarsiniz bir hayli gec oldu ama ben ancak vakit bulup sizlere en azindan bir " MERHABA" demek istedim.Bir yandan yazarken diger taraftan siteden yayinlanan o coskullu kemence sesinin buyusune de kapilmamak elde degil :lol: Bu guzel muzikleri buraya tasiyip ,kulaklarin pasini silenlere de ayriyetten tesekkurler,tebrikler.Hosca kalin,umutlu ve saglikli kalin...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 4:21 pm

Ahmet hoş geldin,bak nereye gitsen seni yakalıyorum,herkese selamlar,Allaha emanet olun sana artik iyi geceler diyebilirim sanırım,hoşta kal....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Nis 19, 2008 6:03 pm

Mahmut KÖSEOĞLU yazdı:Bekir Kıran yeniden ana sayfaya üye olmamızmı gerekiyor. Eski üyeliklerde türçe harfler vardır.

Mahmut abi merhaba, yeniden uye sadece anasayfaya olacaksiniz forumdaki uyeliginiz ayni sekilde gecerlidir..
Yeni yuzlu anasayfada turkce karakterler gecerli deyildir artik idare edeceksunuz bizum gibi :)

Ahmet abimmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldin nasilsin?? sende benim gibi kayipdun haaa ayni anda ciktuk piyasaya ne guzel, ozleduk seni kisa zamanda msnde gorusmek uzere sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Nis 19, 2008 6:51 pm

BİR ŞEY ANLADUM İSE SİMSİYAH ZENCİ OLAYIM...
BİZDE Mİ YENİDEN KAYIT OLMAMIZ GEREKİYOR
EĞER ÖYLEYSE BENİ BİRİNUZ KAYDEDUN
SELAM
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Nis 19, 2008 7:43 pm

Fatma merhabada o konu anlaşılmıştırda, siz bu siteye iyi bir hesap vermen gerekir.

İnsan küçük bir not yazar. Ondan sonra nere gidersen git. Hastaydı öldümü kaldımı hesapları yapıldı....
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Nis 19, 2008 7:54 pm

Merhaba Fatma Hanım
Öncelikle hoşgeldin diyeyim
Doktor Bülent beyin dediği kadar varmış (VAY BE BUNLARI NASIL BUZAMANA KADAR MUHAFAZA ETTİN) Rahmetle anıyoruz Selamet kardeşimizi ona ait elinizde ne varsa dinlemeye seyretmeye sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu gün siteyi dolaşırken çok ama çok özel bi konuya temas ettin şu bizim Selamet BAŞAR hakkındaki videoyu seyrettim arkasıda gelecek diyorsun onu açele gelirse çok memnun kalacağım onun bizim içimizde yerei başkaydı aynı zamanda Anne tarafından akraban olur kendisi ona ait elinde ne var ise gönderirsen çok mutlu olacağım sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cmt Nis 19, 2008 9:04 pm

Kırıkhan dan herkese selamlar. İki gündür biraz garipluk çokti üzerume. Çocuklarun en küçüği Uğur efendiyi de geçici de olsa gönderduk. Ola Uğur giddi ne gitti keşke anasi da gitse. Şimdi başlayu eee uşağum akşam gelmedun, e uşağum evleyi yemekte yoğidun.... Ey uşağum diye diye anası ey uşağum duya duya ben günleri geçuruyiruk. Hayde hayirlisi. Ha Uğur gitti deduk ise askere veya hacca gitmedi ha Ordu ya ağabeyinun yanına gitti.

Her neyse bu arada yarım hacı da olduk. Çok şükür Fatma nun sesini duyduk.Sağlık ve sihhatte olsun da yazmasun.Tabiiki yazarse daha eyi olur.Teyze kızı yazılarını ekranda görünce gerçekten sevindim. Eşimle birlikte hepinize selam ve sevgilerimizi sunuyoruz. Kalın sağlıcakla
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Nis 19, 2008 11:00 pm

Selamun aleyküm emmim oğli Muhammet....!!!!
Ola oyle yalandan Uğurun anasını ileri sürüp bazı şeyleri saklamaya çalışma....!!!!Z aten İsmail bu akşam bendeydi ve uğur ile senun diyaloglarının konusunda bena bazı tiyolar verdi.Şimdi İsmailin soyleduğı bazı şeylere dahada hak veruyurum.Konu anlaşıldı....!!!!
Duşunuyurumda bu uşağı baş,göz ettuğun zaman ne olacak halun....????
Ozamanda gene anasını ileri surersun belkida :lol:
ALLAH hayırlısı ile kavuştursun...!!!
Unutmaki senun gurbet elde iki uşağundaha var...!!!!Buayrımciluğun niye....?????
Öpüyörum seni..ALLAH'a emanet ol....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cmt Nis 19, 2008 11:07 pm

yeni siteye forumdaki tüm üyeler yeniden üye olmalı.tabı bu size kalmıs. Mesela sohbet odasina girebilmeniz icin mecburen üye olmaniz gerek.baska turlu o sohbete giremezsiniz.ayrıca sitedeki resim albumune resim ekleyebilmeniz vede şiir köşesine şiir ekleyebılmenız ıcın üye olmaniz sart.merak etmeyin üye olmak sadece 5 saniyenizi alır.Ben 3 hafta ugrastım site icin sizde 5 sanıyenızı benım ıcın feda edin.Sonra sitenin keyfini cikarin:))
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Nis 20, 2008 8:06 am

Merhaba Sevgili Dostlar,
Günün ilk mesajini yazmak güzel bir duygu...Nasıl oldu anlayamadım ! Tabi Pazar olduğu için bu mutluluk bize kaldı...Gölcükte sıhhat ve afiyette günler geçip gidiyor...Güzel bir bahar günü...

Bütün dostlara selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr Nis 20, 2008 9:33 am

Merhaba Kıymetli Hemşerilerim
Bu gün pazar Muzaffer Hocamında dediği gibi birinci olmak güzel ama ikinci olmakta en birinci kadar güzel herkese sağlık saıhhat dilerim
HATAY Erzinde de hava çok güzel güneşli buralarda belli başlı bir yaramazlık bulunmuyor.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Nis 20, 2008 9:57 am

Sevgili vede değerli hemşerilerim....!!!!
Herkese iyi pazarlar,Sağlık,mutluluk ve esenlikler diliyorum....!
Üçüncü olarakda yazmak güzel...!Yeterki bu sayfa hergün başka başka hemşerilerimizin güzel mesajları ile dolsun taşsın.
Bugün Ordu'da hava çok güzel.İnsanın gözü gönlü açılıyor.Dağlardada karlar eriyor.Sevgili Mehmet AYDINLI kardeşimiz inşallah KUŞMERE varmıştır.Resimlerini bekliyoruz....!!!!
Hepiniz ALLAHA emanet olun....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Nis 20, 2008 11:19 am

Herkese Gölcükten Selamlar:

Bugün pazar olması nedeniyle çalışanlar hergün olduğu gibi ilk sırayı alamıyor niyemi yan gelip yatıyorlar,bizde ayıp olmasın diye bekleyerek araya bir iki çalışan girsin sonra yazayım dedim 4.olarak yazmayı uygun gördüm,sizde yarın ön sıralarda olursunuz inşallah,Gölcükte bugün hava çok güzel bahar havaları başlamış oluyor,
Ben tüm hemşerilerime sağlıklı olduğumu,onlarında sağlikli,sıhhatlı olmalarını yüce Allahtan niyaz ediyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Nis 20, 2008 1:22 pm

yeni site falıyete gecmıstır.tum sahınkaya köyu sakınlerıne hayırlı olsun.eksık gördugunuz kısımları bıldırısenız onlarıda duzeltırız.gözden kacmıs yerler olabılır
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir