GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Nis 08, 2008 1:32 pm

İrfancığım,mesajınızı aldım. Evet bu gün kısa yazdım. Benim de bir işim ,hizmet etmem gereken bir toplum var.
İhsan a bu sayfada cevap verip dostlarımı meşkul etmeyeyim ve de kendisini kaçırmayayım dedim. Ona cevabımı Er meydanında verdim. Orayı bir bakarsan ve de sonunda bana yorumunu bildirirsen memnun olurum. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Nis 08, 2008 4:39 pm

Köyümüzün yetiştirdiği alimlerden biri olan değerli büyüğümüz Emekli Çankaya Müftüsü Hacı Ömer KAMA nın vefatındn derin üzüntü duyduk. Merhuma Allah dan Rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim.

Merak edenler için bildireyim, Merhumun büyük oğlu Dr. Aydın KAMA nın telefonu 0532 238 02 03

Herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Nis 09, 2008 6:31 am

Herkese günaydın,hayırlı günler,sağlık ve esenlikler diliyorum.
Hepinizi ALLAHA emanet ediyorum.
Kırıkhandan Muhammet Abimizin dediği gibi Köyümüzün yetiştirdiği alimlerden biri olan değerli büyüğümüz Çankaya Müftülüğü yapmış Hacı Ömer KAMA nın vefatını derin üzüntü ile Mahallemizin İmamı Yahya Hocadan duymuş bulunmaktayım. Merhuma Allah dan Rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim.
En son İsmail Bayraktar tarafından Çrş Nis 09, 2008 7:03 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Çrş Nis 09, 2008 6:39 am

günaydın herkese
izmir küçük karadeniz sanki haftalardır yağmur yağıyor:)
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Çrş Nis 09, 2008 7:07 am

GÜNAYDIN,
SİZE İNAD DÜZCE GÜNEŞLİ BİR HAVA
SİZİN DE GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Nis 09, 2008 8:28 am

Gölcükten Herkese Hayırlı Günler,
Müftümüze Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı dilerim,,,
Hastalar varsa onlara da Allahtan şifalar dilerim,,, Diğer dostlara sağlıklı ve huzurlu günler dilerim....

Bu arada bu sayfaya yazan dostların bazıları yine yok..Tabi hepsini yazmıyorum ama Fatma Özbilgiye kaç defa dedim bu kadar uzun zaman yok olma...Bir şey olsun olmasın mutlaka bize bilgi ver..Ama yine yok... Hayırlısı,,

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Nis 09, 2008 10:33 am

Gölcükten Herkese Selamlar:
Müftümüze Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum,cevherler malesef hep yok oluyor,zor gelir böyleleri,ne diyeyim üzgünüm,üzgünüz,son zamanda yine ölüm haberleri gelmeye başlamış,hayat devam ettiği sürece olacak ama alışamıyoruz inşallah ufakta olsa bir nasıhat alırız onlardan,onların o musalla taşında yaptığı nasıhat çok anlamlıtır anlamak lazım,Gölcükte bugün hava kapalı ama yağmur yok,Saatçi kardeşim İhsan kardeşimle fazla uğraşmayın düşünün o yanlız kalmış hasret çekiyor bıraz daha hafif yazalım,bak yazmış olduklarına üzüldün bugün henüz yazamadın,üzmezsiniz birbirini ama güzel olsun herşeyiniz,Fatma hala yok inşallah hasta değil,Adil son zamanda devamlı yazıyor ona başarılar diliyorum,teşekkür ediyorum,diğer sürekli yazan zaman,zaman yazan herkese teşekkür ederim,hiç yazmayanlarıda yazmaya davet ediyorum.
Köyümün güzel insanları,Allah sizin yar ve yardımcınız olsun,sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı günler sizlerin olsun,unutmayınki ben burdayım.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Nis 09, 2008 1:45 pm

Merhabalar,
Bende rahmetli Müftümüze Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim.
İnşallah herkes iyidir. Kamil Şahin abı herhelde Ankada kongreden gelip, Orman için arazı çalışmalarına çikmış olabilir. Fatma yok bu aralar, işim yoğun diyordu hasta olmasında işi olsun.

İşin doğrusu her gün ne yazacaksın bu sayfaya, her gün selam kelam hava durumu gidiyoruz. Paragaf gibi abiler bir ayak verse onun üzerinde kişilerin diyeceği bir şeyler olur.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Nis 09, 2008 3:31 pm

Mahmut bu sayfadan bir şey anlayamıyor hergün aynı şeyleri yazıyor diye hoşuna gitmiyor,doğru ama hergün insanların sağlikli olduğunu nasıl öğreneceksin,işte bu yazılan mesajların anlamı o,ama renk katmakda bizim elimizde bir iki gırgır yapmak daha zevkli duruma getirir,Mahmut kardeşim yaz hergün aynı şeyleri yaz ki biz senin sağlik durumunu öğrenelim değer,bak sen diyorsun Kamil Ankaradan geldi herhalde arazıya çıkmış o yüzden yazamamış bak nasıl merak ediyorsun ki acaba niye yazamamış, bana göre bir selam yazmak yine güzel ama yazmışken ona renk katmak daha güzel olur,bu vesile ile herkese teşekkürlerimi sunuyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Çrş Nis 09, 2008 7:00 pm

BU GÜN SİTEYİ DİPTEN BAŞA DOLAŞTIM İLK KEZ...
GÜZEL ŞEYLERİ BİR ARADA GÖRDÜM.(İki resim hariç altı ay, benden yazışmalardan men cezası alan kardaşum Muhammed Şahin ve Aziz dost Muzaffer Altuncunun resimleri- sizi sevmeyen ölsün tamana kuzzulkurt- )
DİKKATİMİ ZİYADESİ İLE ÇEKEN BAŞLIK,
KIRMIZI KOLTUK.
SIKIŞIK BİR YERDE DURUYOR... YAZIK VALLAHİ YAZIK.
MERAKLISI BİR GENÇ ARKADAŞA BU GÖREV VERİLSİN, VERELİM...
LİSE SIRALARINDA HATIRA DEFTERLERİMİZE SORULAR YAZAR VE ARKADAŞLARIMIZA CEVAPLANDIRIRDIK ... HATIRLAYAN VAR MI ... O MEALDE BİR YENİ BİR BAŞLIKLA OLABİLİR VE DE ÇOK GÜZEL OLUR.
NE DERSİNİZ ?(SÜT KARDAŞUMA SORMADIM)
SELAM VE DUA İLE
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Nis 10, 2008 6:30 am

Bir Perşembe Sabahı Herkese günaydın,hayırlı günler,sağlık ve esenlikler diliyorum.
Hepinizi ALLAHA emanet ediyorum.
Bu aralar ne oldu anlaşılmadı gitti bu bölüme takılan pek kalmadı hayırdır inşaallah sıralama gavgası yaptığımız yerde bu saata kadar kimse yok hayırdır inşaallah herkesi bi merhaba etmeye davet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Nis 10, 2008 6:54 am

Kırıkhan dan selamlar.Kapalı ve sıkıcı (nem oranı yüksek) bir hava.
Bir kaç gündür siteye giremedim, bir zaman daha herhalde yazamayacağım. Rahmetli Ömer Kama hoca Kamil Şahin in öz halasının oğlu, benim de yakınım idi. O nedenle Kamil bu an Kırıkhan da , bu gün seet 16.00 da buradan Ordu ya hareket edecek. Yarın sabah saat 08.00 cıvarı herhalde orda olur. İki günden beri benim misafirim, hem üzüldük hem hasret giderdik. Kamil onun için yazamadı
İstanbul dan sayın Dr.Necmi Kurt, Trabzon dan sayın Dr.Mustafa Şahin,Ankara dan sayın Lütfi Şentürk hoca efendi ve daha nice dostlar gelerk cenazeye katlmışlardır. Cenaze sahipleri adına tüm katılanlara teşekkürlerimi arz ediyorum.
Herkese selam ve saygılar,kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Nis 10, 2008 7:29 am

Günaydin, Güneşli bir Rize havasından tüm köylülerime selam ve Sevgilerimi sunarım.

Muhammat Şahin abinin yazısını okudum. Kendisine ve Kamil Şahin Abime ve rahmetli Müftümüzün tüm yakınlarına Yüce Allahtan başsağlığı dilerim. Allah rahmet etsin.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Prş Nis 10, 2008 8:02 am

İstanbuldan kapalı bir havadan, herkese hayırlı günler.
Merhum Müftümüze Allah rahmet etsin. Ailesine ve yakınlarına Allah sabırlar versin.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Prş Nis 10, 2008 8:23 am

SICAK VE GÜNEŞLİ OLACAĞINI SANDIĞIMIZ AMA ŞİMDİLİK BULITLU BİR İZMİR SABAHINDAN GÜNAYDIN HERKESE
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir