Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
10.05.2019 Haber verdiğin iyi oldu. Ben ümidi kesince hergün bakmaktan vazgeçtim. Neyse bundan sonra buradayız İNŞALLAH. Hayırlı Cumalar. Selam ve sevgilerimle.
12.05.2019 Meşguliyetin harika. Ne mutlu sana. Allah kabul etsin inşallah. Sağlık yerinde olunca her şey güzel gidiyor. Allah sağlık afiyet versin. Selam ve sevgilerimle.
13.05.2019 Sağlık ve huzur olursa her şey güzel olur. Allah herkese sağlık ve huzur versin. Bugün acı bir haber aldım. Mekke de tavaf yaparken tesadüfen hem de iki defa karşılaştığım Hac arkadaşım Ğarğaşa Mehmet Kama memlekette vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Selam ve sevgilerimle.
14.05.2019 Anasayfayı açtım, Adnan Ayaz'ın adını görünce sevindim. Sohbet sayfasına girdim ki yazmadığını görünce de üzüldüm. Hangi sayfaya yazdığını bu yazıyı gönderdikten sonra bakacağım. * Saatçı bugün tatil yaptı. Ben yine buradayım. * Selam ve sevgilerimle.
24.05.2019 Ne güzel yaptın,Allah razı olsun. İnan diğer yerlerden hiç tat alamıyorum. Çünkü aradan bir zaman geçince yazdığını bulamıyorsun. Ama burası öyle değil. İstediğin zaman istediğini gir bul. Yeter ki site zeval görmesin. Selam ve sevgilerimle.