Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Sık görüşelim dedik de bu kadar da demedik. Ne bu her gün her gün mesajlar falan biraz ara verelim artık.
Bu arada geçmiş bayramın mübarek olsun. Valla izindeyim güya ama oğlum hastalandı onun mız mızlığı yüzünden bilgisayar başına oturamıyorum. sık sık görüşmekten vaz geçtim arada bir görüşelim yeter
İnsan sevdiğine sitem edermiş ya, benim sitemimde ondandı. Aslında araya giren zamanın tek suçlusu olarak kendine fatura kesmen sana büyük haksızlık olur. Hayat mücadelesi esnasında yoruluyoruz. Bilgisayar başına geçmek bile mümkün olmuyor çoğu zaman. Hele ki sen özelde çalışıyorsun asla sana bu tür sitemlerde bulunmam. Gel faturayı hayata keselim.
Huuuu kardeş, hala bana dönmeni bekliyorum.... Takriben kaç gün sonra dönersin.
Haftaya.....
Ondan sonraki haftaya....
Ondan daha sonraki haftaya...
(Neyse müsait olduğunda hemen bana döneceğini(!) biliyorum)
Değerli ve sevgili yeğenim Gökhan...!!!
O güzel dileklerin için nekadar teşekkür etsem azdır..Beni mutlu ettin ve gururlandırdın..ALLAH razı olsun..Siz ve sizin gibi yeğenlerimizi ve gençlerimizi çok seviyorum..İstikbal vadediyorsunuz..Örflerinizden,adetlerinizden ve memleketden hiç kopmayın...!!!Atalarımızın ve büyüklerimizin çok büyük zahmetlerle bize miras braktığı o yerleri sakın hafife alıp ihmal etmeyin...!!!
Seni ve senin gibi olanları çok seviyorum ve size herkonuda güveniyorum...!!!
ALLAH'a emanet olasınız ailece hepiniz....!!!