GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Nis 12, 2008 6:58 am

Günaydın iyi pafta sonları bulutlu bir Trabzon havasından tüm köylülerime selam ve saygılarımı sunarım.
Muhammet Şahin abı bugün mesai olmadığı için birinciliği kaptırdı.
Kamil Şahin abı nin o uzun yazılarındaki duyguları baylaşmamak elde değil. Evet ayni köylü, yaylada kapı komşularız. Fakat geçim şartları bizleri ayrı düşürdü. Kırıkhanda ,Gökçeada da vede başka yerlerde çoçukluk arkadaşlarımız, dostlarımız akrabalarımız vardır. Uzakta olmalarının yanı sıra hayat şartları ekonomık durum gidip gelmeyi engelliyor.

Neyse Allah hayırlısını nasıp etsin hoşta kalın.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Cmt Nis 12, 2008 6:59 am

Sıcak olması beklenen, fakat şuan kapalı bir İstanbul sabahında herkese hayırlı günler, hayırlı çalışmalar.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Nis 12, 2008 8:05 am

Gölcükten bütün dostlarıma sağlık ve afiyette olduğumu bildirir,selam ve sevgilerimi sunarım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Osman Ayan » Cmt Nis 12, 2008 9:42 am

İskenderunda güzel bir gün ve tüm hemşerilerime selamlar sevgiler,her şey gönlünüzce olsun
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Nis 12, 2008 11:01 am

Sevgili ve değerli hemşerilerim....!!!!
Hepinizi saygı, sevgi ve hasretle kucaklıyorum...!!!!
Busayfadan yaad ellerdeki hemşerilerime yazarak selamlaşmak, hasbihal etmek beni çok mutlu ediyor...!!!Sizlere elimle dokunmuşgibi oluyoryum...!!!!
Evet bugün bakıyorumda yazmada 6. lığe düştüm...!!!
Tüm yazan değerli dostları kutluyor,sağlık ve esenlikler diliyorum....!!!!!
Güzel ve huzurlu günlerde bu sayfada tüm hamşerilerimizin daim yazması dileğiyle...!!!
Birde şunu buradan ifade etmek isterimki vede merak ediyorumda: Kardeşimimiz ve yöneticimiz Fatma ÖZBİLGİ uzun zamandır hem bu sayfaya hemde akşamda paragaf'a yazmadı.Neden yazamıyor...?Acaba bilemediğimiz bir sorunumu var...??MSN'side açık değil ki sorayım...İnşallah bir sıkıntısı olmasında.Önemli olan o...!!!
Hepinizi ALLAHA EMANET EDİYORUM.....!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 12, 2008 2:04 pm

Herkese Gölcükten Selamlar:
Bir hafta sonuna daha gelmek bize nasıp olmuş şükürler olsun,güneşli sıcak bir hava var bugün Gölcükte balkon sefasi yapmaya başladık,herkes zaman zaman veya devamlı yazıyor ama Fatmadan ses yok son zamanlarda hastalık lafları yapıyordu inşallah öyle bir durum yok kendisine Allahtan şifalar diliyorum tabii bu dileğim tüm yaşantısında,diğer yazanlar çok uzun yazıyorlar yanı uzun yazmada yarışa girmişler hafta sonu olması nedeniyle zaman ayıramıyorlar sanırım ama ben anca 7.sırayı alabildim,ben Gölcükte sıhhat olarak iyiyim tüm hemşerileriminde iyi olmasını canı gönülden arzuluyorum yüce Allahtanda niyaz etiyorum,herkese hayırlı bir hafta sonları diliyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cmt Nis 12, 2008 7:27 pm

Kırıkhan dan herkese selamlar.Bir kaç gün bu sayfada aralıklı olarak, üç hafta daparagafta mazeretim olması nedeniyle yazamadım.Öncelikle tüm dostlarımı şunu bilmelerini isterim ki ben yaptığım her işi severek ve isteyerek yaparım. Kim ne derse desin inanmadığım ve gönlümden geçmeyen hiç bir işi (hani kerhen de olsa derler) mümkün değil yapmam. Beni yaknen tanıyanlar çok iyi bilir.

Yukarıda dediğim gibi bir kaç hafta paragafa katılamamamı bazılarının değişik şekilde yorumladığını müşahade ediyorum ve bu duruma gerçekten üzüldüğümü beyan etmek mecburiyetinde kaldım. Bu fani dünyada kimseye kızmak gibi bir lüksüm yoktur. Hele hele ''ADİYAT'' süresinin meal ve tefsirini okuduktan sonra (Bu kısmı özellkle Çerkezköydeki kişi ile ilgili söylüyorum.

Kimseye kızarak yazmamazlık yapmam ve de fırsatım olduğu sürede yazmayı kendime bir görev olarak kabul ederim.

Kimseye karşı da bazılarının ima ettiği gibi hor veya küçük görme gibi bir alışkanlığım ve lüksüm yoktur.

İnanın bu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da imkanım oldukça yazacağım

Herkesi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum ve Allah a emanet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Nis 12, 2008 9:51 pm

Merhaba Sevgili Dostlar,
Gecenin bu geç saatlerinde yine sizinle beraberim...Tabi üzüntülerimiz üst üste geliyor...Cenazeler,hastalar ve ameliyatlar...Rabbim herkesi bir şekilde imtihan ediyor işte...Sabırlı olmak çok güzel şey..Tabi olunabilinirse ?

Adnan Ayaz'ın babası sanırım ameliyat olmuş...Kaç gündür Adnan sitede olmayınca tahmin ettim. Aslında bugün telefonda aramayı düşündüm,akşam olsun ararım dedim..Akşam olunca bazı şeyler araya girdi arayamadım..Şu saatlerde siteye girince haberi gördüm...Üzüldüm...Ama geç vakit diye yine arayamadım..

Yarın inşallah hep beraber arayalım ve teselli verelim....

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Nis 13, 2008 6:42 am

Günaydın iyi pazarlar bulutlu bir Trabzon havasından herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Nis 13, 2008 8:35 am

Hafif sisli ORDU Vilayetinden herkese hayırlı sabahlar,selamlar saygılar ve sevgiler...!!!
Herkese sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum....!!!!
ALLAH'a Emanet plasınız.....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Nis 13, 2008 8:46 am

Herkese Hayırlı Pazarlar,
Yeni bir güne daha başlamış durumdayız..Şükür sağlık problemimiz yok..İnşallah herkes sıhhat ve afiyettedir..Baharın güzelliğini yaşıyoruz...Ama köyümün o güzelliğini görememenin üzüntüsünü yaşıyorum...Sağlık olsun..

Herkese Gölcükten selam ve sevgiler gönderiyorum !!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Nis 13, 2008 10:45 am

Çok değerli site sakinleri....!!!!
Tekrar selamlarımı yolluyor sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum....!!!
Bakıyorum saat:12.35...
Günlük sayfaya yazan hala üç kişi....!!!
Bu sayfayı böyle bir selam verip sıra savar gibi görüp o gün ayrılmak yok....!!!!
Her an bu sayfada hemşerilerimiz yazması ve aktif olması gerekir....!!!!
Böyle olunca yalnızlık hissediyorum...Gariplik çekiyorum....!!!!
Radyomuzda sustu nedense....!!!!!
Lütfen yazalım ve sayfamızı şenlendirelim....!!!!Milli şaiarimiz M.Akif'in dediği gibi.....
Bazan seslenmek istiyorum....!!!
'''İLAHİ KİMSESİZLİKTEN BUNALDIM
AŞİNA ÇEHRE YOKMU.......???????
BÜTÜN YOKLUKMU HERTARAF...??
BARİ BİR (YOK DER)SEDA YOKMU....????
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Nis 13, 2008 12:24 pm

Herkese Gölcükten Selamlar:
Mesajimin başında Kamil Kardeşimin dediği gibi bu sayfayı selam vererek herşey tamamla olmuyor önemli olan buradan birbirimizi rahatlatmak lazım buda yazacağımız mesaj değil mesajlarla olur inşallah olur bir gün ben şahsen bu sayfayı okuduğum zaman mesajlar çoksa ne kadar köylümün iyi olduğunu duydukça o kadar güne rahat başlıyorum,tüm hemşerilerimden benim ricam beni bu arzu,istek,duygu,özlem vs.lerden mahrum bırakmayın,Gölcükte hava gayet sıcak güneş net yoksa bile hava güzel yaz sıcakları başlamış durumda,bu arada Adnan Ayaz Hocamın babası ameliyat olmuş geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Bugün pazar olması nedeniyle şu an 14.21 olmasına rağmen 4.sıradayım katılım çok az hayırlısı biz istiyoruz diye böylemi oluyor bilemem ama biz kaç kişi kalırsak kalalım yazmaya devam eteçeğiz Allah izin verdiği sürece,tüm hemşerilerime sağlik,sıhhat hayırlı bir pazar günü geçirmelerini yüce Allahtan niyaz ediyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Pzr Nis 13, 2008 1:20 pm

Tüm Şahinkaya ailesine merhaba,
Bir haftasonun daha Pazar gününde herkese memleketten iyi günler diliyorum.
Yarın Pazartesi yeni bir haftaya giriyoruz,yeni bir haftanın gelecek günlern hazırlıklarını yapmaktayız,dilerim önümüzdeki hafta ve diğer gelecekhaftalarda üzücü olaylarla karşılaşmayız.
Geçtiğimiz bu bir kaç hafta içerisinde bayağı cenaze vemişiz ve dolayısıyle de malesef cenaze ve hasta haberleri vermek zorunda kaldık.Dilerim bu gelecek günlerde güzel haberlerle karşılaşırız ve güzel, mutlu günler geçiririz.
Herkese iyi haftasonları iyi günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

selam olsun

Mesajgönderen Adil Güveli » Pzr Nis 13, 2008 1:48 pm

SELAMLAR OLSUN SILA'DAN SİZ CANI GÖNÜL HEMŞERİLERİME,HERKESİ SEVGİ VE SAYGI İLE SELAMLAR BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPERİM.EDREMİT'TE HAVALAR GAYET GÜZEL AĞAÇLAR ÇİÇEK AÇTI.AMA İNSAN SILAYI ÖZLÜYOR.HERKESE SELAMLAR..
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir