GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 10, 2008 8:49 am

Herese Hayırlı Günler,
Günlerimiz hep üzüntülü geçiyor...Tabi belirli yaştan sonra bünye buna dayanmıyor.. Allah bütün herkese sabırlar versin... Tabi böyle zamanlarda yakınlık derecesi bilinemediği için kayıtsız kalınabiliyor...Kusura bakılmaması lazım..

Şimdi başta cenaze yakınları olmak üzere ismi geçen Kamil Şahin ve Muhammet Şahin ve bilemediğimiz bütün yakınlarına başsağlığı diliyorum...

Gölcükten bütün dostlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 11, 2008 5:48 am

Selamun aleyküm. Kırıkhan da hava bulutlu.Herkese sıhhat ve mutluluklar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Nis 11, 2008 6:21 am

Yine Bir Cuma günü Tüm şur ahalisine ve hemşerilerime HATAY Erzin İlçesinden günaydın,hayırlı sabahalar, hayırlı Cumalar.
Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Çalışan ve Çalışmayanlarada yani herkese sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Muhammet Abiciğim Müdürümü yolcu ettinmi
Herkese sonsuz selam ve sevgilerimi yolluyorum
En son İsmail Bayraktar tarafından Cum Nis 11, 2008 6:23 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Nis 11, 2008 6:22 am

Günaydın, Hayırlı cumalar Rize de güneşli acık hava vardır. Herkese selam ve sevgiler.

Dün ana sayfada bir haber gördüm, Yaşlı bır ninemizin hastalığı ile ilgili bir iki saat sonra kaldırıldı. Ne olduğunu anlayamadım Yoksa haber bir yanlış anlaşılmamıydı.

Akşam paragafta buluşmak dileğiyle hoşta kalın.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Nis 11, 2008 6:26 am

İsmail Bayraktar kardeşim burun farkı ile geçtin beni, selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 11, 2008 6:55 am

İsmail, Kamil bu anda Ordu ya varmak üzere.
Mahmutçuğum herhalde artık birincilikten vaz geçip ikincilik için yarışıyorsunuz.
Yine de iyi Bizum takım bi ara ligden düşmemek içun uğraş veruyudi.
Hepinizi seviyorum, Hayırlı Cumağalar diliyorum. Sizleri Allah a emanet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Nis 11, 2008 7:11 am

Mahmut kardeşim ne fark eder senin canın sağolsun benden yana hiç fark etmez sıramı sana verebilirim yeterki gönüller aynı olsun ben böyle düşünüyorum
Baksana Mahmut bey sen kırıkhana hiç gelmediğini söyliyorsun davetlim olarak gelirsen memnun kalırım hemde kırıkhanı tanımış olursun nasıl olur sen bu akşam memleketi köyümüzü resimlerle tanıtıyorsun bende hemşerilerime kırıkhanı tanıtayım diyorum ama bu akşam yokum kırıkhana gideceğim haftaya bende Kırıkhandaki hemşerilerimizin yaşadığı mahalleyi tanıtmak isdiyorum. Görüşmek dileğiyle ALLAH'a emanet olun sağlıcakla kal.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Nis 11, 2008 7:13 am

Muhammet abı doğrudur, bu sayfada aylarca birinci idim. saat 8 de daireye gelir saat 08-09 arası yazardım genelde her zaman birinçi olurdum. Siz bu sayfaya geleli bu ünvanım gitti. Bakıyorum saat 08 den önce yazıyorsunuz. Artık ikinçiliğe oynayacağız. Selamlar

Teşekkürler İsmail bey nazık davetin için sağolasın. Hem Kırıkhanı hemde Gökçeadayı görmek istiyorum. Bakalım Allah nasıp edermi nederse nezaman, herşey nasıp işi.

Birincilik ikincilik işin latıfesi fakat amacına ulaştı size Muhammet abıye ikince sefer bana üçüncü sefer yazı yazdırdı. Dostlar alışverişte görsün hesabı. selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Nis 11, 2008 7:43 am

Herkese Hayırlı Cumalar !!!!!!!!!
Maşallah Saatçı,İsmail ve Mahmut şenlendirdi bu sayfayı.... Ne güzel !

Herkese Gölcükten selam ve sevgilerimi gönderiyorum....
-Bu akşam "Paragafta" buluşuyoruz inşallah ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 11, 2008 8:10 am

Sayın Altuncu, iltifatlarınıza teşekkür ederim.
Bu akşam malum sebepten dolayı belki paragafa katılamayabilirim.Çünkü Allah eksikliklerini vermesin bu anda misafirler var. Misafirlerin rahat etmesi bakımından bizim de acizane olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. O sebepten beni dostlarım mazur görürler inşallah. Zaten ismimiz birileri tarafından kaçağa çıkarıldı. Ben yazamasam bile o birisine ders olsun diye benim çocuk çok kısa bir şiirimi paragafda her halde yayınlayacak.
Mazeretimi dostlara bildirirseniz memnun olurum.

Selam ve saygılar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Cum Nis 11, 2008 8:19 am

İstanbuldan güneşli bir günde herkese hayırlı Cumalar.
Hayırlı, sağlıklı ve bol kazançlı günler.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Nis 11, 2008 12:30 pm

Sevgili hemşerilerim ve değerli dostlar.....!!!!!
Herkese ORDU ilinden hayırlı cumalar diliyorum... İyi hafta sonları,sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum....!!! Bugün gelir gelmez uzun zamandır ayrı kaldığım sizlerden ve şahinkaya sitesinin ilgili sayfalarına bir göz attım ve okudum.
Gerek özel mesaj sayfama ve gerekse günlük TANIŞMA- KAYNAŞMA sayfasına başsağlığı ve şahsım ile ilgili yazılan güzel sözlere ilgi ve alakaya sosuz teşekkürler...ALLAH herkesten razı olsun.İşte sitemizin güzel yanlarından biride bu...!!!Buduygular ve tepkiler beni sonderece mütehassis etti...!Tekrar ediyorum.ALLAH herkesten razı olsun...!!!
Herkesin ebediyete intikal etmiş yakınlarına rahmet kalanlara başsağlığı diliyorum...!!!
ALLAHA emanet olun....!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Nis 11, 2008 1:02 pm

Çok değerli hemşerilerim....!!!!
15 Yıl aradan sonra cenaze dolayısıyle Kırıkhana gitmem beni sonderece çok duygulandırdı....!!!Hüznü ve sevinci bir arada yaşadım...!!!
Oradaki çok sevdiğim kadim dostların hepsi beni ve benimgibi uzaktan gelen dostları hasretle bağırlarına bastılar...Misafir etme konusunda yarıştılar ,paylaşamadılar....!!!İsimlerini zikretmeye gerek yok...Hepsi candandılar,samimi duygular içindeydiler...Belki bazılarını zaman yetersizlipğinedeniyle mahsun braktık ama gönlüm oralarda kaldı...Hepsine çok teşekkür ediyorum buradan...!!! Hepsini çok seviyorum...Kimileriyle belkide 25-30 seneydi görüşememiştik...Kimi ana kimi baba dostuydu...Kimileri ateş komşusu...Kiminle konuştuysak duygu yüklü geçmişe dönük ;şu anda yok olan büyüklerimizle ilgili anılar ve dostluklar dile geldi...Gözlerin dolduğu kelimelerin boğazlarda düğümlendiği anlar oldu.....!!!Hüzünlü uzun uzun göz göze bakmalar...!!!Sonundada ''eygidi günler'' Cumleleriyle bu anları sonlandırmalar....!!!
Sonra yaşlı ve hastaları bu kısa zaman aralığında ziyaret ettim...Hepsi çok memnun oldular...!''Yanasıp birdaha'' cumleleriyle vedalaşmalar....!!!!
Sonrada tekrar mezarlığı ziyaret ettim....!!!!Bakabildiğim kadarıyla mezar taşlarına baktım ve okudum ruhlarına ..ALLAH erdirir inşallah....!Nekadarda insanımız yatıyor o mezarlıkta...? Daha eskide mezarlık varmış...ALLAH hepsini gani gani rahmet eylesin.....!!!Şöyle bir tefekkür ettimde:Çoğu çok uzak topraklarda doğduda..Acaba bilirlermiydiki bu Suriye sınırına yakın topraklarda ölüm topraklarının alındığını...???Orada yatacaklarını...??? Tekrar ALLAH hepsini rahmet eylesin..Mekanları cennet olsun.....!!!!!
İşte kısa bir zamanda yaşadığım dugu anları....!Paylaşmak istetim...
Hoşca kalın......!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Nis 11, 2008 1:46 pm

Herkese Gölcükten Selamlar:
Bir gün arayla yazıyorum,dün Antalyadan misafirim gelmişdi onunla ilgilendim o yüzde yazamadım bir gün çok uzun geldi bana yazılan mesajları okudum maşallah herkes muhabbet etmek için yarış içine girmiş ne güzel,Bu arada unutmamız asla mümkün değil Müftü Amcamıza Allahtan rahmet diliyorum mekani cennet olsun,Kamil Kardeşimin halasının oğlu olduğu için ona başsağliği diliyorum onun neztinde tüm yakınlarınada başsağliği diliyorum,tüm şahinkayalıların başı sağolsun kısaca o hepimizin büyüğü idi,bugün ne güzel Ağabeyim,Muhammet,Kamil,Mahmut,İsmail,Yunus ve ben güzel bir katılım olacağa benziyor yanlız Fatmadan ses çikmıyor hayırlısı,Gölcükte sıcak bir hava var güneş pek perrak değilsede hava güzel,herkese sağlikli,sıhhatlı bir Cuma günü yüce Allahtan niyaz ediyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Cmt Nis 12, 2008 6:37 am

günaydın herkese

izmire yaz geldi
bu arada cumartesi ve de pazar günü çalışacak olanlar sizi seviyorum
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri