İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cmt Nis 26, 2008 12:34 pm

MERHABA İRFAN AMCA;
NASILSINIZ, KAÇ ZAMANDIR GÖRÜŞEMEDİK..İNŞALLAH SAĞLIK VE AFİYETTESİNİZDİR.. ÇOK GÜZEL BİR DOSTLUK KURDUK BURDA İNŞALLAH DEVAMI GELİR. BABAM ŞUAYİP KAÇOĞLU VE ANNEM GÜLTEN KAÇOĞLUNUN ÇOK SELAMLARI VAR SİZE..EN KISA ZAMANDA SİZİ BURSAYA BEKLİYORUZZ..YANGEME DE ÇOK SELAM SÖLEYİN, ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM.ALLAHA EMANET OLUN.. KALIN SAĞLICAKLA :) RAZİYE
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Nis 27, 2008 9:56 pm

Irfan amca sanada iyi aksamlar allaha cok sukur bizlerde iyiyiz, sizlerinde iyi olmasina cok sevindim, her zaman boyle hal hatirimi sormaniz beni cok mutlu ediyor , ilgi ve alakaniza cok tesekkur ederim...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

selamlar

Mesajgönderen Ahmet Zihni Özdil » Pzr Nis 27, 2008 10:39 pm

saol irfan amca teşekkürler aleyküm selam yine konuşmak dileğiyle allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Ahmet Zihni Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşenur Kaş » Sal Nis 29, 2008 6:43 pm

hoşbulduk tesekkürler
Ayşenur Kaş

Mesajgönderen hasan özdil » Çrş Nis 30, 2008 6:44 am

merhaba irfan abı benım doğum günümü kutladığım için teşekkür ederım.nıce sevdiklerımızle uzun yıllara görüşürüz inşallah saygılar
hasan özdil

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Nis 30, 2008 7:35 am

İrfan Abiciğim merhabalar
Bu kez ben yoklayayım dedim hayat nasıl gidiyor ne var ne yok bizleri unuttunuz mu yoksa ne bileyim şimdi yaşlandın diyeceğim belki ona da kızacaksın belirsin küçükler arndiği zaman sevinirler.
Neyse kafanı fazla yormayayım ailece ailene saygı ve selamlarımı gönderiyorum allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Nis 30, 2008 11:35 pm

Evet İrfan amca Arada kaçamak giriyoruz :) Zaman ve işlerimin yoğunluğundan ne yapalım Zannederm emeklisiniz zamanınız bol bizim alacağımız bayaaa bir yol var Sizlerede Saygılarımı sunar hayırlı geceler dilerim.
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Prş May 01, 2008 8:34 am

merhaba amca, bizlerde iyiyiz yaramaz yok. Dün Trabzon a döndüm, haftaya evi taşıyacağım yani nihayet ev tutabildik Erciş te. Görüşmek üzere, saygılar
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ahmet özdil

Mesajgönderen Ahmet Zihni Özdil » Prş May 01, 2008 11:41 am

saolun teşekkürler görüşmek dileğiyle hayırlı günler
Kullanıcı avatarı
Ahmet Zihni Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Cum May 02, 2008 7:54 am

İrfan abi kazadan dolayı ilgine teşekkür eder saygılar sunarım. Sağol.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cum May 02, 2008 1:31 pm

İrfan kardeşim merhaba,
bu yazını bugün farkettim.Sadece sen değil bir kaç arkadaşın yazısını da yeni farkettim.
Şubat ayından bugüne hiç bu bölüme bakmadım.Daha doğrusu foruma girmedim.Geç cevap verdiğim için özür diliyorum.
Mart ayında memlekette idim.Geldikten sonra da bir türlü giremedim.Kısacası bilgisayar karşısına fazla oturamiyorum.Boyun fıtığı ve boyun düzleşmesi var.
Evet hasretlik siz gibi arkadaşlarda daha fazladır.Ben de inanki hasretim.Memlekete hasretim.Ben 25-26 yaşıma kadar orda yaşadım.Rüyalarım dahi orda geçer.Sen ise erken kırıkhana geldin.
Senin için her gün kırıkhan'a bakıyorum.Hem de yukardan aşağı.Ovayı da içine alacak şekilde bakıyorum.Her gün sizin evin önünden geçiyorum.
Bizim çoluk çocuk iyiler.İnşaallah sizinkilerde iyidir.Selamlar.Allah hepimizi esirgesin.
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sefanur Kahveci » Cum May 02, 2008 4:19 pm

Merhaba İrfan amca;
mesajınızı okuyunca çok sewndm :D çok teşekkür ederim!! elmden geldiği kadar siteyi takip etmeye çalışıyorum,bundanda büyük zevk alıyorum :) ama şu cuma günleri olan paragasa bi türlü girmeyi beceremiyorum :?
sizde kendinize iyi bakım amcacım,allaha emanet olun!!
Sefanur Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Nilüfer İşçi Şahin » Cum May 02, 2008 4:29 pm

Merhaba İrfan Amca,öncelikle mesajınıza sevindiğimi belirtmek isterim..İyisinizdir inşallah..Haklısınız siteye eskisi kadar uğrayamıyorum.Şu günler çok yoğunumda..siz kıymetli büyüklerimizde olmasa...Elleriniz dert görmesin..Kırıkhan'da güzeldir şimdi..orayı ve ordaki herkesi çok özledim..inşallah en yakın zamanda gelebilirim..sağlıcakla kalın..
Nilüfer İşçi Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cum May 02, 2008 10:35 pm

Merhabalar irfan bey alakanızateşekkür ederim faysal bu aralar biraz meşkul sebebi haziran 15 te düğünü var onun için siteye gelemiyor her halde bende şehir dışındaydım ondan görüşemiyoruz bu işler sıkıntılı gelinde biraz uzak hemen hemen her hafta gittiği için sizlerden uzak kalıyor anlayışla karşılıyacağınızı umarım saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ebru Ayan » Cmt May 03, 2008 9:12 pm

merhaba irfan amca,
abime sormadan sizi tanıyabildim.enişteniz mehmet'le" kırma"çocuklarıyız.Ayşegül ile de tanışıp arkadaş olduk.şimdi bende istanbul'da oturuyorum.Referanslarım arasına eşim Fethi Ayan'da ilave oldu.takip edebildiğim kadarıyla sitede aktifsiniz.Devamını dilerim.ilginize çok teşekkür ederim.
Ebru Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir