KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Eki 26, 2008 8:01 pm

"bir nim neşe say bu cihanın baharını"
"sagar-i kaşideye karşı tut lalezarını"

ufacık bir neşe say baharın güzelliklerini ve gamsız kedersiz bir bahar düşle... ve lalezar bizi bozar da... güller bahçesine ve o güzelliklere ve de münis gül kokularına karşı...
çok şey istemedim şu felekten. lakin zarları her elime alıp salladığımda ya "iki bir" ya da "hep yek" geliyor. bir türlü "düşeş" gelmiyor. birileri "sabır hu sabır" diyor karanlık köşeklerden ama... dün geçti yarın var mı...
öpüldünüz efendim öpüldünüz
bir abdala aldırmayın siz. O gurbet vurgununu yeyince sapıttı
Allah'a emanet olunuz.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Çrş Eki 29, 2008 7:57 pm

MERHABALAR AĞABIYIM NASISIN UZUN ZAMAN OLDU GÖRÜŞEMEDIK SAMSUNA BAYRAMDA GELIRSEN INŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ GÜZEL BIR BARAGAF YABARIZ INŞALLAH YENKEM VE YIYENLERE SAĞLIK VE AFIYETLER DILIYORUM ALLAHA EMANET OLUN SAYKILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Eki 30, 2008 8:18 pm

Mahmut bey kardeşim...!!!
Resim duayenlerinden biride sensim. Çektiğin resimlerle buna hiç şüphe bırakmıyorsun...!!! Bu manzaraları 2.5 ay sonra görmemin üzüntüsünü yaşıyorum..Buna inan..Aynı üzüntüyü sevgili Dr. Bülent ALTUNCU'nun çktiği:Demirkapı,derebeşı virajları ve heneke resimlerinde yaşadım..Bukadar güzel manzaraları seyirde geç kalmamalydım...Ama bunda birazda sizin eksiğiniz var..Bu mazaralar ile ilgili günlük ''TANIŞMA ve KAYNAŞMA ''sayfasına küçükte olsa haber manasında bir tiyo vermeniz gerekir...Belki şöyle düşünerek bu haberi verme yönünde çekinceniz olabilir..!Millet şünü düşünürse''Amaaan birkaç resim çekmiş ve vermiş siteye...Bununda ammada reklamını yapmış''' gibi...Asla...!!! Siz bizleri düşünerek bir emek ve zahmet veriyorsunuz..Tabiiki bunu en az manevi bazda karşılığını görmeniz en doğal ve tabii hakkınız...!!!Bu durumuda sitemizin her başlığında deklere etmek hakkınız..Bukonuda benim tahmini yazdığım eleştiriler babında eleştiri yapan var ise..Buyursu kendileri tek de olsa bir resim çekip siteye atsınlar..Bu nedebnle bu tür emek verilerek üretilen etkinlikleri sitemizin her platformunda işaret etmeniz bir göreviniz olmalıdır..Lütfen bu durumu kulak ardı etmeyin...!!İnanın Mahmutcuğum..Gerek Bülent ALTUCU'nun ve gerekse senin bu güzel ve emek gerektiren etkinliğinizde 2.5, 3 aygibi uzun bir zaman dilimi sonrasında bu emeğe müsbet ve olumlu tepki mesajımı yazmak emeğinize eksik bir vefa diye kabul ederek bu gibi konularda emek veren ve zamanında olumlu mesaj yazamadığım özverili arkadaşlardan senin nezdinde bu sayfadan özür diliyorum...!!!Bu eksikliğimden dolayı kusura bakmasınlar..Tekrar o güzel manzaralar için eline yüreğine sağlık diyorum...!!!

Mahmut kardeşim...!!!
Köyümün,Mezirelerin ve Kuşmer yaylamızın hasretini 365 gün, 52 hafta,24 saat,her dakika ve her an yüreğimde bir sızı olarak hisetdiğim anlarımda özel araban olmamasına, kısıtlı zaman ve maddi imkansızlığına rağmen özveri vede fedakarlıklarla çektiğin bu memleket resimlerine her baktığımda oralara gitmiş ve ziyaret etmiş gibi oluyorum ve çok mutlu oluyorum...!!!Yaptığın hem incelik ve hemde fedakarlık..ALLAH senden razı olsun..Ellerin dert görmesin..Tekra buradada ifade etmek istiyorum...!!Sana teşekkürde geç kaldığım için özür diliyorum...!!!

KAMİL ABIM YUKARIDAKİ YAZILARINIZI OKUYUNCA ÜZÜLDÜM. SİZ BENİM ABIMSINIZ BEN HELE HELE KUŞMER FOTOĞRAFLARINI VERİNCE BU SAYFANIZA YAZI YAZARAK HABER VERMEDİM, BU KADAR KUŞMERİ SEVEN ABIME HABER VERMEMEKLE HATALIM, BEN ÖZÜR DİLERİM, SİZE ÖZÜR DİLETTİĞİM İÇİN KUSURA BAKMAYIM ABIM.
BU ARADA ABI SÖYLEDİKLERİNDE HAKLISIN. İLK FOTOĞRAF VERDİĞİM DÖNEMLER SEYRETİLMEDİĞİNİ HİSSETİĞİMDE ÜZÜLÜYORDUM. ŞİMDİ ALIŞTIM. ÖNEMSEMİYORUM BEN FOTOĞRAFI ÇEKİP BURAYA VEREYİM BAKAN BAKAR HESABI.
SİZİN BU YAZILARI OKUYUNCA BAKTIM KUŞMER 2008 BAŞLIKLI FOTOĞRAFLARIN OLDUĞU BÖLÜM 209 DEFA BAKILMIŞ 11 KİŞİ YORUM YAZMIŞ. YORUM YAZAN 11 KİŞİ 5. SEFER BAKSA 55 GÖSTERİM OLUR 209 GÖSTERİM OLDUĞUNA GÖRE BAKIYORLARDA BİR ŞEY YAZMAYA ÜŞENİYORLAR. ÖNEMLİ DEĞİL. BİZ FOTOLARI ÇEKİP DEREYE ATALIM BİRİLERİ GÖRÜR.

ABIM SELAM VE SAYGILARIMI SUNAR ÖZÜRE GEREK YOK SİZ BENIM BÜYÜĞÜM VE ABIMSINIZ ORADA BİR SELAM VEREREK HATIRLAMANIZ BENİM İÇİN YETERLİDIR.

SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Eki 31, 2008 3:01 pm

Kamil abı bu gün manzaralar bölümüne 29-30 Ekim 2008 Hadi dan Silantoza başlığı ekledim. iyi seyirler
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Pzt Kas 03, 2008 9:01 pm

iyiki varsın amcacığım. teşekkürler. hep var olasın inşallah. öptümmm.
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Sal Kas 04, 2008 8:28 am

hayırlı sabahlar amcam. bir kalpte şükür yerleşirse
güzellikleri keşfetmeye başlar.
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Kas 06, 2008 2:48 pm

Kamil Kardeşim Merhabalar:

Şöyle bir baktımda 21 Eylülde en son halını hatırını sormuşum bu benim için bir eksiklik bu kadar uzun olmamalı dedim kısa yoldan bu hatamı düzeltme yoluna gideyim dedim inşallah bundan böyle aynı durumu yaşamayız tabii sizler her hafta kuşmer yapıyorsunuz bizde size ayak uyduramıyoruz,ya Bayburtta ya kemerde ya derebaşında ya sultanmuratta ya Allah versin gezin bakalım.Tüm Ailece hepimiz hepinize sağlik sıhhat diliyoruz,kalın sağlıçakla...
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Prş Kas 06, 2008 11:03 pm

canım amcam kendini fazla yorma oralarda emi öptüm
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Prş Kas 20, 2008 3:49 pm

bukadar kişiye yaz amcama yazma
olurmu.11 yaşında senin varlığını hissettim.çünkü ondan önce almanyadaydın oyaştan sonra benim orman mühendisi amcamvar der seninlegurur duyardım bütün ailem gibi
sonra yengemle evlendin
güzelliği ve zerafetiyle konumuyla yardımseverliğiyle bizi hep mutlu ettiniz
alahta sizi ikievladınızla daima gurur duymanızı onların vesilesiyle hayır defterinizin hiç kapanmamasını rabbimdrn diliyorum.sizi çok seviyorum hep varolun inşallah
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 7:29 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Prş Kas 27, 2008 10:01 am

benim dünya tatlısı amcam sen niye aşağılarda kaldın
birde düngece hiç uyuyamadım ben amcama ve yengeme birazdaha yakın otursam diye hep düşündüm selam ve sevgilerimle
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzr Kas 30, 2008 11:25 pm

Kamil amcam merhaba.Uzun zamandan beri halini hatrını soramadım nasılsın?iyimisin?İnşallah sağlığın yerindedir.Çok özlendiğini bilmeni isterim görüşmek üzere amcacığım sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

SELAMLAR.

Mesajgönderen Mehmet Özdil » Cum Ara 05, 2008 2:38 pm

KARDEŞİM KAMIL BEYMUBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR AILECE HADİRINI SORAR İYİGUNLER,NOT BELKI BENI BU İSİMLEZOR BULURSUNENİŞTENİZ ZİHNİ DIYELİM SELAMLAR,
Kullanıcı avatarı
Mehmet Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Ara 05, 2008 11:05 pm

Canım amcacığım aynı şeyleri hissetmiş olmamız çok güzel.İnşallah seninde dediğin gibi bu yaz buluşuruz...Bende sizlerle görüşmeyi,oturup sohbet etmeyi özledim.Babamı hergün öperim genelde ama yarın söz senin için daha sıkı sarılıp öpücem emin olabilirsin.Saygıyla ellerinden öpüyorum amcacığım kendine dikkat et.Yengeme herkese çok selamlar.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Semra Ayan » Cmt Ara 06, 2008 1:27 pm

merhaba sevgili dayıcım bizler çok şükür iyiyiz sizleri sormalı yengem nasıl evet inşallah bayramda görüşürüz misafirim olursunuzda özlem gideririz recai için yazdıklarında çok haklısın maalesef kriz dolayısıyla çok çalışması gerekiyor onun için sayfasına hiç yazamıyor görüşmek umuduyla ellerinizden öpüyorum
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir