MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzt Ara 03, 2007 10:31 am

sevgili agabim
evet geçen hafta giremedim işlerimin y6ogunluğundan yaramaz bir durum söz konusu değil bu cuma inşallah görüşecegiz selamlar
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Ara 06, 2007 9:24 pm

Teşekkür ederim Muzafferciğim...Açtığım sayfaya ilk defa ziyaretçi olarak yazman beni çok memnun etmiştir.

İnşallah sitede daim olacağım.Faal olmaya da çalışacağım.

Selamlarım sizlere olsun.

Muzafferciğim.Ben herzaman köyümüzün ana sayfasını bakan ve onu okuyan sıradan bir şurli idum. Sonradan diğer etkinliklere girince: FORUM -PARAKAF-KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA gibi sayfalara girince daha iyi şürli olduğumi anladım ve geçen zamana acıdım.teşekkür ediyorum sayende busayfalarada vakıf olduk.allah razı olsun,hakikatten çok güzel etkinlikler var.emeği geçenlerden ALLAH razı olsun .aqma hocam busayfaları bimeyenlerede tanıtmak lazım .seni eniçten duygularımla kucaklıyorum.ALLLAHA emanet olun.

aziz kardeşim !! kişisel mesajlara baktım benden 10 kasım günlü birmsajla bazıbilgilae istedin ama onları gönderdik galiba yoksa gelmedilermi?
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yazile Kara » Cmt Ara 08, 2007 10:15 am

SELAMUNALEYKÜM ENİŞTE. BEN BU GÜNLERDE BİLGİSAYARA PEK GİREMEYURUM.ONUN SANA CEVAP YAZAMADIM.KUSURA BAKMA.
BUNDAN SONRA YAZMAYA ÇALIŞIRIM İNŞALLAH.ABLAMA VE FADİME HALAYA SELAM EDERİM.BACANAĞIN VE OSMAN DA SİZLERE SELAM EDER.GÖRÜŞMEK ÜZERE.
Kullanıcı avatarı
Yazile Kara
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Niyazi Özen » Pzr Ara 09, 2007 8:08 pm

Saygıdeğer Hocam selam ile başlamak üzere gösterdiğin hassasiyet gerçekten saygıya değer Ama bir kelime hrıç
Bu duygularla affına sığınır biemanillah derim
muhabbetlerime Görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Özen » Pzr Ara 09, 2007 9:05 pm

İyi akşamlar muzaffer amca biraz geç oldu cevabım ama kusuruma bakmazsın.Babamla bir türlü anlaşamıyoruz bilgisayar hususunda yanlışla ondan kaynaklanıyor.Bu yapılan yanlışı nasılş düzelte bilirim.Umudum bilgisayarı kullanabilmesi böylece kurtaracam.Saygılarla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Ara 10, 2007 7:39 pm

Allah'ın selam ve bereketi ile...
ya çok safsınız
ya önemsemiyorsunuz
ya da inat ediyorsunuz.
geçen haftaki atışmayı baştan sona bir incele hafızanda kalsın... aynı şekilde bu hafta ben yapacağım. o zaman da aynı tepki de kalırsan kararını ver.
acilen cevap ver atışma sayfası ne işe yarar, er meydanı ne işe yarar,paragaf sayfası ne işe yarar bu minval üzre doğruyu bulursun.
sana kızmak mı unutma ben Evliyayım
ama herkese bir örnek olsun diye bu hafta açık bir hata yapacağım ve sen benin üstümden bağırabilirsin.
ya da ikili özür beklerim aksi halde davamdan vaz geçmem.
geçen hafta ne oldu ne olmadı Adnan'a sor
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Ara 10, 2007 8:55 pm

MUZAFFER...!Öncelikle selam ve saygı vesevgilerimi yolluyorum...!Konuya bir ata sözü ile başlamak iwstiyorum.'Kasap sevdiği SEVDİĞİ POSTU YERDEN YERE VURUR'derler.Kusura bakmayın ama Niyazı hocaya yazdığınız o mesajdaki hoş olmayan o cumleyi baştan beri hiç içime sindiremedim ve size yakıştıramadım.Asıl muhatapdan bir tepki gelmeden sazangibi oltaya takılmak istemedim.Hele bhele bu sitede sizin gibi başı çeken liderler çok daha dikkatli sözcükler sarfetmesi gerekir diyorum acizane.O cumlenin yerine'meziredeki çayırdan kalma sinor davamızmı var?'diyerek aynı vurguyu ve sitemi yapsan daha şık olmazmıydı?Kusura bakma. Yukardaki ata sözunün temasına sığınarak bu eleştiriyi yaptım.Öz ve yapıcı eleştiriye hepimiz açık olmalıyız diye dünüyorum..!Benimde arkadaşlarımın hoşuna gitmeyen mesajlarım olursa hakaret edilmeden her türlü yapıcı eleştiri baştacımdır..Seni opüyor ve muhabbetle kucaklıyorum...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gülden Güvercin » Sal Ara 11, 2007 2:11 pm

MERHABA DEĞERLİ HOCAM,

IĞDIR/MERKEZE 15 KM.UZAKLIKTAKİ KARAKOYUNLU İLÇESİNDE ÇALIŞIYORUM.ÇOK DA MEMNUNUM.SOĞUK OLMASA DAHA ÇOK MEMNUN OLACAKTIM GENEDE DOĞUNUN EN İYİ YERİ.
HOCAM BEN HERGÜN SİTEYİ TAKİP EDİYORUM.YANLIZ BİR KATKIDA BULUNAMIYORUM.O GÜZEL PAYLAŞIMLARIN ÜZERİNE EKLEYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM DOĞRUSU . SAYGILARIMLA....
Kullanıcı avatarı
Gülden Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Ara 11, 2007 5:05 pm

Ve aleyküm selaaam...! Değerli Kardeşim MUZAFFER..Sanada bucecevap yakışırdı.Gercekten insan zaman zaman zelleye düşer ki Peygamberler bile düşmüştür.Ama sizin incelik gösterip özür dilemen asaletten gelse gerek.İnsanların hatasını kabul ederek bundan dönmesi insanı yüceltir.Sizde benim nezdimde herzaman gibi birkez daha yüceldiniz...!ALLAH razıolsun.Amacım seni ikazdan ziyade ben gibiler seni iyi bilir ama umuma açık sayfada yazdığın için seni tam tanımayan veya yeni tanıyan arkadaşlarda yanlış anlaya bilir.Yoksa ben sizin samimiyetinizi azçok bilebilen ve tahmin edebilen kişiyim.İstiyorumki bu sayfalarda hiç kırıcı bir söz ve yazı olmasın..!Hep dostca ,sevgice saygıca diyaloklar olsun.Hanı dergaha (teşbihte hata olmaz) Yeni katılan bir gari odun geetimişte birtanasi eğriymi.!Yunus emre demişki'O odunu geri götür bu dergaha eğri odun yakışmaz..!'Misali bende bu dergahta hiç bir olumsuzluğu kabullenemiyorum. Hassasiyetim onuniçin..!Yoksa çokmu saf duygulu ideallerim var? Sna tüm kalbiminle muhabbetlerimi ve sevgilerimi yolluyorum.....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

srlam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Çrş Ara 12, 2007 12:14 pm

selamün alyküm muzaffer amca ben iyiyim allaha şükür askerliği sorarsan tabiki sivil hayattan çok farklı ama diğer asker arkadaşlara oranla çok çok rahatım ben burada mutfak çavuşluğu yapıyorum aslında çok rahat ama denetimi çok fazla oldığı için sıkıştırıyorlar ama alıştık allaha şükür zaten askerliğin bitmesinede 36 gün kaldı.
neyse muzaffer amca ellerinden öperim .... inşallah sivil hayata geçtikten sonra bu sitede bende babam gibi faal olurum seninlede daha fazla mesajlaşabilirim allaha emanet ol....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Selcuk » Prş Ara 13, 2007 12:14 am

Merhaba Muzaffer amca...
Sizin de dediğiniz gibi öğrencilik hayatından dolayı çok iyi takip edemiyorum siteyi ama tamamen kopmuyorum da...Stajımın olması hayli vaktimi alıyor,tabi öğretmenliğe bir kaç adım kala verilen sorumlulukları layıkıyla yerine getirmeye çalışmak,ödevler,sunumlar,günlük planlar derken bazen kısa sürelide olsa ara vermek zorunda kalıyorum site takibine.Tabi ki konyada bilgisayarımın olmaması da biraz sorun yaratabiliyor ama olsun sitye arada sırada uğrayıp bir iki satır bir şeyler yazmak hiç uğramamaktan ve okuyupta fikir beyan etmemekten çok daha iyidir!en azından ben öyle düşünüyorum...
Beni düşünüp,halimi hatrımı sormanız beni çok memnun etti,çok teşekkür ederim...
Fatma Selcuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Ara 13, 2007 12:10 pm

Muzaffer abi ben senin gibi aynı duygular içindeyim. İstanbulda amcam Resmiye yengemle beraber senden bahs ettik. Gölçük istanbula yakın gelirmi diye sordum. Yengem annesi bayağı rahatsız yanından ayrılamaz dedi bana.
Bu yaz iki seçim üst üste geldi aradada kızımın düğünü oldu. Bunların üstünede bel fıtığı oldum köye ve yaylaya bek fazla gidemedem. İnşallah önümüzdeki yaz geldiğinde görüşürüz. Allah nasıp ederse,hoştakal
Selam ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Ara 13, 2007 1:45 pm

DOĞRUDUR SAYGI DEĞER HOCAM. KIZIMIN YARAMAZLIKLARINDAN KAYNAKLANAN BİR KAZA SONUCU MAALESEF KOLU KIRILDI. ÇOK ŞÜKÜR ÇOK BÜYÜK BİR KIRIK YOK ATEL YAPTILAR. İYİ DİLEKLERİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Niyazi Özen » Prş Ara 13, 2007 8:26 pm

Selamun aleyküm
Saygıdeğer hocam Bu akşam Cuma akşamı Bir ziyaret bin hayra bedeldir Sevdiğin birini ziyaret ise sayısız hayırlara vesiledir
Bu duygularla sağlık ve afiyette olman umuduyla Allaha ol
Selam ve dua ile...
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Ara 13, 2007 10:28 pm

Selamunaleyküm Abi artık siteye resim gönderenler arasına katılmışın,bir dijital fotoğraf makinesi alırsan başa yarişirsin gibi geliyor bana,siteyi devamlı takıp ediyorum,bir atasözü hafızamda seslenmiş o da şu,çok muhabbet tez ayrılık getirir.Buradan ayrılığı silelim,muhabbet bizim parolamız olsun,birliğimiz beraberliğimiz kesinlikle zaval görmesin.Bundan şüphem yok,ben sadece bana ait olan bir düşünceyi dile getirmişim.Yarın Cuma senin seyahat zamanın geldi,sana hayırlı cumalar diliyorum..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir